Kobieta instruktor (egzaminator)

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez mk61 » poniedziałek 08 marca 2010, 20:06

Ja Tobie tylko zaproponuję to:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=psy ... =&aq=f&oq=
Choć i tak wątpię, aby pomogło. Żyj sobie dalej w urojonym złym świecie, w którym wszyscy chcą Cię skrzywdzić tylko dlatego, bo Ty i tak na wstępie położyłeś na wszystkich kreskę.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez s3uton » poniedziałek 08 marca 2010, 20:14

Krzysiu_ADHD napisał(a):Skąd wiem hmmmm... intuicja? doświadczenie życiowe? Jakoś nie wyobrażam sobie aby młoda ładna egzaminatorka była miła i przychylna do niższego od siebie, niezbyt ładnego i łysiejącego faceta. Takie jest życie, kobiety oceniają facetów i wybierają ich po wyglądzie. :

i tu obalę Twoją teorię złych kobiet i biednych brzydkich mężczyzn.

Mój kursant,23 letni chłopak, brzydki, ale sympatyczny. Trafia na egzaminie na młodą panią egzaminator i na dodatek ładną /sam ją tak określił/ i co??? i zdaje. bo potrafi jeździć. a poza tym, nie siedział w domu i nie wylewał swoich chorych fobii na forum, tylko poszedł zrobić prawo jazdy, odważył się mieć jazdy z młodą instruktor, nauczył się bo chciał i nastawienie miał też normalne. współczuję CI

piotrekbdg napisał(a):Facet, Ty masz kompleksy jak stąd do Kazachstanu...Pogadaj o tym z jakims specjalistą albo idź na dłuższy spacer, ale nie opowiadaj wszystkim jaki to jesteś biedny, jak Ci cięzko, jak trudno i jaki ten świat jest zły. Myślisz że pozostali forumowicze mają życie usrane różami, a prawka odebrali po pokazaniu w okienku zdjęcia paszportowego? Rozczaruje Cię, inni też czasem mają pod górę, ale to nie powód by użalać się nad sobą jak nad ostatnią ofiarą losu. Masz przeszło 20 lat, jesteś dorosłym mężczyzną więc zachowuj się jak na dojrzałą osobę przystało. Sam twierdzisz o sobie że jesteś inteligentny, a zachwile piszesz że od płci egzaminatora zależy to czy do niego przystąpisz. To jest zachowanie inteligentnego człowieka? No sorry...Jak ja zdawałem egzam to było mi obojętne czy będzie to męzczyzna czy kobieta, nawet obojniak mógłby być, byleby oceniał moją jazdę fachowo i profesjonalnie.

AMEN!!!
...jestem jak ślimak pędzący w nieznane...
"Ja chciałabym umrzeć jak mój dziadek, we śnie, a nie w panice jak jego pasażerowie"
s3uton

Postprzez piotrekbdg » poniedziałek 08 marca 2010, 20:39

P.S. Proponuję na serio zakończyć już tą dyskusję i nie sączenie jadu w moim kierunku. Jestem dobrym człowiekiem, nikomu w życiu krzywdy nie zrobiłem i nie zrobię więc proszę, doceńcie mnie w tej kwestii i nie piszcie zbyt wiele uwag na mój temat. W końcu to forum powinno pomóc kandydatom na prawko, a nie zaszkodzić

Mamy doceniać Cię za co? Za twoje fobie niezrozumiałe dla całej reszty? Jak idziesz po chleb i widzisz laskę młodą to uciekasz i mówisz mamie że chlebka dziś nie będzie? Weź zrób coś z sobą.

A jak trafi się młodziutka śliczność, to już sobie wyobrażam jaki ma stosunek, gdy na egzamin do niej trafi niepociągający niezbyt fajny gość.

A jaki stosunek moze mieć młody egzaminator do nieatrakcyjnej dziewczyny? Masz mieć w dupie stosunek egzaminatora/egzaminatorki, nie idziecie na lody ani do kina tylko to jest egzamin państwowy! A ty ciągle robisz z tego cyrk. A facet myslisz że będzie taki dużo lepszy? A jak będzie gejem i też będzie zwracał uwagę na urodę to co zrobisz?

Skąd wiem hmmmm... intuicja? doświadczenie życiowe? Jakoś nie wyobrażam sobie aby młoda ładna egzaminatorka była miła i przychylna do niższego od siebie, niezbyt ładnego i łysiejącego faceta.

Mówisz że masz doświadczenie, a zachwile że sobie wyobrażasz. Powiem więcej, Ty tylko sobie wyobrażasz, a o życiu zielonego pojęcia nie masz, pewnie znasz je tylko z komputera i polskich telenowel, a to z rzeczywistością ma tyle samo wspólnego co i PiS z prawem i sprawiedliwością. Już Ci raz napisałem żebyś pzrestał wylewać żale jak Ci cięzko i niedobrze, bo w takiej samej sytuacji jest wielu innych ludzi i jakoś potrafi nie płakać nad sobą jak dziecko nad rozlanym mlekiem. Piszesz ciągle same slogany ale żadnych konkretów. Ty twierdzisz, że kobiety patrzą tylko na fizyczność, co myślę krzywdzi w dużym stopniu panie, które sprowadzasz do poziomu pustych lalek, które albo są ładne albo mądre i nigdy nie mają obu tych cech łącznie. Wiesz, może się mylę, ale chyba bardziej negatywnie na płeć piękną możę zadziałąć nie twój wygląd ale twoje mazgajstwo i ciągłe użalanie się. Urodę jedni mają lepszą drudzy ciut gorszą, ale nie ma nic gorszego niż brak charyzmy i silnej mentalności. Jednostki pewne, zdecydowane i przebojem walczące o swoje zawsze mają łatwiej bo choć czasem doznają porażki to na koniec i tak wyjdą na swoje. A z Tobą kto wytrzyma skoro potrafisz tylko umartwiać się nad tym że Bozia nie dała Ci buźki DiCaprio. No trudno, w Titanicu nie zagrasz, ale dobry drugi plan nie jest zły.

Co ma do rzeczy że jesteś łysiejący? Brak włosów przeszkadza w zdobyciu prawka? To jakaś ujma? Idź powiedz Zidane'owi że bez włosów nie da się być prawdziwym mężczyzną i niczego się w życiu nie osiągnie.
piotrekbdg

Postprzez lith » poniedziałek 08 marca 2010, 21:17

Krzysiu_ADHD napisał(a):Jakoś nie wyobrażam sobie aby młoda ładna egzaminatorka była miła i przychylna do niższego od siebie, niezbyt ładnego i łysiejącego faceta.

No to fajnie. Nikt Ci nie każe sobie dziewczyny na egzaminie znaleźć. Egzaminatorka pewnie będzie miała głęboko w... jak wyglądasz. Jak się boisz to kominiarkę ubierz :twisted:
lith

Postprzez Krzysiu_ADHD » poniedziałek 08 marca 2010, 21:57

mk61 napisał(a):Ja Tobie tylko zaproponuję to:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=psy ... =&aq=f&oq=
Choć i tak wątpię, aby pomogło.

Ja już znalazłem dobrego psychiatrę i chodzę od niego od dobrych kilku miesięcy, ale mimo to dziękuję za poradę :wink:

piotrekbdg napisał(a):Ty twierdzisz, że kobiety patrzą tylko na fizyczność, co myślę krzywdzi w dużym stopniu panie, które sprowadzasz do poziomu pustych lalek, które albo są ładne albo mądre i nigdy nie mają obu tych cech łącznie.

Jasne że nie wszystkie kobiety patrzą na wygląd. W końcu sporo młodych ładnych lasek posiada zwykłych nieprzystojnych facetów. Ja mam natomiast na tyle specyficzną urodę, że uwierzcie, ładna laska jak na mnie spojrzy jak na potencjalnego kandydata na partnera, to będzie świadczyło o niej że po prostu nie ma gustu. Jasne że istnieją kobiety nawet ładne, co same mają problem ze sobą i gustują w facetach beznadziejnych wizualnie. A w dzisiejszych czasach 90 % młodych facetów stanowią silni wysportowani przystojniacy w dodatku inteligentni. A ja jestem uczciwym samokrytycznym człowiekiem i wiem na czym stoję. Jeśli mówię że mój typ stoi w sprzeczności ze wszystkimi gustami ładnych kobiet, to tak musi być!! I proszę, nie wmawiajcie mi więcej choroby ani niezrównoważenia. A to drugie już prędzej, w końcu mam ADHD i stąd moje problemy z jazdą!
Krzysiu_ADHD

Postprzez lith » poniedziałek 08 marca 2010, 22:50

Ja mam natomiast na tyle specyficzną urodę, że uwierzcie, , to będzie świadczyło o niej że po prostu nie ma gustu. Jeśli mówię że mój typ stoi w sprzeczności ze wszystkimi gustami ładnych kobiet, to tak musi być!! I proszę, nie wmawiajcie mi więcej choroby ani niezrównoważenia.

Jakoś nie jestem sobie tego w stanie wyobrazić :>

A w dzisiejszych czasach 90 % młodych facetów stanowią silni wysportowani przystojniacy w dodatku inteligentni.

ehe...mów mi jeszcze... :P

ładna laska jak na mnie spojrzy jak na potencjalnego kandydata na partnera

Bo dziewczyny nie maja nic lepszego do roboty tylko sobie 'partnerów' szukają:P

Przewidziałeś to, ze Pani Egzaminator może być zajęta? xD

Jasne że nie wszystkie kobiety patrzą na wygląd
No to w czym problem. Bo się pogubiłem.
lith

Postprzez ella » poniedziałek 08 marca 2010, 23:14

Krzysiu_ADHD napisał(a):Proponuję na serio zakończyć już tą dyskusję

Wedle życzenia bo i tak do niczego tutaj nie dojdziemy.
ella
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Szkolenie kierowców