Witam, szukałem informacji na forum, ale za dużo odpowiedzi nie znalazłem na mój problem.
Otóż chciałbym dokonać zwrotu wpłaconych przeze mnie pieniążków dla WORDu
Niestety, instruktor odbył ze mną tylko kilka lekcji i musiałem zrezygnować z jego usług, nie podobał mi się po prostu jego tok szkolenia.
Sprawa się niestety komplikuje, bo nie chce oddać mi papierów, łącznie z potwierdzeniem wpłaty - niby jak chce dalej się uczyć i zdać, to on mnie będzie dalej uczył, ale mam go dość i wybiorę inny OSK.
Nie chcę z tym gościem mieć nic więcej do czynienia, więc nie będę się kłócił o oddanie papierów, ale czy WORD odda mi wpłacone pieniądze, gdy pokażę w okienku tylko dokument tożsamości ? (pieniadze wpłaciłem na PP, więc w komputerach WORDu na pewno będzie moje imię nazwisko i adres, no ale potwierdzenie wpłaty ma instruktor )
Chciałbym odzyskać pieniążki, gdyż teraz nie mam czasu przechodzić szkolenia łącznie z egzaminem i nie wiem, kiedy podejdę do tego znowu. Więc i pieniążki chciałbym odzyskać, żeby na 100% mieć pewność, że w wordzie mi nie zginą i nie będę musiał wracać do mojego byłego instruktorka.
A w przyszłości (teraz niestety nie mam znowu czasu na szkolenie i egzamin) wyrobię sobie brakujące papiery, które mi nie oddał (zaświadczenia lekarskie, zdjęcie) i nie będę musiał go oglądać na oczy, uffffffff :wink:
Ps. Płaciłem za egzamin teoretyczny i praktyczny na kat. C, więc gra o ~182 zł warta świeczki :)