Witam
Mam pytanie ktore mi nie daje spokoju, a mianowicie jak robię badania psychologiczne na kat C i nie zalicze ich to moga mi odebac uprawnienia na kat B?? . Dziękuje za odpowiedz.
Pozdrawiam
przez marcinobi » niedziela 08 września 2013, 21:11
przez Michal9191 » poniedziałek 09 września 2013, 10:59
przez marcinobi » poniedziałek 09 września 2013, 13:52
przez Radhezz » poniedziałek 09 września 2013, 20:12
Należy jednak zwrócić uwagę iż w przypadku nadgorliwego/upierdliwego lekarza te drugie podejście może się odbyć dopiero po 12 miesiącach jeśli negatywny wynik badania zostanie zgłoszony organom administracyjnym. I nie mówcie że to jest niespotykane, bo jest, sam byłem takim rozwojem sytuacji straszony... A jedyne czego potrzebowałem do przejścia to zaświadczenie od okulisty - o czym również pan doktor wspomnieć zapomniał...Michal9191 napisał(a):a jeśli nawet byś nie zdał to byś zdał za 2 razem
przez Michal9191 » czwartek 12 września 2013, 14:07
przez oskbelfer » poniedziałek 16 września 2013, 22:56
Radhezz napisał(a):Należy jednak zwrócić uwagę iż w przypadku nadgorliwego/upierdliwego lekarza te drugie podejście może się odbyć dopiero po 12 miesiącach jeśli negatywny wynik badania zostanie zgłoszony organom administracyjnym. I nie mówcie że to jest niespotykane, bo jest, sam byłem takim rozwojem sytuacji straszony... A jedyne czego potrzebowałem do przejścia to zaświadczenie od okulisty - o czym również pan doktor wspomnieć zapomniał...Michal9191 napisał(a):a jeśli nawet byś nie zdał to byś zdał za 2 razem
przez Radhezz » poniedziałek 16 września 2013, 23:50
No "mój" psycholog to była akurat pani doktor, a to czy nauk medycznych czy nie, to już nie wnikałemoskbelfer napisał(a):Radhez - przecież badań psychologicznych nie robi lekarz, lecz psycholog i co on ma do okulisty ?
No chyba, że ciemnia (olśnienie - "te sprawy") i daltonizm -- ale daltonizm to u okulisty, a olśnienie jak wyjdzie kiepsko to psycholog może nie dać orzeczenia ----- pozostała reszta tak jak napisałeś
przez Miet » niedziela 20 października 2013, 12:29