Jeśli jestem w takim miejscu to jestem uczestnikiem tego ruchu...czyli także mojego.Nie jadę obok po chodniku.szymon1977 napisał(a):Owszem, ale nie ruchu Twojego a odbywajacego sie w oznakowanym miejscu.
Ależ proszę bardzo..oczywiście,że bezsensowny. Dlaczego ? pisałem ci to już kilka razy. Ruch prawostronny i lewostronny..twoje "strzałki" a jednak pokazują "przypadkiem" "kierunek jazdy"Udowodnij, ze bezsensowny - pojedz NA skrzyzowaniu w innym kierunku niz ten pokazany na c-12.

Tylko jak to jest, że niezależnie z której strony bym nie pojechał do przeciwległego wlotu to i tak będę miał kierunek jazdy na wprost. Na tym przykładzie widać,że ty jadąc raz w jedną raz w drugą stronę masz dwa przeciwne kierunki jazdy..a w końcowym efekcie znajdziesz się w tym samym miejscu..intrygujące , prawda ?

Nie wiem co to za odkrywcze twoje nowe twierdzenie. Mi to wygląda na jeden wielki bełkot( nie mylić z jedną wielką zmianą kierunku jazdy)To moj kierunek jazdy nie ma nic wspolnego nie tylko z kierunkiem, w ktorym jade ale nawet z kierunkiem mojej jazdy? Wow!
Twoje zdumienie wyrażone tym...
jest jak najbardziej uzasadnione i pokazuje,że masz problem z podstawowymi pojęciami. Oczywiście w tym cytacie pozostawiłeś drugie określenie"kierunek" bez dopełnienia "jazdy" bądź "ruchu". Teraz dodałeś "mojej jazdy". Czyli lekko manipulujesz. Ale wracajac do rzeczy..nie masz czegoś takiego jak "twoja jazda"To moj kierunek jazdy moze byc inny od kierunku, w ktorym jade?
Kierunek jazdy może być inny niż kierunek ruchu. Jadąc na wprost w linii prostej idealnie ci się te dwa pojecia pokrywają..natomiast na drodze prowadzącej w łuku niestety już nie.
czyli T-18 i F-10 lub droga prowadząca w łuku traktowana jako na wprost ( za 220)
Nie widze żadnego innego pojazdu poza mną ..to ruch się odbywa ? Nie widać.Ale na razie nie jedziesz a ruch sie odbywa. A nawet jak pojedziesz to niekoniecznie w takim kierunku jak strzalka t-18 pokazuje.
Znowu ci cytować wszystkie artykuły i paragrafy ? Nie umiesz sam znaleźć ?Podaj choc jeden.