szerszon napisał(a):A trzy zmiany mogą wystąpić ?![]()
Czasami nawet cztery. Czerwony, żeby zawrócić musi cztery razy zmienić kierunek jazdy na tym skrzyżowaniu.

Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez kombi » poniedziałek 19 maja 2014, 12:26
szerszon napisał(a):A trzy zmiany mogą wystąpić ?![]()
przez maryann » poniedziałek 19 maja 2014, 12:36
Nie każę Ci czytać, tylko otworzyć oczy: co widzisz? https://maps.google.pl/maps?q=plac+Cyry ... 2,,0,16.58szerszon napisał(a):A może ty mi wskażesz, gdzie jest napisane o drodze okrężnej
przez szerszon » poniedziałek 19 maja 2014, 12:43
Nie każę Ci czytać, tylko otworzyć oczy: co widzisz?
Czasami nawet cztery.
przez maryann » poniedziałek 19 maja 2014, 13:10
przez szerszon » poniedziałek 19 maja 2014, 13:18
przez kombi » poniedziałek 19 maja 2014, 13:22
maryann napisał(a):Plac? Jaki plac?
szerszon napisał(a): Podchodząc do sprawy w sposób "krakowski" to zaryzykowałbym stwierdzenie ,że nawet sześć.
przez szerszon » poniedziałek 19 maja 2014, 13:32
A widzisz? Może być więcej niż jedna zmiana kierunku jazdy? Może.
przez kombi » poniedziałek 19 maja 2014, 13:54
przez maryann » poniedziałek 19 maja 2014, 14:44
I to niby stanowi o skrzyżowaniu? Jest mnóstwo dróg obok placów...kombi napisał(a):Maryann jest plac. Rosną na nim drzewa i stoją ławeczki. Przecież ruch odbywa się dookoła placu.
przez kirbag » poniedziałek 19 maja 2014, 15:45
maryann napisał(a):Nie każę Ci czytać, tylko otworzyć oczy: co widzisz? https://maps.google.pl/maps?q=plac+Cyry ... 2,,0,16.58szerszon napisał(a):A może ty mi wskażesz, gdzie jest napisane o drodze okrężnej
przez maryann » poniedziałek 19 maja 2014, 16:11
przez szoferemeryt » poniedziałek 19 maja 2014, 16:21
przez szerszon » poniedziałek 19 maja 2014, 17:58
maryann napisał(a):I to niby stanowi o skrzyżowaniu? Jest mnóstwo dróg obok placów...
Chodzi mi o to, czy jest na tym zdjęciu coś, co przeczy istnieniu drogi. Bo że nie ma skrzyżowania- dopiero gdzieś na dalszym planie jakieś- to chyba też wszyscy widzą...
Bo jak poznać drogę z bliska?
Gdzie ja czytałem, że na skrzyżowaniach nie ma parkingów
a tu niby skrzyżowanie, a parking jest
Ja tam widzę skrzyżowanie trzech ulic (dróg): Piasta Kołodzieja, Mikołajczyka i Srebrnych Orłów.
przez kombi » poniedziałek 19 maja 2014, 18:28
Istnieniu drogi nic nie przeczy. Tak samo jak istnieniu jednego skrzyżowania.maryann napisał(a):I to niby stanowi o skrzyżowaniu? Jest mnóstwo dróg obok placów...kombi napisał(a):Maryann jest plac. Rosną na nim drzewa i stoją ławeczki. Przecież ruch odbywa się dookoła placu.
Chodzi mi o to, czy jest na tym zdjęciu coś, co przeczy istnieniu drogi. Bo że nie ma skrzyżowania- dopiero gdzieś na dalszym planie jakieś- to chyba też wszyscy widzą...
przez szerszon » poniedziałek 19 maja 2014, 23:11