przez bender » wtorek 17 grudnia 2013, 00:27
przez ella » wtorek 17 grudnia 2013, 00:30
że dla nowych userów regulamin jest ciut schowany
to nie znaczy że musisz go tu umieszczaćto co w podpisie widzicie to serwis na którym musiałem wgrać obrazki do innego postu
ale na stronie głównej widzę 6 zakładek, a na stronie forum widzę dodatkowo aktualności (przekierowywuje w nieznane), oraz ze strony forum zakładka sklep przekierowywuje mnie w nieznane, choć z głównej dobrze linkuje. Z mapy serwisu również chyba należałoby usunąć link do aktualności, których już nie ma
przez dylek » wtorek 17 grudnia 2013, 09:53
ella napisał(a):Pytania w sprawach dotyczących portalu kierujemy do e-kierowcy
przez ella » wtorek 17 grudnia 2013, 18:10
Nie wiem co e-kierowca mógłby temu zaradzić, raczej sądzę, że naprawa tych błędów leży w gestii informatyka winforu/ewentualnie jak opieka przeszła pod e-kierowcę to któregoś informatyka od nich.
Jako zwykły user mam niby wgląd w administratorów, pojawiają się 3 nicki, ale nie bardzo wiem, kto z nich odpowiada za te sprawy i czy tak naprawdę którykolwiek z tych nicków jest aktywny i zagląda tu czasem
Czytałem cosik o integrowaniu e-kierowcy z winforem, ale za diabła nie wiem do kogo zapukać po prostu sądziłem, że będziesz lepiej wiedziała komu zgłosić pewne rzeczy do poprawki...
Od 1 marca b.r. nastąpiła pełna konsolidacja spółek Winfor Sp. z o.o. i e-kierowca Sp. z o.o. Spółka komandytowa. Dotychczasowa działalność obu podmiotów będzie od tej pory kontynuowana i rozwijana, jako działalność firmy e-kierowca Sp. z o.o. Spółka komandytowa.
Wszelkie uwagi, informacje oraz propozycje prosimy kierować na adres:
e-kierowca Sp. z o.o. Spółka komandytowa
al. Wojska Polskiego 184
71-256 Szczecin
Adres e-mail: biuro@e-kierowca.pl
przez lith » środa 18 grudnia 2013, 01:39
przez ella » środa 18 grudnia 2013, 12:06
przez szerszon » sobota 28 grudnia 2013, 13:44
przez lith » niedziela 05 stycznia 2014, 02:03
przez szymon1977 » poniedziałek 06 stycznia 2014, 01:35
przez szerszon » poniedziałek 06 stycznia 2014, 09:10
lith napisał(a):Proponowałbym wyłączenie podpisów dla użytkowników mających poniżej jakiejś niedużej ilości postów (np. 25) Bo widzę regularnie mamy osoby, które wpadają na forum się tylko oskiem z podpisu pochwalić.
przez Henq » poniedziałek 20 stycznia 2014, 22:15
przez ella » poniedziałek 20 stycznia 2014, 22:36
oskbelfer napisał(a):Toś odkrył Ameryke, nabijaczu marnych postów... bleeee
przez szymon1977 » poniedziałek 20 stycznia 2014, 23:17
przez Henq » wtorek 21 stycznia 2014, 01:49
ella napisał(a):Nie ode mnie to zależy tylko od administratora. Jak coś więcej będę wiedziała dam znać.
ella napisał(a):I jeszcze jedno info- oskbelfer zasłużył na tygodniowy urlop. Pracował na niego już od dłuższego czasu. Miłego wypoczynkuoskbelfer napisał(a):Toś odkrył Ameryke, nabijaczu marnych postów... bleeee
przez szymon1977 » wtorek 21 stycznia 2014, 11:16
...to trzeba było.Henq napisał(a):Hehe miałem to raportować...