Specjalny temat dla szymona i szerszona - wątek wydzielony

Tu możecie podzielić się uwagami lub wątpliwościami związanymi z poruszaniem się na drogach

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

Re: Specjalny temat dla szymona i szerszona - wątek wydzielo

Postprzez szymon1977 » sobota 25 lipca 2015, 03:05

szerszon napisał(a):..a przy szlabanie mogę zaparkować ? Według ciebie to połączenie jest "skrzyżowaniem"
szymon1977 napisał(a):I znow przypisujesz swoim wlasnym wymyslom moje autorstwo. Jesteś jednak zdrowo walnięty.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez szerszon » sobota 25 lipca 2015, 07:13

No szymuś...dlaczego pekasz ? Dlaczego idziesz w zaparte wbrew rzeczywistym faktycznym bezpośrednim faktom własnych postów...przecież widać ? Może ci słownik podrzucić ?
Przecież pisałeś,że drogi się nie łączą...znowu mam ci zacytować ? A połączenie jest skrzyżowaniem..wisz... :wink: To czy na tym skrzyżowaniu można zaparkować ? Całe masy pojazdów parkuja na takich skrzyżowaniach wbrew przepisom..twoim :lol: :lol: :lol:
szerszon

Postprzez szymon1977 » sobota 25 lipca 2015, 09:00

szerszon napisał(a):No szymuś...dlaczego pekasz ?
Nie pekam - wprost przeciwnie. Pzypisujac swoim wlasnym bzdurnym wymyslom moje autorstwo udowadniasz, ze jesteś zdrowo walnięty.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez szerszon » sobota 25 lipca 2015, 14:55

Alęz szymus-podaję cytaty z twoich postów twojego autorstwa-wypierasz się własnych słów , czy jest to samokrytyka ? ..zadaję ci tylko pytania mające na celu doprecyzowanie twoich światłych i twórczych teorii..np dwie drogi , które się nie łączą, a łączy je skrzyżowanie( most).Podałem ci zdjęcia..nie umiesz się ustosunkować ? Jestem zawiedziony...kolejny temat, w którym masz dużo do powiedzenia do pierwszego pytania :lol: :lol: :lol:
W ogóle twój ostatni post w temacie to jakiś bełkot. Jeszcze raz -piszesz,że na skrzyżowaniu drogi się nie łączą, a skrzyżowanie jest elementem , który je łączy-podałem przykłady..czegoś rzekomo nie zrozumiałem ? To podaj swoje. :lol: :lol: :lol:
szerszon

Postprzez szymon1977 » sobota 25 lipca 2015, 18:00

szerszon napisał(a):..czegoś rzekomo nie zrozumiałem ?
Tak, PoRD i moich wypowiedzi. W efekcie wyszlo Ci, ze droga jest skrzyzowaniem. Bradnia Twojego autorstwa.
szymon1977

Postprzez szerszon » sobota 25 lipca 2015, 18:23

Tak, PoRD i moich wypowiedzi.
Spójnik jaki został użyty jest całkowicie nietrafiony :lol: :lol: :lol:
"I" oznaczałoby,że twoje wypowiedzi i PoRD są zgodne ze sobą...a jak widać troszkę się to mija z prawdą... :lol:
W efekcie wyszlo Ci, ze droga jest skrzyzowaniem.
O przepraszam...wskażesz, gdzie użyłem stwierdzenia "droga" ? Bezczelnie kłamiesz...a brzydki ty szymusiu... :lol: :lol: :lol:
Usiłuję się od ciebie dowiedzieć, czym jest ten "most" pomiędzy dwoma odległymi brzegami rzeki :lol:
Wizualizacje chyba naprowadziły ciebie na właściwy trop, że coś nie tak jest z twoją definicją skrzyżowania. Co prawda wszystko się zgadza z twoim punktem widzenia dotyczącym rond...cztery drogi kończące się i ta piąta na obwiedni...chciałeś ucieć przed tą bzdurą i powołałeś się na "połączenie" :lol: :lol: :lol: tylko jakoś nie wyszło...zostań przy resorakach i piaskownicy..zdecydowanie ci lepiej idzie...a teraz, gdy to tobie wyszła droga i nagle protestujesz przecie własnym słowom ( CAŁY CZAS SŁUŻĘ ODPOWIEDNIMI CYTATAMI TWEGO AUTORSTWA,ABYŚ BEZCZELNIE SIĘ NIE WYKRĘCAŁ) to może w końcu zrewidujesz swoje podejście do definicji skrzyżowania i się w końcu ogarniesz.
Nie będziemy juz musieli czytać idiotyzmów o kończących się drogach bo widać, o "skrzyżowaniu" jako mitycznym "połączeniu" samym w sobie, bo drogi się nie łączą :lol:
Miło było trollu ciebie zapędzić w kozi róg po raz kolejny. :lol:
szerszon

Postprzez szymon1977 » sobota 25 lipca 2015, 19:18

szerszon napisał(a):O przepraszam...wskażesz, gdzie użyłem stwierdzenia "droga" ?
Nigdzie. Ale to, co wg Ustawodawcy jest droga nazwales skrzyzowaniem a domagasz sie, zebym to ja sie tlumaczyl.

Miło trollu, ze po raz kolejny zapędziles sie w kozi róg. Szkoda tylko, ze nadal musimy czytac idiotyzmy Twojego autorstwa... chociaz odnosze wrazenie, ze odkad Moderator zalozyl Ci specjalny watek do dyskusji ze mna tylko ja idiotyzmy Twojego autorstwa czytam. Spoleczenstwo wiele na tym zyskalo.
szymon1977

Postprzez szerszon » sobota 25 lipca 2015, 19:38

Nigdzie. Ale to, co wg Ustawodawcy jest droga nazwales skrzyzowaniem ,
To po co kłamiesz szymusiu ? To teraz wskaż, gdzie nazwałem to skrzyżowaniem, a nie "skrzyżowaniem". To ty pisałeś,że "połączenie" jest skrzyżowaniem..ja że "skrzyżowaniem" znowu mam ci podać konkretne cytaty, aby ci pokazać ściemniaczu twoje beznadziejne manipulacje ?
.
Miło trollu, ze po raz kolejny zapędziles sie w kozi róg.
Mentalnie nie wyrosłeś jeszcze ponad poziom rowerka trzykołowego..umysłowo też nie do końca..zostało ci tylko powtarzanie....Zacytować ci kilkanaście twoich postów, gdzie merytoryki zero, a jest tylko najzwyklejsze trollowanie( na bardzo przeciętnym poziomie).
( CAŁY CZAS SŁUŻĘ ODPOWIEDNIMI CYTATAMI TWEGO AUTORSTWA,ABYŚ BEZCZELNIE SIĘ NIE WYKRĘCAŁ)
Nie zapominaj o tym. :lol: :lol: :lol:
Dla przypomnienia
Skrzyzowaniem. W definicji skrzyzowanie jest polaczeniem, a nie miejscem w ktorym drogi sie lacza. Tak jak most jest polaczeniem a nie miejscem, w ktorym brzegi sie lacza.
Podaj przykład swojej światłej wizji :lol: :lol: :lol:
tylko ja idiotyzmy Twojego autorstwa czytam.
Podasz cytaty ? :wink:
Jak na razie trollu nie potrafisz odpowiedzieć na pytania dotyczące twoich bredni...kierunek chodu itp... :lol: :lol: :lol:
szerszon

Postprzez szerszon » sobota 25 lipca 2015, 20:01

Widzę,że dyskusja merytoryczna nie jest rzeczą , która ciebie interesuje...szkoda,że jednak oprócz włosów wyszła ci jeszcze słoma z butów.
Nie odpowiedziałeś na pytania opierając się bezpośrednio na PoRD. Całą "dyskusja" sprowadza się do pływania w mętnej wodzie w twoim wykonaniu.
Argumenty to rzecz obca dla ciebie. Nie potrafisz podać odpowiednich przepisów, a na fakt,że po raz kolejny zostałeś przyłapany na drobnych nieścisłościach reagujesz chamską agresją.
Jakże prawdziwe są ponadczasowe cytaty
(...)Ad personam. Jeżeli się spostrzega, że przeciwnik jest silniejszy i że w końcu nie będzie się miało racji, to atakuje się go w sposób osobisty, obraźliwy, grubiański. Polega to na tym, że (mając i tak już sprawę przegraną) porzuca się przedmiot sporu i zamiast tego atakuje się osobę przeciwnika w jakikolwiek bądź sposób; można by to nazwać argumentum ad personam (...)

Artur Schopenhauer - Erystyka, czyli sztuka prowadzenia sporów

Idealnie do ciebie pasuje w każdej dyskusji w twoim wykonaniu.
Przedmiot sporu już dawno zarzuciłeś( cytaty są cały czas dostępne).
=======================================
szumuś, a gdzie się podział twój post ? Zreflektowałeś się ? :lol:
szerszon

Postprzez szymon1977 » sobota 25 lipca 2015, 20:03

szerszon napisał(a):Podasz cytaty ?
Prosze bardzo, debilny wniosek Szerszona:
szerszon napisał(a):Spójnik jaki został użyty jest całkowicie nietrafiony
"I" oznaczałoby,że twoje wypowiedzi i PoRD są zgodne ze sobą...
Nawet jezeli moje wypowiedzi byly przeciwienstwem PoRD Ty mozesz nie rozumiec ani PoRD ani moich wypowiedzi.
szymon1977

Postprzez szerszon » sobota 25 lipca 2015, 20:08

Prosze bardzo, debilny wniosek Szerszona:
Ależ jestem w stanie to udowodnić bez najmniejszego problemu. Wskazuj kierunek jazdy w paragrafie 36, wskazuj zakaz zawracania na skrzyżowaniu w Art 22.6, wskazuj własny kierunek jazdy na skrzyżowaniu bo widać, wskazuj "połączenie" jako skrzyżowanie. itd...wtedy publicznie przeproszę na pierwszej stronie z czcionką największych rozmiarów.
Mogę publicznie złożyć taka deklarację bez cienia obaw.Prawda ? :lol:
Ty mozesz nie rozumiec ani PoRD ani moich wypowiedzi.
Udowodnij :lol: :lol: :lol:
szerszon

Postprzez szymon1977 » sobota 25 lipca 2015, 21:15

Udowodnilem, ze Twoj wniosek jest debilny bo tresc mojej wypowiedzi jest prawdziwa niezaleznie czy moje slowa sa zgodne z PoRD czy nie. Chciales - masz.
.....
szerszon napisał(a):...wtedy publicznie przeproszę na pierwszej stronie z czcionką największych rozmiarów.
Mogę publicznie złożyć taka deklarację bez cienia obaw.Prawda ?
Prawda, mozesz. I co z tego? Nic. Co kogo obchodzi, czy zrozumiales w koncu to co czytasz, czy nadal nie rozumiesz.
szymon1977

Postprzez szerszon » sobota 25 lipca 2015, 23:18

Udowodnilem, ze Twoj wniosek jest debilny bo tresc mojej wypowiedzi jest prawdziwa niezaleznie czy moje slowa sa zgodne z PoRD czy nie. Chciales - masz.

Mój wniosek był jak najbardziej trafny, ponieważ twoje popisy I :oops: PoRD to całkowicie odmienne stany. :lol: Nieuzasadnione i sprzeczne z regułami języka polskiego użycie spójnika :lol: zapytaj polonisty...
Twoja wypowiedź z prawdziwością miała tyle wspólnego ,że była twego autorstwa. Sensu i logiki za grosz.
czy zrozumiales w koncu to co czytasz, czy nadal nie rozumiesz.
Na razie szymuś bardzo dobrze zrozumiałem twój pokręcony tok "myślenia" ponieważ jesteś złapany za ten pyszczek i nie możesz odpowiedzieć z sensem. Tylko głupio pyskujesz :lol: Nie masz szansy mnie obrazić, ponieważ osoba o takim "poziomie" wiedzy bawi mnie..nie ta liga chłopeczku.
Od paru stron nie ma nic rozsądnego z twojej strony..a wystarczyłoby podać przepis i podkreślić frazę o którą pytam...podkreślić nie umiesz ? No jaka szkoda... :lol: :lol: :lol:
Dlatego trollu skorzystam z każdej okazji, aby ostrzec innych userów przed takim indywiduum jakim jesteś :lol:
Na razie kolorowych snów , szymuś...PoRD pod poduszkę :lol: :lol: :lol:
szerszon

Postprzez szymon1977 » niedziela 26 lipca 2015, 16:31

szerszon napisał(a):...twoje popisy I PoRD to całkowicie odmienne stany. Nieuzasadnione i sprzeczne z regułami języka polskiego użycie spójnika.
Cale szczescie, ze swoja "wiedza" chwalisz sie w watku, ktorego nikt poza mna nie czyta.
szymon1977

Postprzez szerszon » niedziela 26 lipca 2015, 16:42

szymuś..nie popisuje się, bo naprawdę nie masz czym...skoncentruj się lepiej na poszukiwaniu odpowiedzi :lol: :lol: :lol:
Robisz śmietnik z kolejnego wątku...a wystarczy się w końcu nauczyć tych przepisów :wink:
ktorego nikt poza mna nie czyta.
Liczba wyświetleń świadczy o czymś innym. Ale nie bój bidy...w każdym wątku , gdy spróbujesz sie popisywać swoim nieuctwem postaram się złapać ciebie za ten niedouczony, niewyparzony pyszczek...na razie udaje mi się to skutecznie, ponieważ nie masz nic sensownego do zaproponowania poza trollowaniem. :lol: :lol: :lol:
szerszon

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Sytuacje na drodze