Obecnie są uproszczone do maksimum możliwości. Tobie chodziło raczej o skomplikowanie ich...ks-rider napisał(a):JAk najszybciej uproscic przepisy tyczace ruchu okreznego oraz autostrady.
Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez LeszkoII » czwartek 11 grudnia 2014, 21:43
Obecnie są uproszczone do maksimum możliwości. Tobie chodziło raczej o skomplikowanie ich...ks-rider napisał(a):JAk najszybciej uproscic przepisy tyczace ruchu okreznego oraz autostrady.
przez ks-rider » czwartek 11 grudnia 2014, 21:47
LeszkoII napisał(a):Obecnie są uproszczone do maksimum możliwości. Tobie chodziło raczej o skomplikowanie ich...ks-rider napisał(a):JAk najszybciej uproscic przepisy tyczace ruchu okreznego oraz autostrady.
przez szymon1977 » czwartek 11 grudnia 2014, 21:50
Szczerze mówiąc takowego nie zauważyłem... ale przyznaję, że nie szukałem. Przeleciałem przez oba podlinkowane przez Ciebie dokumenty na szybko drugi raz ale nie zauważyłem, a jak już wspomniałem na czytanie całości nie mam po prostu czasu. Możesz podać, w którym z dwóch podanych przez Ciebie dokumentów i na której stronie interesujący mnie § 37 się znajduje?szerszon napisał(a):Czego dotyczy paragraf 37 ?
przez szerszon » czwartek 11 grudnia 2014, 22:02
przez ks-rider » czwartek 11 grudnia 2014, 23:29
szymon1977 napisał(a): Ks-rider - nie róbcie OT!
przez szymon1977 » piątek 12 grudnia 2014, 01:38
No właśnie, ktoś tu czegoś nie rozróżnia, ewentualnie podlinkować nie potrafi. U mnie jeden z dokumentów kończy się na §4, drugi zaledwie na §3. A tu taki kwiatek:szerszon napisał(a):Lubie tak, bo trafiają sie osobniki, które nie odrózniają artykułów od paragrafów.
W obu dokumentach
Możesz sprecyzować w którym z dokumentów i na której stronie ten tajemniczy "paragraf 37" się znajduje? Nawet na tak proste pytanie wprost odpowiedzieć nie potrafisz?szerszon napisał(a):Czego dotyczy paragraf 37 ?
...więc się rozkręcacie i z ciekawego wątku kolejną jałową dyskusje o rondach robicie.ks-rider napisał(a):Wypowiedzialem sie w temacie, Leszko nawiazal wiec .....
przez szerszon » piątek 12 grudnia 2014, 07:54
To masz problem. Właśnie sprawdziłem i otwiera się normalnie.No właśnie, ktoś tu czegoś nie rozróżnia, ewentualnie podlinkować nie potrafi. U mnie jeden z dokumentów kończy się na §4, drugi zaledwie na §3.
Nawet na tak proste pytanie wprost odpowiedzieć nie potrafisz?
W obu dokumentach