witam
( ceny itd chodzi o wrocław)
ludzka rzecz kombinować niedawno wpadłem na pomysł by zdać a1 (ale nie wiem jaka cena??) później zdać A+B bo będę zwolniony z części teoretycznej tzn z wykładów i z egzaminu i tu rodzi sie pytanieczy tylko bede zwolniony z egzaminu i wykładów tylko na A a B będę pisał i chodził na wykłady???? (trochę to lekko pokopane albo ja czegoś nie rozumiem) czy zwalnia mnie z obu części teoretycznych na A i B ( ale chyba nie bo na moto jest parę pytań dot motocykli ale nie wiem...)??? jak mnie zwalnia z części teoretycznej na A a nie na B to jaka cena będzie połączonego kursu A i B??? a jak mnie zwalnia z obu tzn A i B to zostaje mi tylko praktyka.... czyli jazda i myśle że powinien być poważny upust cenowy w obu lub przynajmniej jednym przypadku... troche to pomieszane ale myśle że mógłbym może w ten sposób zaoszczędzić kasę gdyby kategoria a1 trafiła sie po niskiej cenie. i nerwy bo niechcę np jeszcze się męczyć w klasie maturalnej z egzaminem i teorią. uważam to za pogmatwany :shock: :shock: ale może dobry sposób. co tym sądzicie?
jak ktoś wie jakie są ceny we wrocławiu a1 ,a ,b to prosze o info. a jak ktos wie jakie będą ceny w poszczególnych konfiguracjach to.... to... będzie super...
p.s jesli to ktoś przeczytał to wielkie dzięki a za odpowiedz 100-krotne dzięki
uffff ale sie napisałem