teoretyczny

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

teoretyczny

Postprzez ArturoG » czwartek 03 maja 2007, 12:59

Witam. Mam pytanie dotyczące egzaminu teoretycznego, mianowicie chciałbym się dowiedzieć jak są ułożone pytania w zestawach, np jeżeli w danym zestawie pytanie dotyczące pierwszej pomocy jest jako pierwsze to czy w następnym wylosowanym może być jako np dziesiąte?
Z góry dzięki za odpowiedź
ArturoG

Postprzez zbla » czwartek 03 maja 2007, 13:37

nie
zbla

Postprzez ArturoG » czwartek 03 maja 2007, 14:01

zbla napisał(a):nie

To jak są poukładane pytania?
ArturoG

Postprzez albin » czwartek 03 maja 2007, 14:19

są bloki tematyczne, pytania od 1....do ileś są z tego, potem kolejne...., losowane są pytania z kazdego bloku po tyle co jest zaprogramowane. nie zdarzy ci sie żebyś dostał tylko pytania z jednego czy dwóch bloków tematycznych. A kolejność pytań na testach jest taka jaki numer mają pytania w bazie ogólnej (rosnąco)
albin

Postprzez scorpio44 » czwartek 03 maja 2007, 16:09

A mogę być "ścibwski" i zapytać, co to za różnica, i dlaczego jest to dla Ciebie istotne? :D Zawsze mnie intryguje przyczyna takich nietypowych wnikliwych pytań.
scorpio44

Postprzez ArturoG » piątek 04 maja 2007, 09:06

scorpio44 napisał(a):A mogę być "ścibwski" i zapytać, co to za różnica, i dlaczego jest to dla Ciebie istotne? :D Zawsze mnie intryguje przyczyna takich nietypowych wnikliwych pytań.

W zasadzie nie ma to znaczenia, ale ostatnio nastąpiły zmiany w pytaniach i zauważyłem, że niektóre firmy nie nadążają z wprowadzaniem aktualizacji, chodzi o wiarygodność i rzetelność. Np na stronie firmy grupaimage jest test on line, do wczoraj był nieaktualny (nie wiem jak dzisiaj), w programie grupy 33 (testy_b) w egzaminie jest mniej pytań dot. skrzyżowań, jeszcze w innym egzaminie on line pytanie z pomocy medycznej jest na końcu. Firma grupaimage udostępniła aktualizację na swojej stronie do programu, który zakupiłem na płycie-być może coś robię nie tak ale po zainstalowaniu niestety pytania pozostają stare.
Ale jak już wcześniej stwierdziłem nie ma to większego znaczenia, bo pytania mam aktualne, a w/w uwagi być może mają proste uzasadnienie
ArturoG

Postprzez ella » piątek 04 maja 2007, 10:44

że niektóre firmy nie nadążają z wprowadzaniem aktualizacji, chodzi o wiarygodność i rzetelność.

Widocznie olewają kursantów :D Zapytaj u nich na forum dlaczego tak robią.
Nasza strona nadąża za wszystkimi zmianami. Testy są aktualne a płyta która została wydana do "Rzeczpospolitej" też jest ze zmianami. Sama ją przetestowałam :wink:
ella
Moderator

Postprzez ArturoG » piątek 04 maja 2007, 11:16

ella napisał(a):
płyta która została wydana do "Rzeczpospolitej" też jest ze zmianami. Sama ją przetestowałam :wink:

Czy tą wersję z "Rzeczpospolitej" można dostać z innego źródła, jest gdzieś dostępna w internecie?
ArturoG

Postprzez ella » piątek 04 maja 2007, 11:36

Tylko w "Rzeczpospolitej" W necie tej płyty nie widziałam. Na płycie były pytania ułożone w 18-stki a także osobno w poszczególnych działach +inne bajery. To samo jest co prawda na stornie głównej tylko w płatnych opcjach. Za darmo jest tylko test standardowy.
Zadzwoń do "Rzeczpospolitej" może im coś zostało z płyt.
ella
Moderator

Postprzez kasztan » niedziela 06 maja 2007, 13:00

Mam pytanie: Czy jeśli zdam teorie w WORDZIE A to czy moge zdawać praktyke w WORDZIE B? czyli np jak zdam teorie w warszawie, to moge przeinesc sie na praktyke do piły? Pozdrawiam
kasztan

Postprzez Gozdek » niedziela 06 maja 2007, 18:07

kasztan napisał(a):Mam pytanie: Czy jeśli zdam teorie w WORDZIE A to czy moge zdawać praktyke w WORDZIE B? czyli np jak zdam teorie w warszawie, to moge przeinesc sie na praktyke do piły? Pozdrawiam

mozesz:)
20 Kwietnia 2007

Teoria - zaliczone:)
Praktyka- zaliczone:)

czekam na plasticzek:)

to i sie doczekalem 7 maja odebrane:D
Gozdek

Powrót do Egzamin na prawo jazdy