przez pasqudek » środa 28 października 2015, 00:42
przez sankila » środa 28 października 2015, 02:50
K o n k r e t n e przepisy?szerszon napisał(a):Są podawane konkretne przepisy vs "bo widać"
Myślę, że urlopy niczego nie zmienią - widać choćby na przykładzie szerszona.ella napisał(a):wątek zamienia się w prywatę i jest jednym wielkim śmietnikiem
przez szerszon » środa 28 października 2015, 08:28
sankila napisał(a):K o n k r e t n e przepisy?
Bywam na takich forach i jakoś nie zauważyłem. Dużo zdjęć jest z googlemaps.Podrzucasz obrazki nie raz i nie dwa wyśmiewane w internecie jako kretynizmy drogowe w oznakowaniu;
Ten wątek nie jest akurat miejscem na odpowiedź na to pytanie.- Nie masz normalnego ronda, tylko na poparcie swojego punktu widzenia zawsze jakieś place?
To też nie doczeka się odpowiedzi w tym wątku.Poza tym było to wyjaśnione.Czy wspomniałam, że - na podstawie tychże k o n k r et n y c h przepisów - raz masz skrzyżowania na autostradzie, raz ich nie masz; raz istnieją zespoły skrzyżowań, raz nie istnieją?
Myślę, że urlopy niczego nie zmienią - widać choćby na przykładzie szerszona.
przez szymon1977 » środa 28 października 2015, 18:23
przez ella » środa 28 października 2015, 21:24
przez jasper1 » środa 28 października 2015, 21:29
przez szymon1977 » środa 28 października 2015, 22:43
dylek napisał(a):Aby temat nie przerodził się w kolejną jałową dyskusję o rondach proponuję, by każdy chętny do wypowiedzenia się tutaj udzielił 1 (słownie: jednej) wyczerpującej wypowiedzi i basta. Ewentualną dalszą dyskusję wykopie się do tego śmietnika o rondach
przez jasper1 » środa 28 października 2015, 23:15
przez ella » wtorek 03 listopada 2015, 18:03
przez szerszon » wtorek 03 listopada 2015, 22:45
Ok. To częściowo załatwia problem. Czy zostały podjęte inne działania ? Może być bez nicków...tylko czy coś zrobiono ? Czy ktoś "poleciał" ?Użytkownik nie może łączyć się z forum za pośrednictwem serwera proxy ani innych narzędzi utrudniających określenie jego prawdziwego adresu IP.
przez ella » środa 04 listopada 2015, 00:20
przez szerszon » środa 04 listopada 2015, 00:33
Są także bardzo dokładnie sprawdzani nowi i starzy podejrzani użytkownicy.
przez Anett » środa 04 listopada 2015, 10:48
przez szymon1977 » środa 04 listopada 2015, 13:44
Bardzo podoba mi sie to rozwiazanie. Wystarczy tylko kazda wypowiedz o cechach dyskusji a nie prezentacji wlasnego stanowiska bez skrupulow przenosic do Kosza.dylek napisał(a):Aby temat nie przerodził się w kolejną jałową dyskusję o rondach proponuję, by każdy chętny do wypowiedzenia się tutaj udzielił 1 (słownie: jednej) wyczerpującej wypowiedzi i basta. Ewentualną dalszą dyskusję wykopie się do tego śmietnika o rondach
przez sankila » środa 04 listopada 2015, 23:00
Oj, naiwna, naiwna, naiwna ...Anett napisał(a):Super:)
W końcu zakończy się pisanie podejrzeń na niewinne osoby
szerszon napisał(a):Naucz się odróżniać w końcu artykuł od paragrafu. Tą samą przypadłość miał jeden z klonów...dziwne ..prawda ?