Jakieś plany na spotkanie?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez scorpio44 » piątek 03 lutego 2006, 10:25

Ella, a mówiłaś, że już więcej nie pojawisz się na żadnym zlocie. ;) Mówiło to wtedy parę osób i mówiliśmy to raczej na poważnie. Chodziło nam oczywiście o to, że przychodzą zawsze te same osoby.
Ja już widzę oczami wyobraźni następujący scenariusz (Mazak, bez obrazy ;)) - załóżmy, że zaplanujemy zlot w Wawie, tak jak mówi Mazak. Najpierw będzie chętnych 20 osób, potem chwilę przed zlotem się okaże, że z "nowych" został już tylko Mazak, a jak dojdzie do zlotu, to Mazak zadzwoni, że bardzo mu przykro, ale niestety coś mu wypadło i nie może przyjechać. I będą Scorpio, Pablo, Miros, Sławek i Mmeva. :D No naprawdę sorry, ale my w tej chwili, jeżeli chcielibyśmy się spotkać w tym gronie, to się raczej powinniśmy się umawiać na jakiś wspólny wypad gdzieś czy imprezę, a nie tytułować to zlotem forumowiczów i łudzić się, że ktoś jeszcze dołączy. ;)

Tak czy siak - najpierw Częstochowa. :D Trzeba będzie zagadać do Bodka.
scorpio44

Postprzez ella » piątek 03 lutego 2006, 10:50

Ella, a mówiłaś, że już więcej nie pojawisz się na żadnym zlocie

Oczywiście. Nie mam zamiaru wyjeżdżać z Warszawy na żadne spotkania. Na miejscu to mogę nawet się spotkać dla jednej nowej osoby. ALe gnać przez pół Polski w tym celu to odpada.
ella
Moderator

:)

Postprzez Polonez » piątek 03 lutego 2006, 12:13

Nio mi się tez nie opłaca - z Bielska do Wawy :) A moze w lecie spotkamy się gdzieś nad morzem ? :):):):) heh błoby fajnie - każdy wie jak jest w Lecie nad morzem mmmmm :)
jestem za nakazem całorocznego używania mózgu podczas prowadzenia auta:)
Polonez

Postprzez bodek541 » piątek 03 lutego 2006, 12:19

Przepraszam,że nie odpisywałem ale leżałem w szpitalu tydzień.Mam noge w gipsie od pasa w dół bo pozła rzepka i więzadła.Co do pierwszego dnia wiosny myśle,że już bym wyzdrowiał bo za tydzień kontrola.Ella nie wiem czemu nie chcesz przyjechać na zlot-czy dlatego,że ja organizuje czy zloty Ci sie znudziły i wolisz Warszawe bo blisko.Widze,że nie wyszło by tak jakbym chciał,żeby przyjechało bardzo dużo ekip.Ella uważam,że bez Ciebie zlot to już nie to samo.Troche Cie poznałem i nawet jak nie rozmawiamy ze sobą na gg to nie znaczy,że nie chciałbym żebyś była.Tyle co moge załatwić przez telefon to moge.Pewne rzeczy mogą być załatwione przez telefon a część musiała by być załatwiona osobiście przezemnie.Chciałbym,żeby wypałil ten zlot. lub zlocik.Ella ja nawet moge zwrócić Ci za podróż jeśli byś tylko chciała przyjechać jeśli wypali.
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez Sławek_18 » piątek 03 lutego 2006, 12:52

nie bywasz na zlotach i nie wiesz dlaczego tak ella mowi. NIe to, ze Jej sie znudzily, tylko dlatego, ze najpierw jest szum jakich malo a pozniej w dniu wyjazdu jest 4 osoby, a ella przejezdza 400km dla caly czas tej samej liczby osob.
Takze mysl, jakby bylo cosik osob to bedzie dobrze,
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez bodek541 » piątek 03 lutego 2006, 13:09

