szerszon napisał(a): Przynajmniej nie taką, że widać bo jadą. Możesz pomóc szymonowi i podać przepis o kierunku jazdy na skrzyżowaniu, ponieważ w sumie wasz punkt widzenia w tym punkcie jest zbieżny."bo widać". Pisałem ,że kierunek ruchu jest tym "co widać" natomiast kierunek jazdy nie jest tym "co widać".

szerszon napisał(a):Jak zrozumiesz odpowiedzi na dwie wersje swojego pytania sprawa będzie jasna. Po prostu po raz kolejny nie umiałeś zadać pytania a różnica jest łatwa do wychwycenia.Aha, czyli sobie ubzdurałeś, że dyspozycja C-12 dotyczy tylko wewnętrznego pasa, a zewnętrznego już nie...![]()
Jak zwykle przekręcasz przpisy na swoje potrzeby. Piszesz bzdury Szerszonie i dobrze o tym wiesz
To jaka jest różnica między prawym a lewym pasem wg dyspozycji C-12?
§36.1 nie obowiązuje wg ciebie na prawym pasie skrzyzowania????

szerszon napisał(a):Napisano,że ruch odbywa się wokół wyspy w kierunku wskazanym..nie ma nic o kierunku JAZDY, który tak usilnie usiłujesz dokleić.I to właściwie tyle. Szkoła "warszawska" zupłnie nie rozumie i nie chce zrozumieć tego co napisano w §36.1.
Ja nie pytam się o kierunek jazdy.
Pytam się, dlaczego WG CIEBIE na skrzyżowaniu, na prawym pasie, NIE MOGĘ odbyć ruchu zgodnie z dyspozycją tego znaku - czyli dookoła wyspy w kierunku wskazanym na znaku C-12 ??????