Witam wszystkich
:D
Kilka dni temu zdałam egzamin w łódzkim WORD i to za pierwszym podejściem :jupi: . Kurs kończyłam w jednej z auto-szkół, w której krótko mówiąc niewiele się nauczyłam :help: - nie mówiąc o przygotowaniu do egzaminu :evil: . (Nawet nie zostałam poinformowana, że można wykupić sobie jazdy na placyku WORD-u). Na szczęście natychmiast po zaliczonych testach i wyznaczeniu terminu egzaminu zaczęłam szukać innej szkoły, żeby wziąć kilka jazd doszkalających. :hmm:. I znalazłam - AGRA :spoko: . Co tu dużo mówić, SUPER szkoła, super ludzie, super atmosfera :lol: . Bez porównania z pierwszą szkołą :mad2: , żadnych nerwów, żadnego stresu! EXTRA!
Przygotowali mnie genialnie - czego dowodem jest zdany egzamin za 1 razem :wow: , co przyznacie nie jest zbyt częste w Łodzi. Bardzo żałuję, że nie znalazłam ich wcześniej, zmarnowałam tylko czas :dumb: .
Ze mną męczył się instruktor Jacek Kwiatkowski i Pani Grażynka - właścicielka. Polecam ich gorąco, choć pozostali instruktorzy też są bardzo sympatyczni i z pewnością wykazują się dużym profesjonalizmem.
Pozdrawiam całą szkołę :roll: i dziękuję. :D :D :D :thumb2: :thumb2: :thumb2:
Dorota