Zlocik/spotkanie Częstochowa 2006-propozycje

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Agawa » środa 12 kwietnia 2006, 15:12

cappricio napisał(a):ehh glupia gadka, ktora i tak pojdzie do kosza.
nawet jak powiem kogo to tak nie lubisz i kto taki wredny i zlosliwy jest to i tak sie przeciez nie przyznasz, wiec po co to? :]
milego dnia, Agawuś.

A dziekuje Ci Kapciochu :lol:
Co co ich nie lubię o tym wiedzą 8)

Sorry Eluś za offtopy :oops:
Agawa

Postprzez volve » środa 12 kwietnia 2006, 15:43

To ja jeszcze tak offtopic'ując(hmm...chyba troszkę źle to odmieniam, ale wybaczcie:) ):
Myślałem że nic nie przebije tych kłótni prowadzonych przed zlotem, ale się myliłem. Teraz jak to czytam, to czasami leżę ze smiechu :D A kłótnia mieczy Capri a Agawą to już mnie dobiła :D Typowa kłótnia kobiet(bez obrzy) : kto kogo obgaduje :D

PS. Traktujcie ten post z przymrużeniem oka :twisted:
volve

Postprzez Sławek_18 » środa 12 kwietnia 2006, 15:48

:-) Kazali to wziołem, mialem dac napiwek (cos mowiliscie, ze przy barze jest jakas `urna` gdzie sie wrzuca napiwki, ale jej nie znalazlem :? )Owe oszczednosci wlozylem do forumowej skarbonki :lol: :lol: Widocznie scorpio mial za tepy noz aby podzielic te pieniadze na 7 osob :lol: Teraz dopiero zauwazyłem, ze w bagazniku mialem pilnik do metalu :twisted: tym by sie ta czynnosc udala (dzielenie pieniedzy) :lol: :lol:
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez bodek541 » środa 12 kwietnia 2006, 15:49

Agawa a zapomniałaś dodać,że Thomasso ze Sławkiem mnie pilnowali coby mnie jakiś samochód nie rozjechał no i w cafe spoko Thomasso świecił latarką jak wchodziłem po schodach
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez Agawa » środa 12 kwietnia 2006, 16:00

Sławku no to trzymaj fundusz forumowy coby na natępny zlot jakis grosz do nastepnej pizzy był :evil2:
Damian a o pilnujacych Cie chłopakach i tej latarce pisałes przeciez w relacji ze zlotu :D

Aha własnie mi sie jeszcze cos przypomniało:
jak Bodek wsiadł juz do autobusu i pojechał do domu (co miros skwitował słowami"Poszedł...."bo bodek stał jak podjechał jego autobus i w ostatnim momencie do niego wskoczył.Prawie nikt sie nie zdążył z nim pożegnać) to udalismy sie wszyscy w strone dworca, gdzie Sławek zaparkował swojego Escorcika :D Nagle spostrzeglismy z Thomassem i Sławkiem ze idziemy strasznie powoli a reszta grupy juz nas znacznie wyprzedziła.Zaczelismy sie smiac że idziemy tak wolno a przeciez Damiana juz nie ma bo pojechał do domu i dogonilismy reszte grupy.
Widzisz Damian...nawet jak juz pojechałes do domu to nadal duchowo czulismy sie tak jakbys z nami nadal był :D :D
Ostatnio zmieniony środa 12 kwietnia 2006, 16:12 przez Agawa, łącznie zmieniany 1 raz
Agawa

Postprzez tikas » środa 12 kwietnia 2006, 16:07

panny powinnyście się wstydzić,
tzn ja nie znam całej sprawy od zapołodnienia i waszych tajnych rozmów i obgadywań więc może nie powinienem pisać........
uważam,że Cappricio nazwaniem was burakami ewidentnie w żarcie napisała... a emotikony w świecie internetowym KAŻDY inaczej odczytuje ( gdzie kucharek sześć tam zawsze co zjeść-eee to chybba nie to). w każdym bądź razie naprawdę nie przywiązujcie takiej dużej wagi do emotikon, z iloma ja już zdaniami na temat miny " :] " tej spotkałem. jedni mówią mi że jest to szczery uśmiech a ja uważam że to typowa ironiczna mina....
to samo diabły
ale ok nieważne,nie będę pisał wypracowania o emotikonach :/
jest już po zlocie dziewczyny i nie ma co roztrząsać, nie ma to jak negatywne nastawienie na wstępie. będzie kolejny zlocik to napewno się dogadacie,

zresztą również wolę jak mi ktoś wprost napiszę ,że nie chce się np ze mną spotkać,ale to tylko taka dygresja bo naprawdę wam wierzę :wink:
tym miłym akcentem kończę nasz nowy CZAT
Ostatnio zmieniony środa 12 kwietnia 2006, 17:04 przez tikas, łącznie zmieniany 1 raz
Bochnia
tikas

Postprzez bodek541 » środa 12 kwietnia 2006, 16:34

Zaczelismy sie smiac że idziemy tak wolno a przeciez Damiana juz nie ma bo pojechał do domu i dogonilismy reszte grupy.
Widzisz Damian...nawet jak juz pojechałes do domu to nadal duchowo czulismy sie tak jakbys z nami nadal by
No wiadomo zapomnieliście sie. Jescze zapomniałem dodać,że miros otwierał piwo przyniesione ze sobą do baru coby kamera go nie uchwyciła. Agawa ja mam 30 lat to mam skleroze :]
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez Pablo » środa 12 kwietnia 2006, 19:44

Odzyskałem głos, więc też coś napiszę, jako ten forumowy użytkownik w stanie spoczynku i aktywny uczestnik zlotów wszelakich. ;) Rezczywiście, jak już Mirek pisał, dołączyłem w sobotni wieczór, pod domem pielgrzyma do grona dzieci i ryb, czyli tych bez głosu, co uniemożliwiło mi łamanie 2 i 6 punktu regulaminu (regulamin znajdzie się galerii).

