Mądra Dodunia zdała prawo jazdy za 2-gim razem!!!!!!!!

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Mądra Dodunia zdała prawo jazdy za 2-gim razem!!!!!!!!

Postprzez Hml » sobota 09 czerwca 2007, 09:48

No właśnie tak, Pani kochana Doda zdała egzamin za 2-gim razem. Chyba nie muszę mówić jak wyglądał pierwszy egzamin :lol:
w ogóle to przyszła w szpilkach (ciekawe czy jakby ktoś inny kto się nie nazywa doda by przyszedł w szpilkach to by w ogóle przystąpił do egzaminu)
przeklinała cały egzamin (ciekawe ciekawe)
no i oblała, bo wymusiła pierwszeństwo przy zawracaniu
No ale cóż, to jest właśnie Polska kochana, na następny egzamin "czekała" w Warszawie 2 tygodnie !!!!!! Ciekawe czy ja też będę tyle czekać, no ale ja będę czekać 2 miesiące, a ona 2 tygodnie bo jest pseudo gwiazdą. No i oczywiście zdała za drugim razem, egzaminatora też miała najlepszego, zamiast skupić się na jeździe to jeszcze się malowała w aucie czekając na zielone światło...
Po prostu żałosne, ciekawe czy ja bym tyle czekał na egzamin, chyba 2 miesiące, ciekawe czy mógłbym przeklinać, jakaś dziewczyna przyjść w szpilkach...
po prostu pokazali wszystko od drugiej strony, przecież każdy wie jak trudno jest zdać, no ale ona zdała za drugim, bo pewnie Walter jej tak obiecał, za pierwszym razem też oczywiście nie zdała, czemu? żeby było więcej odcinków nakręconych
brak słow, bez komentarza, żyg*** się chcę od tego :? BRAK SŁÓW na ten cały SYF
7 maj 07 - 12 lipiec 07 Cały Kurs
7 wrzesień 07 - (T+ P-)
12 październik 07 - P+
Obrazek
Hml

Postprzez szanapal » sobota 09 czerwca 2007, 10:05

zgadzam się. Doda w ogóle myśli , że jest zaje**sta a prawda jest taka , że zachowuje się jak kretynka. Oglądałem jazdę z Dodą ..... rozumiem , można być na luzie itd. ale to w jaki sposób ona się zachowuje .... żenada. I też mi się wydaje , że gdyby była zwykłym szarym człowieczkiem tak szybko by tego egzaminu nie zdała.
20.04.2007 - nie zdane
24.05.2007 - yes yes yes :D
czekam :D
6.06.2007 - mam :]
szanapal

Postprzez bejbej » sobota 09 czerwca 2007, 10:18

Z tego co ja wiem to za drugim razem zdawała w Łomży, a nie w Wawie ;) No ale sława to ma zawsze krótkkie kolejki.
Ostatnio zmieniony sobota 09 czerwca 2007, 10:31 przez bejbej, łącznie zmieniany 1 raz
14.06.2007
Teoretyczny ( + )
Praktyczny:
- plac ( + )
- misto ( + )
(2007-06-22) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
(2007-06-26) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
bejbej

Postprzez Hml » sobota 09 czerwca 2007, 10:20

Nawet w kolejce nie czekała... mój kumpel czekał 2 godziny w kolejce na zapisanie, jeszcze go zmieszali z błotem. Moja kuzynka ostatnio zdawała, tak ją egzaminator zmieszał z błotem, że nie wiedziała jak się nazywa, ale dodzie to wszystko wolno. Ciekawe gdzie tu sprawiedliwość? :evil:

a jakiego egzaminatora miała za pierwszym razem? żenada kleła przy nim a on się nic nie odzywał, prowadziła w szpilkach a za takie coś w ogóle nie można przystąpić do egzaminu, ale "gwiazdom" to wszystko można :( nie wierze, że zdała "od tak" z umiejętności...

Nie, że z zazdrości tylko z niesprawiedliwości... Doda zarabia 300 tysięcy miesięcznie, ja tyle zarobie w 30 lat, jej mężuś radzio zarabia 30 tusięcy miesięcznie i bierze za darmo 3 tys miesięcznie za to, że jest Radnym w szczecinie, Ż E N A D A
7 wrzesień 07 - (T+ P-)
12 październik 07 - P+
Obrazek
Hml

Postprzez maciass » sobota 09 czerwca 2007, 10:46

a kto powiedzial ze na swiecie jest sprawiedliwosc ? ;)

poza tym co z tego ze tyle zarabiają.. jak sie ma jakis talent i umie sie go wykorzystac to nie widze w tym nic złego ani dziwnego
prawo jazdy kat. B od grudnia 2006 ;)
maciass

:)

Postprzez Polonez » sobota 09 czerwca 2007, 11:59

http://www.itakpowiem.pl/telewizjamlodziez.html
Tak się mi skojarzyło pewnie znacie ale pasuje do tego Topicu :wink:
jestem za nakazem całorocznego używania mózgu podczas prowadzenia auta:)
Polonez

Postprzez 20fingers » sobota 09 czerwca 2007, 12:02

A gdzie pisze że do egzaminu nie można przystąpić w szpilkach?
Jeśli ja pójdę w szpilkach to mnie nie dopuszczą do egzaminu?
Doda poszła w szpilkach ale zmieniła je na klapki przed jazdą, bo sama chciała zmienić :wink:
24.10.2007
zaliczone !! :D

2.11.2007 Papier odebrany :spoko:
20fingers

Postprzez disaster » sobota 09 czerwca 2007, 12:22

Teraz to się czepię, ale jak widzę taką formę:
20fingers napisał(a):A gdzie pisze że do egzaminu nie można przystąpić w szpilkach?(...)

To mi się w żołądku przewracam.
Polska mowa nie być trudna?
disaster

Postprzez wiesniak » sobota 09 czerwca 2007, 12:40

Hehe, ludzie najpierw oglądają tą całą "Jazdę z Dodą" czy jak to się nazywa, czym pośrednio składają się na jej pensję, a potem narzekają jak to ona dużo zarabia. To tak jakby w wyborach głosować na partię A i potem mieć pretensje do całego świata, że partia A wygrała :D.

A to że zdała za 2-gim razem to pewnie żydomasoński spisek :wink: .
wiesniak

Postprzez cman » sobota 09 czerwca 2007, 13:11

disaster napisał(a):Teraz to się czepię, ale jak widzę taką formę:
20fingers napisał(a):A gdzie pisze że do egzaminu nie można przystąpić w szpilkach?(...)

Po pierwsze od tego jest inny wątek. A po drugie już nawet językoznawcy zaakceptowali tę formę...
cman

Postprzez lb333 » sobota 09 czerwca 2007, 13:48

cman napisał(a):
disaster napisał(a):Teraz to się czepię, ale jak widzę taką formę:

Po pierwsze od tego jest inny wątek. A po drugie już nawet językoznawcy zaakceptowali tę formę...

Przepraszam za offtop, ale jacy językoznawcy? :shock:
Na stronie Rady Języka Polskiego jest taka informacja:
http://www.rjp.pl/?mod=oip&type=inne&id=405&letter=
lb333

Postprzez fibi » sobota 09 czerwca 2007, 13:49

A mnie wcale nie dziwi, że zdała za drugim podejściem. Powiedzmy sobie szczerze, że mając tak nieograniczone środki finansowe jak DOda (mogla sobie wykupić nawet 50 jazd i żaden OSK nie powiedziałby jej, że nie mają wolnych terminów na najbliższe dwa tygodnie!!), nienormowny czas pracy czy brak rodziny, które ograniczałyby czas, który mogła poświęcić jeździe - w takich warunkach, jeśli opanowała stres i swój własny temperament, a egzaminator opanował chęć wywalenia jej z auta za ewentualne głupie pytania jak na pierwszym egzaminie ("myśli Pan, że można tu zawracać?" :roll: - żenada) to mogła to zdać ot i tyle.[/url]
fibi

Postprzez Hml » sobota 09 czerwca 2007, 14:47

Przepraszam, ale dostałem już dawno na kursie kartkę z teorii na której piszą za co ludzi oblewają i w tym również jest przyjście na egzamin w szpilkach (nieodpowiednim obuwiu)
Nie oglądałem i nie zamierzam oglądać ani jednego odcinka z Dodą na ekranie, bo szkoda na to oczu, to jak zdała i ile trwał jej termin przeczytałem w Pudelku..
a na pierwszym egzaminie mógł ją już oblać wcześniej, bo przy zmianie pasa daje się raz kierunkowskaz, a później przy skręcie drugi raz, no ale ona zrobiła to tylko jeden raz. Ja nie jestem o nic zazdrosny, po prostu się dziwie jak taka tępa osoba jak Dorota może mieć tylu młodych fanów, bo jak jej słucham to wnioskuję, że zamiast mózgu ta kobieta ma orzeszek, no ale to jest właśnie ta Polska mentalność- napisze o tym, że jest nie sprawiedliwość, bo czeka na egzamin 2 tygodnie, co ja będę czekał 2,5 miesiąca i tak nie mam pewności, że zdam to już wychodzi na to, że mam komuś czegoś zazdrościć?
7 wrzesień 07 - (T+ P-)
12 październik 07 - P+
Obrazek
Hml

Postprzez marcij » sobota 09 czerwca 2007, 19:08

A czy pokazywali w telewizji zapis z kamer w samochodzie egzaminacyjnym ?

A co do jej jak tu mowicie nieodpowiedniego zachowania za kierownica , to moge sie zalozyc o duze pieniadze ze bylo to robione na pokaz , zeby pokazac jaka to ona niby jest fajna i co robi , gdyby tam nie bylo kamer , napewno zachowywalaby sie normalnie.
Obrazek
marcij

Postprzez dialer » sobota 09 czerwca 2007, 22:35

Ta cała "jazda z Dodą" była ładnie wyreżyserowana. Instruktor miał słuchawkę i reżyser mówił mu co i jak itp. Nie dało się oglądać ogólnie. Zdolna dziewczyna, że zdała za 2 razem :D ale do jej samochodu jako pasażer bym nie wsiadł :lol:
dialer

Następna strona

Powrót do Luźna gadka