Ucze sie w Nowym saczu, zdaje ???

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Ucze sie w Nowym saczu, zdaje ???

Postprzez Tymon » poniedziałek 05 czerwca 2006, 17:43

No własnie. Planuje kurs prawa jazdy. Mieszkam w Nowym Sączu, ale prawdopodobnie za jakiś czas bede musiał wyjechać ( studia) Pytanie moje brzmi: Czy mogę kurs zrobić w Nowym Sączu, ale agzamin zdawać już w innym mieście? Dziekuje z gory za odpowiedzi.
Tymon

Postprzez Radwan » poniedziałek 05 czerwca 2006, 18:08

Egzamin na prawo jazdy, można zdawać w każdym WORDzie, niezależnie od miejsca ukończenia kursu. Pozdrawiam i życzę powodzenia
Radwan

Postprzez kasztan » piątek 20 kwietnia 2007, 18:49

Tzn, że jesli wszyscy kursanci z mojej szkoly jeżdzą po Gorzowie, tam się przygotowują do egzaminu (w tym ja), to mogę powiedzieć mojemu instruktorowi, że egzamin chce zdawać w szczecinie? (posunięcie może nielogiczne ale pytanie aktualne.)
kasztan

Postprzez Radwan » piątek 20 kwietnia 2007, 19:54

Tak - jak najbardziej.
Radwan

Postprzez marcij » piątek 20 kwietnia 2007, 21:43

kasztan napisał(a):Tzn, że jesli wszyscy kursanci z mojej szkoly jeżdzą po Gorzowie, tam się przygotowują do egzaminu (w tym ja), to mogę powiedzieć mojemu instruktorowi, że egzamin chce zdawać w szczecinie? (posunięcie może nielogiczne ale pytanie aktualne.)

I nie musisz sie tlumaczyc nikomu , przeciez to Ty skladasz paiery i zapisujesz sie gdzie chcesz. Od niego dostajesz tylko zaswiadczenie o skonczeniu kursu i wszystkie papierki
Obrazek
marcij

Postprzez Gość » piątek 20 kwietnia 2007, 23:07

mały OT:

Wczoraj w Małopolskim Ośrodku Ruchu Drogowego w Nowym Sączu padł rekord zdających egzaminy na prawo jazdy. Do egzaminów teoretycznych i praktycznych w tym jednym dniu przystąpiło 211 osób. Wśród nich 150 zdawało egzamin praktyczny na prawo jazdy kategorii B. Zdało 38 procent podchodzących do egzaminu.

więcej...

http://nowysacz.naszemiasto.pl/wydarzenia/722741.html
Gość

Postprzez wiesniak » sobota 21 kwietnia 2007, 00:32

marcij napisał(a):
kasztan napisał(a):Tzn, że jesli wszyscy kursanci z mojej szkoly jeżdzą po Gorzowie, tam się przygotowują do egzaminu (w tym ja), to mogę powiedzieć mojemu instruktorowi, że egzamin chce zdawać w szczecinie? (posunięcie może nielogiczne ale pytanie aktualne.)

I nie musisz sie tlumaczyc nikomu , przeciez to Ty skladasz paiery i zapisujesz sie gdzie chcesz. Od niego dostajesz tylko zaswiadczenie o skonczeniu kursu i wszystkie papierki

Niektóre OSK dbają o klientów i zapisują kursantów też na egzamin, nie wiem jak jest w tym wypadku, ale jeśli tak jak mówię, to trzeba będzie jednak sprawę z instruktorem wyjaśnić.
wiesniak

Postprzez kasztan » sobota 21 kwietnia 2007, 13:34

u mnie instruktor nie zapisuje, poprostu jak jedziemy do gorzowa na jazdy to daje dokument i idzie sie do wordu przy okazji, ewentualnie zapisuje jesli go ktos poprosi o to. Ok, dziekuje wszystkim za informacje.
kasztan

Powrót do Egzamin na prawo jazdy