większość się wysypała po ip lub emailu...bramki pokasowane to sie jakoś rozluźniło nieco. A w czym problem pisać ze stałego łącza, a potem "całkiem nowy user" z telefonu ? Oczywistym jest, że paru zawzięcie nie chciało po dobroci..a Rysiu..oszołom, który wręcz bryluje w ilości kont, ale mu sie lekko ukróciło
sankila napisał(a):Niejako na bis dodam, że @sankila też została Rysiem, zatem PraktykRuchu jest również @sankilą (i vice versa) - takie małe rozdwojenie jaźni. Innymi słowy: "Rysio tu, Rysio tam, same Rysie wokół mam" - sen paranoika. Zatem weź pod rozwagę, że - zważywszy na wątek o liniach - również możesz być już Rysiem
No już nie pierwszy raz zauważyłem, że wśród niektórych panuje tu jakaś obsesja klonów. Pewnie i były jakieś tam podstawy do tego w przeszłości, ale oskarżanie wszystkich na lewo i prawo, to już przegięcie. Zasadniczo ciężko komuś udowodnić, że jest w 100% klonem. Tak samo jak i ciężko udowodnić, że z jednego konta pisze tylko jedna osoba. A mi się wydaje, że z konta sz...., to pisze wiele różnych osób. (taki żarcik - nie brać na poważnie). Na cześć Rysia:
---------------------------------------
A wracając do tematu - lista ciekawych słów, które wystąpiły w liczbie jednej sztuki. babcinym baletnica banany batoniki biegunkę cyrk czasoprzestrzeń dewiacja disneyowski draga dziewice facetka fitness flaszki jezusienku języczkiem kiszona konopii kosmita kotka księżycowy kura, kurczak luneta macający małpa małżonka odwyk opasłych papież pipy podniecać prymasa rydzykujesz smoleńskiej ufoludków zdradza żelazko
przez szerszon » poniedziałek 27 marca 2017, 11:09
gumik napisał(a):No już nie pierwszy raz zauważyłem, że wśród niektórych panuje tu jakaś obsesja klonów. Pewnie i były jakieś tam podstawy do tego w przeszłości, ale oskarżanie wszystkich na lewo i prawo, to już przegięcie.
Ano były...nawet ten gwałtowny opór w chwili obecnej jest zastanawiający. Wyłapanie klonów nie jest jakimś tam mega wyczynem...tylko są tak mało znaczący,że nawet nie warto im poświęcić paru chwil. Czy napisze coś pod jakimś tam nickiem, a potem pod innym...i tak najczęściej bzdurę, albo z uporem maniaka ślizga się przed merytoryczną dyskusją..krótką. Prześledź sobie statystycznie częstotliwość pojawiania się na forum po datach postów. Niektóre nicki miały długie przestoje...i nie jest to związane z urlopami. Pisali pod innymi.
To dotyczy tylko wątku o rondach. Z wyciętymi cytatami. Czyli jak ktoś napisał "papież", a potem ktoś zacytował tą wypowiedź, to będzie jeden papież policzony. Sprawdziłem teraz dla tych dwóch słów i faktycznie tylko raz wystąpiły.
przez PraktykRuchu » niedziela 09 kwietnia 2017, 00:38
gumik napisał(a):Mogę po prostu wyszukać ilość słów "klon" w różnych odmianach. Trudniej będzie stwierdzić, czy ktoś pisał "jesteś klonem", czy "nie jestem klonem".
Jeżeli zliczysz tylko posty szerszona, to na pewno będą w nich wyłącznie oskarżenia pod adresem innych... przecież sam nie przyzna się, ile ma klonów i pod jakimi nickami...