szerszon napisał(a):mam poważne wątpliwości co do twojej płci[...]Czytając posty oryginalnych przedstawicielek płci pięknej odnoszę wrażenie, że coś tu nie tak.[...]zdziwiła mnie twoja zajadłość w odniesieniu do mojej osoby. Nie widziałem podstaw [podkr. moje] [...]Twoje długie milczenie pod nickiem "sankila" i taki atak personalny.
Mania prześladowcza, pysiaczku?
Co nazywasz zajadłym atakiem personalnym? Subtelną wskazówkę o kotle, co przyganiał garnkowi? Masz ty, dzieciątko, pojęcie o "oryginalnych przedstawicielkach płci pięknej"
BTW - chyba o czymś zapomniałeś ...
https://www.youtube.com/watch?v=H5mzTWEUcIEKto z nas pisał o nazwach ulic ? chyba jeden z klonów..już nie pamiętam który
Jeden klon to Dylek, drugi LeszkoII; trzeci klon raz miał zespół skrzyżowań, raz nie miał - jak tam mu akurat pasowało.
Inny sposób zachowania , a nie inna definicja skrzyżowania, PdP, drogi itp...
Przypominam, że to forum "prawo jazdy", a nie "dywagacje o przepisach".
Teoria zawiera ponad 4000 pytań,
- czy któreś z nich wymaga znajomości rozp. 220?
- czy któreś dotyczy znajomości definicji lub miejsca stawiania znaku?
Wszystkie pytania z zakresu ruchu drogowego dotyczą
REAKCJI KIEROWCÓW w konkretnych warunkach. W sytuacjach ze znakami, na większości zdjęć nawet nawierzchni za A7 nie widać, że nie wspomnę o ustaleniu, czy to nie jest aby droga dojazdowa albo wewnętrzna.
Tak się składa, że potencjalny kierowca ma umieć
zachować się na drodze, stosownie do przepisów, a nie - recytować paragrafy, jak Żyd Torę. Stanie później taka melepeta przed C12 i co - będzie tłumaczył egzaminatorowi, że "to błędne oznakowanie", więc on nie wie jak przejechać?
BTW - możesz mi wyjaśnić, na jakiej podstawie zmieniacie zasady przejazdu na dwóch identycznie oznakowanych skrzyżowaniach?
http://i60.fastpic.ru/big/2015/1019/c8/ ... 3850c8.jpgdownload/file.php?id=1459 (
viewtopic.php?f=3&t=38202#p388264)
Rysunek Szymona podpisany jest, że to droga gruntowa; ok. Na rys. z pierwszego wątku widać drogę z A7, a pytanie brzmiało: czy jadący z dołu ma ustąpić
jadącemu z naprzeciwka? Śpiewaliście zgodnym chórem, że "oczywiście, niewątpliwie, tak jest! A co, jeśli tamto górne A7 nie jest wjazdowe tylko wlotowe?
Skoro rodzaj drogi jest tak istotny, że zmienia zasady pp - dlaczego nikt nie zapytał, czy to jest aby na pewno droga podporządkowana? Przecież mogła być wewnętrzna, albo "biedronkowa"? Nikt się nawet nie zająknął, żeby to ustalić - a to chyba pierwsze, o co należało zapytać, żeby babola nie strzelić?
To jest głos w dyskusji a nie: "zaśmiecanie forum, wprowadzanie bałaganu, kłótnia, prowokacja".