Znacie jakies trasy egzaminacyjne na Bemowie?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Znacie jakies trasy egzaminacyjne na Bemowie?

Postprzez Molusia » sobota 24 stycznia 2004, 18:23

wszyscy polecaja Odlewniczą......a mnie instruktor namawia na zdawanie na Bemowie............
macie jakies doświadczenia w zdawaniu na Bemowie?
pozdrawiam
Molusia

Postprzez Łakom » sobota 24 stycznia 2004, 20:58

Tak szczeże to jak bym Ci radził dac sobie spokój z prawkiem i olac je, Jezeli nie potafisz nawet sama podjąc decyzji gdzie zdawac to po cholere Ci prawko ?? gdzie bedziesz jeździć tym samochodem ?? a po co sie pytasz o trase egzaminacyją ? nawet jeżeli byś ją znała to co by Ci to dało ?? a po co chcesz znać tą trase, po to że chcesz zdać za pierwszym razem bo nie umiesz jeździc tak?? to ja nie wiem jak chcesz jeździć sama,
czasmi chciało by sie modlić o istnienie boga
Łakom

Postprzez X » niedziela 25 stycznia 2004, 13:54

Tutaj bylo troche:
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=194

Ja sam zdawalem na Bemowie. Zdalem za 2-gim razem (uwazaj przy wyjezdzie z osrodka na rowerzystow :).

Moja rada jest to, zebys sobie wziela 1-2 godziny jazd w szkole na tym bazarku kolo Centrum handlowego, napzeciuwko WORDU. Oni znaja dokladnie wszystkie trasy egzaminacyjne, oraz wszystkie 'haczyki' na trasach, na ktorych zazwyczaj oblewaja egzaminatorzy.
X

Postprzez ella » czwartek 29 stycznia 2004, 01:13

Poproś swojego instruktora, żeby z tobą pojechał do WORDU na Bemowo i pojeździł trasą egzaminacyjną . Oni znają mniej więcej którędy się jeździ. Ja na Odlewniczej też ze swoim instruktorem jeździłam trasą egzaminacyją. Na Odlewniczej to jeszcze cała wyrysowana trasa wisiała w goblocie. :lol: :lol: :lol:
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy