Jarons napisał(a):Jak ptak uderzy w twoją szybę to też brak umiejętności, bo mogłaś przewidzieć trajektoria lotu ptaka?
piotrekbgd napisał(a):Będziesz jechała 100 na drodze ekspresowej, nagle z pola wyjedzie traktor i zatarasuje Ci drogę
dawgar napisał(a):jezdnia okazała się w tym miejscu mokra i slizga [...]omijam go wpadając w poślizg który powoduje wypadniecie z drogi do rowu.
Wy czytaliście ten wątek, czy tylko moje wypowiedzi? Widzicie różnicę między nagłym i niespodziewanym zdarzeniem a warunkami drogowymi?
Nie czujesz, że wypadałoby się w związku z tym już po cichu wycofać z tego tematu?
To nie mój styl - zarzucić komuś, że źle pojechał, a później nie dać możliwości wyjaśnienia sytuacji.
Po prostu nie bardzo mi się to układa: teren niezabudowany, a posesja z tak wąskim wyjazdem, że pojazd musi się wycofywać na drogę. Nadjeżdżający hamuje, chociaż bardziej celowe wydaje sie ominięcie przeszkody. Trochę mało danych, oprócz poślizgu na mokrej drodze.
BTW - chyba Cię pamięć zawodzi. Czy to nie Ty twierdziłeś, że nadmierna prędkosć to taka, przy której traci się panowanie nad pojazdem, a nie
większa od dopuszczalnej?
To jest głos w dyskusji a nie: "zaśmiecanie forum, wprowadzanie bałaganu, kłótnia, prowokacja".