Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez ewkatal » niedziela 01 czerwca 2008, 20:30
przez kamiles » niedziela 01 czerwca 2008, 20:44
scorpio44 napisał(a):And1@ napisał(a):Dla mnie zjechanie z prawej strony pasa do lewej jest zmianą kierunku jazdy :idea:
Ty to piszesz poważnie? :D
przez ButterflyEffect » niedziela 01 czerwca 2008, 20:56
przez ewkatal » niedziela 01 czerwca 2008, 21:33
przez dariex » niedziela 01 czerwca 2008, 21:40
przez And1@ » niedziela 01 czerwca 2008, 22:17
kamiles napisał(a):scorpio44 napisał(a):And1@ napisał(a):Dla mnie zjechanie z prawej strony pasa do lewej jest zmianą kierunku jazdy :idea:
Ty to piszesz poważnie? :D
chyba niestety tak :evil: ale jeszcze bardziej przerażające stało się to dla mnie dopiero wtedy, gdy zobaczyłam, że And1@ ma w profilu wpisane: instruktor...
Sorry, And1@, ale gdybym przed sobą na drodze zobaczyła gościa, który jadąc w obrębie swojego pasa włącza raz prawy raz lewy kierunkowskaz i tak cały czas, to... chyba bym pomyślała, że albo za kierownicą siedzi jakiś baran (sorry, ale innego łagodniejszego określenia nie mogłam wymyślić), któremu się nudzi albo osoba w stanie wskazującym...
przez scorpio44 » niedziela 01 czerwca 2008, 22:49
And1@ napisał(a):nie muszę byc instruktorem aby wejśc na forum Dyskusje szkoleniowców i egzaminatorów tylko zaznaczyc sobie to na samym początku :roll:
przez ButterflyEffect » niedziela 01 czerwca 2008, 22:52
przez kamiles » poniedziałek 02 czerwca 2008, 01:03
And1@ napisał(a):Po pierwsze nie tym tonem proszę
And1@ napisał(a):Po drugie nie muszę byc instruktorem
And1@ napisał(a):A co do dawania kierunku w czasie omijania na swoim pasie to ja widzę w tym drugie dno. Nie zawsze mamy do czynienia ze standardowym pasem. Niekiedy są o wiele szersze...
And1@ napisał(a):Ja widzę to tylko z kierunkiem (delikatnym)
przez And1@ » wtorek 03 czerwca 2008, 05:58
scorpio44 napisał(a):And1@ napisał(a):nie muszę byc instruktorem aby wejśc na forum Dyskusje szkoleniowców i egzaminatorów tylko zaznaczyc sobie to na samym początku :roll:
Tego nie zajarzyłem...
Tam jest dostęp tylko dla osób z uprawnieniami.
no to kamień z serca
niestety tak bym pomyślała, gdybym widziała takie "cuda" na drodze...
przez tristan » wtorek 03 czerwca 2008, 12:12
przez scorpio44 » wtorek 03 czerwca 2008, 12:19
przez kamiles » wtorek 03 czerwca 2008, 20:12
And1@ napisał(a):Szeroki pas (i nie zastanawiam się tak jak ty czy to dwa pasy, tylko wiem że jeden szeroki).
przez And1@ » wtorek 03 czerwca 2008, 21:21
W sytuacji przedstawionej na rysunku zmieniasz pas.
A ja ci mówię i nawet rysuję sytuację z jednym szerokim pasem, nie widac tego... To że jeden jest standardowy a drugi prawie dwa razy szerszy nie oznacza że na tym szerszym są dwa niewyznaczone pasy...Ja też się nie zastanawiam - to widać! Ale ja cały czas mówię o sytuacji jednego pasa, a nie dwóch niewyznaczonych...
przez DEXiu » wtorek 03 czerwca 2008, 21:53
And1@ napisał(a):To że jeden jest standardowy a drugi prawie dwa razy szerszy nie oznacza że na tym szerszym są dwa niewyznaczone pasy...