Nie mam zamiaru nie spać kolejnych nocy w związku z presją, że dalej jestem bez prawa jazdy, juz dość budziłem się w nocy i nie potrafiłem spać z łzami w oczach, więc daruj sobie te hejty typu "i tak nie zdasz" bo jasnowidzem nie jesteś.
Jak to wytłumaczę po prostu popełniłeś błąd w którym nie zaliczył ci Egzaminator egzaminu i tyle.Zdajesz pod wpływem presji a nie pod wpływem swoich umiejętności i płacz nic ci nie da jak nie nauczysz się prawdziwej jazdy w której uprawni cię do kierowania pojazdem .Nie musisz mi wysyłać screenu ale po po prostu zdawać 16 razy to byłaby dla Mnie katastrofa ale życzę ci byś zdał ten egzamin.Sugerowanie się kto i jak tamten zdal to dla Mnie debilizm bo Ja zdałem za 3

Pisałem wyraźnie, że nie mam problemu z prowadzeniem samochodu, z techniką jazdy itd, oblewam egzaminy przez przeoczania znaków i kierunkowskazów, wszyscy instruktorzy za technike jazdy mnie chwalili, że radze sobie dobrze, nie wiem czy 4 to przypadek, ale jak znajde kolejnych 6 to i tak taka osoba jak Ty by skrytykowała.
Przeoczysz znak Ustąp Pierwszeństwa ,z prawej strony lub z lewej na jedzie ci tir Ty wyjedziesz bo przeoczysz znak i co wtedy ?
Albo przeżyjesz albo i zginiesz w wypadku

Pozdro