A teraz komentarza słów kilka do tematów bieżących, czyli bycia or not to bycia na zlotach.
Faktem niezaprzeczalnym jest to, że terminy zlotów zawsze były momentami epidemii różnorodnych chorób, nagłych ataków przykrych zdarzeń losowych oraz niespodziewanych wyjazdów krajowych i zagranicznych. No cóż... tymi anomaliami mogliby zająć się naukowcy, ewentualnie jedna z wielu komisji śledczych. Ja natomiast mam tylko wielką prośbę do osób niezainteresowanych spotkaniami, żeby najzwyczajniej w świecie nie zabierali głosu w tematach zlotów. Unikniemy chaosu, nikt nie zostanie nazwany kombinatorem - czysty zysk.
Pablo

Postprzez Pablo » środa 12 kwietnia 2006, 19:45

Co jeszcze o samym spotkaniu? Przede wszystkim świetnie się bawiłem i o to właśnie chodzi. Pierwszy raz miałem okazję być w mieście, gdzie tramwaje jeżdżą inaczej i mam ochotę tam kiedyś wrócić na dłużej, bo Częstochowa jest piękna. A pojadę tam z nadzieją, że w domu pielgrzyma nie znajdę mojego nazwiska na tablicy z napisem "tych klientów nie obsługujemy". :D

Pozdrawiam
Pablo

Postprzez miros » środa 12 kwietnia 2006, 20:30

oj kolezanki i koledzy, proponuje wrzucic na luz i przestac sie juz gryzc.
co bylo to bylo, ci ktorzy w ostatniej chwili zrejterowali wiedza swoje i my wiemy swoje. niestety nie macie nas jak przekonac, mozemy wam conajwyzej uwierzyc na slowo, co pewnie sie nie uda, bo z doswiadczenia wiem, ze takie wymowki najczesciej byly sciemami, ale jesli wasze sa prawdziwe to OK, niech tak bedzie, widac jestesmy w bledzie, a wiec plus dla was.

jesli chodzi o bodka, to rzeczywiscie biegak sie nie mogl zbytnio popisac umiejetnosciami organizatorskimi, bo ta noga mu zdeka przeszkadzala. trudno ;/
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez miros » środa 12 kwietnia 2006, 20:31

pawelkowi oczywiscie dziekuje, bo sie chlopak przydal jak najbardziej. bez niego pewnie spalibysmy na dworcu, albo latalibysmy od domu do domu szukajac miejsca do spania.

tak czy inaczej bylo grubo i zachecam reszte do kolejnego spotkania, ktore podobno ma sie odbyc w wawie (choc ja bym wolal lodz)
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez miros » środa 12 kwietnia 2006, 20:31

I chyba nie tylko ja bo znam jeszcze trzy osoby ktore z tego samego powodu nie pojechaly. W tym dwie sa z Czestochowy.

buahahahah, a ja znam 6 osob, ktore nie pojechaly bo myslaly, ze ty bedziesz, ale jak sie dowiedzialy, ze cie nie bedzie to juz bylo za pozno. 4 osoby byly z <&%#$@> wielkiego.
podaj moze nicki tych swoich 3 osob, albo niech same sie odezwa i powiedza co im nie pasowalo. moze niech sobie pogadaja z tymi co byli i zobacza czy naprawde jestesmy tacy ZLIIIII.
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez miros » środa 12 kwietnia 2006, 20:32

no ale dobrze ella powiedz mi jedno: nie pojechalas na zlot bo naprawde nie chcialas sie z nami spotkac, czy moze nie pojechalas bo mialas juz od dluzszego czasu ustawiony wyjazd do szwecji? jesli to drugie, to po jaka cholere teraz piszesz, ze powodem twojej nieobecnosci bylismy my.
hmmm tylko po co ja sie o to pytam, przeciez odpowiedz jest jasna: nie pojechalas bo bylismy my (nawet jesli tak nie bylo to i tak bedziesz sie trzymac tej wersji)

ale i tak bylo GROOBBO ;]
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez bodek541 » środa 12 kwietnia 2006, 20:50

W sumie to nie wiem czemu tego sobie nie wyjaśnicie na gg.Najbardziej to mnie wkuirzyła Matylda i to do oporu.Odwołać o 7:30 wyjazd w sobote.No wiesz Miros Ty znami też dużo nie gadałeś w większości z Andrzejem,który wogóle sie nie udziela na forum.A Pablo jak najbardziej sympatyczny.Najważniejsze że było neutralnie.
bodek541

Postprzez Mara » środa 12 kwietnia 2006, 20:52

:shock: Na następny zlot chyba się wproszę i uspokoję towarzystwo!!! Bo coś wy tam się zbytnio szturchacie :lol: :lol: :lol:

Cieszę się że było Wam fajnie :D
Mara

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka