Zadzwoniłem i dokumenty są nadal w WORDZie do końca września, więc dzięki Bogu mogę jechać umawiać się na egzamin. Niestety mam problem z instruktorem, gdyż chciałem wykupić sobie z 4h, ale niestety tutaj pojawiają się schody, gdyż nie każdy chce przyjąć ucznia z innego OSK, a za bardzo nie uśmiecha się mi iść do mojego starego OSK, gdyż podejście do kursanta u nich pozostawia wiele do życzenia a wyjeździłem tam raptem ok. 35h, gdyż też dokupiłem sobie dodatkowe, więc jeżeli są tutaj osoby z okolic Pleszewa wielkopolskiego, to może ktoś polecić mi dobrego instruktora, który zdeklaruje się mnie zabrać na 4h?
Czytałem tutaj jedną pochlebną opinie na temat LOK Pleszew, ale niestety jej nie podzielam, dlatego też szukam jakiegoś innego OSK, który po przypomni mi łuk na placu i tzw. kopertę.
Edit.
Już nie trzeba

rozmawiałem dziś z instruktorem, który weźmie mnie na 4godzinki w celu przypomnienia manewrów, itp.

. W pon jadę zapisać się na egzamin teoretyczny i później jazda

. Dzięki wszystkim za pomoc

.
Edit 2.
Zapisałem właśnie się na teorie, którą mam 24 września o godzinie 14:30. Jeżeli się uwinę to od razu zapłacę za praktykę

. Mam nadzieję, że będzie good.
Pozdrawiam.