grze napisał(a):Ja nie rozumie jednej rzeczy z ktora spotkalem sie tu na forum i w zyciu. A mianowice nie wiem czemu nie ktorzy uwazaja jezeli ktos ma prawo jazdy np. 1 rok to nie umi jezdzic. Ja osobiscie w ciagu 1 roku zrobilem tyle co moj tata przez 15 lat, obecnie mam przejechane tyle km, ze gdyby moj taata chcial miec podobny przebieg normalnie jezdzil by jeszcze przez okol 60 lat:)Nie uwazam sie za mistrza kierownicy bo nim nie jestem i tez popelniam bledy ale z doswiadczenia wiem ze niektorzy kierowcy (tak na oko) ze stazem 30 letnim gorzej jezdza niz ja ktory ma prawko ogolem 3 lata. Inna sprawa mialem okazje podszkolenia paru znajomych przed egzaminem i za kazdym razem uslyszalem ze owiele lepiej im cos wytlumaczylem niz ich instruktor przez 20 czy 30 godz.
Znakiem tego śmigasz sobie chłopcze w trasie i kozaka udajesz. Położyć kopyto ma gazie, ustawic kiere i lecieć to i moja 8 letnia córka potrafi. A w zasdzie to już to potrafiła 2 lata temu, tylko do pedałów nie dosięgała. Oto moja odpowiedź na Twoje umiejętności. Poza tym lepiej nic nie tłumacz swoim znajomym, skoro sam mówisz, że błędy popełniasz. Bo jak coś takiego zrobi na egazminie i oobleje to stracisz koleżków.