zapraszam na nową stroną o nauce jazdy

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Re: zapraszam na nową stroną o nauce jazdy

Postprzez grnb » czwartek 14 marca 2013, 11:12

grnb napisał(a):nfa, problem w tym, ze ten czlowiek moze cos robii, tyle, ze nie dochodzi do niego, ze nie potrafi tego przekazac, co gorsza nie dochodzi to do niego ze opisuje blednie i nie rozumie o czym sie do niego mowi.

Chciałbym jedynie dodać iż wszystkie opinie Pana o pseudonimie ks-rider na temat moich, kwalifikacji, szkolenia oraz mojej osoby są jedynie wynikiem jego urojeń, Pan ten nigdy nie widział mnie na oczy, nie robił u mnie kursu, nie zna żadnych moich byłych kursantów, nie zagłębił się w informacje na mojej stronie oraz nie czytał opinii na mój temat zawartych min. na tej stronie. Mam nadzieję że takie praktyki nie są na tym forum normą a jedynie mamy do czynienia z odosobnionym przypadkiem. Pozdrawiam.
grnb

Postprzez Anfa » czwartek 14 marca 2013, 11:25

Anfa, problem w tym, ze ten czlowiek moze cos robii, tyle, ze nie dochodzi do niego, ze nie potrafi tego przekazac, co gorsza nie dochodzi to do niego ze opisuje blednie i nie rozumie o czym sie do niego mowi.

Ja tam się cieszę że na niego nie trafiłam jako instruktora, bo szybko by się ta imprezka skończyła, nie lubie ludzi co mają ograniczony poziom słów i mówią yyy.

A co do mojej stopy, mała nie jest 38 rozmiar, co do ograniczenia ruchomości, śmiem twierdzić, i jestem tego pewna, pomimo licznych kontuzji jakich moje stopy doznały są o 70% sprawniejsze niż większości ludzi :)

Zastanawia mnie też fakt czemu na filmie cały czas jedzie się na tym samym biegu?
I czemu tym samochodem tak trzesie przy skręcaniu?
I ostatnie nurtujące mnie pytanie, skoro masz się za super wypas instruktora czemu oprócz bloga nie masz strony swojego wypasionego OSK?
STOP DLA CHEMII W JEDZENIU
Anfa

Postprzez grnb » czwartek 14 marca 2013, 12:56

już spieszę z odpowiedziami:

1.)
Anfa napisał(a):Ja tam się cieszę że na niego nie trafiłam jako instruktora, bo szybko by się ta imprezka skończyła, nie lubię ludzi co mają ograniczony poziom słów i mówią yyy.

Jako klient masz prawo wybierać instruktora na jakiejkolwiek podstawie: wieku, koloru oczu czy też umiejętności aktorskich, Twój wybór.

2).
Anfa napisał(a):Zastanawia mnie też fakt czemu na filmie cały czas jedzie się na tym samym biegu?

Ruszanie jest z 1, potem przejście na 2 i tak już zostaje ze względu na niską prędkość jazdy, filmik o zmianie biegów na pewno w swoim czasie powstanie.

3).
Anfa napisał(a):I czemu tym samochodem tak trzęsie przy skręcaniu?

Samochodem nie trzęsie, musiał być jakiś problem ze statywem, przyjrzę się temu.

4).
Anfa napisał(a):I ostatnie nurtujące mnie pytanie, skoro masz się za super wypas instruktora czemu oprócz bloga nie masz strony swojego wypasionego OSK?

dotąd pracowałem u kogoś, teraz jestem na etapie zakładania własnej szkoły o której bardziej szczegółowe informację z pewnością będą zamieszczane na blogu/facebooku

W razie kolejnych rzeczowych pytań chętnie odpowiem. Pozdrawiam
grnb

Postprzez ks-rider » czwartek 14 marca 2013, 21:10

grnb napisał(a):Chciałbym jedynie dodać iż wszystkie opinie Pana o pseudonimie ks-rider na temat moich, kwalifikacji, szkolenia oraz mojej osoby są jedynie wynikiem jego urojeń, Pan ten nigdy nie widział mnie na oczy, nie robił u mnie kursu, nie zna żadnych moich byłych kursantów, nie zagłębił się w informacje na mojej stronie oraz nie czytał opinii na mój temat zawartych min. na tej stronie. Mam nadzieję że takie praktyki nie są na tym forum normą a jedynie mamy do czynienia z odosobnionym przypadkiem. Pozdrawiam.

filmik o zmianie biegów na pewno w swoim czasie powstanie.

Posluchaj, wszedlem na Twojego blog'a klikam pierwszy filmik o " technice kreceniu kierownica i znajduje w nim jedngo babola po drogim. Mam prawo wiec wyrobic sobie opinie o tym jak szkolisz. Nie jest to jak piszesz urojenie, co najwyzej opinia.

Aby ocenic jak ktos jezdzi, nie musze pic z nim bruderschaft'u, nie musze go znac. Zglebiac nic nie zamierzam, bo jezeli w pierwszym filmie blad pogania blad to sie odpusszcza i nie zaglebia dalej ( no chba, ze masz ochote na to abym wytknal Ci i inne bledy ? )

Mam nadzieje, ze w tym filmiku bedzie mniej bledow niz w tym o " rechnice " krecenia kierownica.

:wink:
ks-rider

Postprzez grnb » czwartek 14 marca 2013, 21:36

ks-rider napisał(a):nim jedngo babola po drogim.

Coś moim zdaniem zbyt szybko dokonujesz oceny, biorąc pod uwagę fakt że nawet w tym jednym filmiku nie m ani krzywego trzymania rąk ani uciekania auta a faktu że mówię potencjalnym kursantom że nie muszą się trzymać tego schematu jakby mieli być robocopami tym bardziej za babol nie uważam. Jedyne co na tej podstawie można stwierdzić -bez wymyślania sobie czegokolwiek to fakt że Twój sposób nauczania jest inny, bo np nie kręcisz filmików.
Wypowiadanie się o kolejnych filmikach )KTÓRYCH NAWET NIE RACZYŁEŚ OBEJRZEĆ) i na ich podstawie stwierdzenie że jestem złym instruktorem to już czysta abstrakcja, by nie nazwać tego bardziej dosadnie.
Robisz mi syf w temacie i starasz się psuć opinię zupełnie bezpodstawnie, ogarnij się na przyszłość.
grnb

Postprzez ks-rider » piątek 15 marca 2013, 05:47

grnb napisał(a):1. Coś moim zdaniem zbyt szybko dokonujesz oceny, biorąc pod uwagę fakt że nawet w tym jednym filmiku nie m ani krzywego trzymania rąk ani uciekania auta...
2. a faktu że mówię potencjalnym kursantom że nie muszą się trzymać tego schematu jakby mieli być robocopami tym bardziej za babol nie uważam.
3. Twój sposób nauczania jest inny, bo np nie kręcisz filmików.
4. Wypowiadanie się o kolejnych filmikach )KTÓRYCH NAWET NIE RACZYŁEŚ OBEJRZEĆ)
5.Robisz mi syf w temacie i starasz się psuć opinię zupełnie bezpodstawnie, ogarnij się na przyszłość.

1. Nie kazdy musi byc Twojego zdania ii nie kazdy musi oceniac tak jak Ty. Jezeli jest sie w czyms dobry, to ocenia sie to b. Szybko, nie ma sie pojecia to jest sie przekonanym, ze jest OK.

To, ze Ty nie widzisz, nie znaczy, ze nie widza inni – kumasz ?

2. Acha, znaczy, ze jak ktos cos robi prawidlowo to jest robocop'em ? Roche dziwne podejscie. Prostuje od razu, ze sam z regoly prowadze jedna reka, tyle, ze nie robie tego przy kursancie. Jaki styl wyrobi sobie kursant w przyszlosci to juz inna bajka. Ja daje mu prawidlowe podstawy i ludze sie nadzieja, ze cos z nich pozostanie.

3. Mylisz sie, krece czasami szkolenie ktore analizuje. Kat. B nie za bardzo mnie w tym przypadku kreci. Wole kat. A mam obecnie wstawionych w necie 5 filmikow tyczacych sie nowego szkolenia, kilka nastepnych zamieszcze w Kwietniu. Tyle, ze nie robie tego sam, a robi byla kursantka.

Moze sie zdziwisz, chcialem zamiescic identyczny filmik, tyle, ze moj szef skutecznie pokrzyzowal mi plany zawalajac mnie robota.

4. Po raz kolejny jezeli widzisz, ze cos zawiera bledy, zadajesz sobie trud zmuszeia sie do ogladania czegos innego tego autorstwa ? Ty moze tak, ja nie.

5.Czyli sluszna krytyka, to syf ? Moja krytyka nie jest bezpodstawna, tyle, ze ona do Ciebie nie dochodzi, bo nie widzisz faktow, co gorsza nie chcesz ich zauwazyc Do tej pory myslalem, ze prawdziwa cnota krytyki sie nie boi. Ogarnij sie wiec narkec filmik ktory nie bedzie zawieral w/w bledow. Zasada jest jedna, albo robbisz cos perfekcyjnie albo nie robisz wcale.

:wink:
ks-rider

Postprzez grnb » piątek 15 marca 2013, 08:30

O zaczęła się rozmowa, zatem, konkrety: dokładnie w której minucie, sekundzie filmu widzisz te enigmatyczne błędy, wal śmiało, będzie mi łatwiej poprawić.
grnb

Poprzednia strona

Powrót do Szkolenie kierowców