Slawek_18 przeciez napisalem
Ella ja nawet moge zwrócić Ci za podróż jeśli byś tylko chciała przyjechać
.Ja mysle tylko teraz jestem ograniczony ruchowo.Ja pare telefonow wykkonac moge.Niech sie ludzie zadeklaruja co do terminu wtedy bede zalatwial.
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez Sławek_18 » piątek 03 lutego 2006, 13:49

mi tam pasuje prawie pewnie kazdy termin.
Sławek_18

Postprzez miros » piątek 03 lutego 2006, 14:36

Nio mi się tez nie opłaca - z Bielska do Wawy

no i wlasnie o takie cos caly czas sie rozchodzi. kazdy by chcial zeby zorganizowac zlot jak najblizej niego. ludzie przeciez tak sie nie daaaaa !!!!
albo sie poswiecacie i chcecie zeby bylo jak najwiecej osob, albo marudzicie i nic z tego nie wychodzi.
elle rozumiem, bo mi tez juz coraz mniej sie usmiecha organizowac spotkanie dla 5 osob (choc nie mowie ze byloby nudno, bo zawsze bylo ciekawie :D )
ja ci bodek powiem tak: zlot bez elli moze bylby mniej ciekawy ale napewno kolejny w czestochowie bedzie najciekawszy. bo bedziesz tam ty, a ja juz od dawna chcialbym cie poznac osobiscie (scorpio zreszta pewnie tez :D )

no ale co tu duzo gadac, jak i tak zglosi sie pewnie garstka, i nici beda ze zlociku.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez bodek541 » piątek 03 lutego 2006, 15:31

Wiesz scorpio czy ktoś powiedzial,że już jutro czy pojutrze.Ty byś chciał mnie poznać osobiście a ja Elle.Zaraz powie ella,że może być w Warszawie.Dla 5 osób to mało ale jakby już było 10 to lepiej.I tak całe forum sie nie spotka i to wiadomo.Ja czekam cay czas na terminy.Przecież telefony też są i można by coś załatwiać jakby by było wiadomo ile osób i skąd.A co do noclegu też moge załatwić ale też w zależności ile osób.Ja czekam na propozycje terminu/ów cały czas
bodek541

Postprzez miros » piątek 03 lutego 2006, 15:52

bodzio, skoro ty organizujesz zlot to zaloz najpierw osobny temat, z dobra nazwa (bo nazwa: "jakies plany", duzo nie mowi) tam podaj wszystkie informacje - proponowany dzien, miejsce spotkania, jakies propozycje, telefon do siebie, albo nr swojego gg itd.
to w koncu ty organizujesz, a nie my, wiec jak to w angli sie mowi: chop chop then :D
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez Agawa » wtorek 14 lutego 2006, 11:11

Chyba ze zlociku w Częstochowie nici, bo bodek pojawia sie na forum ale nic w tym temaciku nie pisze... :roll:
Agawa

Postprzez Sławek_18 » wtorek 14 lutego 2006, 11:38

moze poprostu boi sie, ze nikt nie bedzie chetny ze go wszyscy oleja. Jakby tak scorpio organizowal to by ani jednego zlotu nie bylo. Bodek wez sie do roboty
Sławek_18

Postprzez bodek541 » wtorek 14 lutego 2006, 11:47

24 lutego zdejmują mi gips.Zresztą już pisałem w jednym temacie co mi sie nie podoba.Wiem,że nie będzie tyle osób i nawet Ella nie chce przyjechać jakby miało być nawet mało i nawet propozycja zwrotu pieniędzy też nie poskutkowało.Moja wina,że jak ja organizuje to mało kto chce.To że siedze w gipsie to nie znaczy,że zadzwonić nie moge.Chciałbym jakby było ciepło.Czy mam pisać osobny temat
bodek541

Postprzez miros » wtorek 14 lutego 2006, 15:05

Moja wina,że jak ja organizuje to mało kto chce.

oj nie, bo to juz jest wina ogolna. ludzie z tego forum jakos nie bardzo maja ochote gnac przez pol polski zeby zobaczyc nasze mordy.

Czy mam pisać osobny temat

no chyba juz powoli robi sie najwyzszy czas :) :twisted:
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez Sławek_18 » wtorek 14 lutego 2006, 15:27

No tak jak nie w czestochowie to moze w wawie centrum polski itp.......
Ja po drodze moge wziasc 4 osoby moglbym jechac przez czestochowe bodku i wtedy zapewne byloby sporo osob.
Sławek_18

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka