szerszon napisał(a): ja nie wracam
Przecież już wróciłeś.. wkurzyłeś tym kolegę i sie zaczęło od nowa..
szerszon napisał(a):tu łatwo pisać z kilku kont. User kombi może na ten temat sie wypowiedzieć.
Kombi .. jak kombinator ?? Ma kilka kont ?? Przecież nie mozna, chociaż się da bo sam miałeś/masz ??
Gdyby sie dobrze przyjrzec, to mozna zaryzykować, że user często piszacy jako "Henq" tez ma więcej kont.. ale może to tylko wrażenie.. nieważne.
Henq napisał(a): ma takich ślepych wyznawców jak ty
Najwyraźniej mnie z kimś mylisz.. nie wydaje mi sie, żebym był przytakiwaczem szerszona.. wręcz go nie lubię, ale to też może być wrażenie..
Henq napisał(a):była ekipa
bo była.. nieważne teraz czy pisali zgodnie z twoją interpretacją przepisów, szerszona czy jeszcze inną.. jak się czyta tematy sprzed lat jest ciekawie.. teraz to gowniane forum bez smaku, ostrości..
Henq napisał(a):bo nie znasz odpowiedzi
i nadal sie osmieszasz, nie umiesz dyskutowac, dla ciebie wszyscy to debile, nie znaja przepisów, odpowiedzi, tylko ty jesteś geniuszem.. Na pewno ?? 99% twoich postów brzmi właśnie tak..
Henq napisał(a): można mieć tylko jedno konto
Samozaoranie sie to nazywa, bo przecież szerszon się w oczy przyznał, że miał/ma dwa konta.. Czyli twoje czytanie ze zrozumieniem(zwłaszcza regulaminu) jest żadne..
Na szczęście mam jedno konto i nawet mi do głowy nie przyszło zakładać inne - po co ??
Blacksmith napisał(a):jak jednym wpisem można ożywić towarzystwo
Nie towarzystwo.. Obudziłeś tylko dwóch pieniaczy.. Reszta stoi z boku i ...
Blacksmith napisał(a): ale.... Heniek!
Ale to było dobre.. Ale urwał..