w końcu kupiłem samochód

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez ella » niedziela 06 listopada 2005, 20:17

bodek541 napisał(a):A to co oznacza
Przed podpisaniem umowy sprzedaży warto ustalić z kupującym czy zamierza korzystać z naszej polisy, jeśli tak, to doliczamy wartość niewykorzystanej składki do ceny samochodu, ewentualnie zamieszczamy w umowie klauzulę, która stanowi, że w przypadku, gdy nabywca nie wypowie umowy ubezpieczenia zobowiązany jest do zwrotu kwoty, jaką otrzymalibyśmy z tytułu zwrotu składki za niewykorzystany okres ubezpieczenia./quote]
Ja właśnie z tego to wyczytałem

No to gdzie tu jest zapis
Z tego co sie tam doczytałem to ja musze zgłośić że nabyłem samochód i to 30 dni przed końcem OC.
ella
Moderator

Postprzez bodek541 » środa 09 listopada 2005, 19:25

Ella już wszystko wiem. Koleżanka mi pomoże i nie będe sie musiał męczyć.

Dzisiaj jechałem z Częstochowy do Wieruszowa moim malaczem i z powrotem i jakoś dojechałem. Nawet tak źle nie było jak na pierwsze 130 km w jedną strone. Do Wieruszowa jak jechałem to byłem bardzo spięty i tam gdzie mozna było dużo szybciej niż w terenie zabudowanym to jechałem szybciej ale nie aż tak. Jak wracałem to było troche lepiej. Nawet powiem wam, że wskazówka dochodziła troszke do 100 ale też często zwalniałem. Jechałem z mamą bo to do jej rodziców i sama powiedziała, że jak na pierwszy raz to nie jest źle.
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez scorpio44 » środa 09 listopada 2005, 20:27

bodek541 napisał(a):Ella już wszystko wiem. Koleżanka mi pomoże i nie będe sie musiał męczyć.

Ale w czym Ci pomoże i co tu jest do męczenia się, skoro Ty nic nie musisz załatwiać? :D :D :D Dostałeś polisę i jeździsz póki OC jest ważne.
scorpio44

Postprzez Agawa » czwartek 10 listopada 2005, 08:56

A co do przejechania tak długiej trasy, to gratulacje...ja mam prawko od 1,5 roku a najwięcej przejechałam za jednym razem jak 65-75 km w czerwcu tego roku...i byłam zmęczona-bolały mnie ręce od trzymania niewygodnie na kierownicy mąż sie ze mnie śmiał co by to było jakby mi przyszło jechac nad morze z Krakowa .A w sumie to teraz bym sie przejechała.
Życze dalszych sukcesów
Agawa

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka