To ja czy Ty wobec braku możliwości udowodnienia swoich racji szukasz innego sposobu na wyeliminowanie niewygodnych userów? Dokładnie, "na złodzieju czapka gore".szerszon napisał(a):" Czapka na złodzieju..."
przez szymon1977 » środa 03 lipca 2013, 02:49
To ja czy Ty wobec braku możliwości udowodnienia swoich racji szukasz innego sposobu na wyeliminowanie niewygodnych userów? Dokładnie, "na złodzieju czapka gore".szerszon napisał(a):" Czapka na złodzieju..."
przez szerszon » środa 03 lipca 2013, 06:34
przez Drezyna » środa 03 lipca 2013, 10:27
szerszon napisał(a):...nieudolnymi grafikami.
przez szymon1977 » środa 03 lipca 2013, 11:42
A czy ja napisałem, że się czegokolwiek obawiam? Ja się staram tylko wytłumaczyć, nie tylko Tobie, że wobec braku zgodności co do właściwej interpretacji PoRD zależnie od poglądów prezentowanych przez grupę trzymających władzę trzech userów efektów ich pracy obawiać się możesz także Ty.szerszon napisał(a):Zadziwiający jest opór na pomysł Jeśli jeden z drugim jesteście pewni swoich racji to nie powinniście się obawiać.A ja tu widzę objawy histerii , pomówienia....
przez szerszon » środa 03 lipca 2013, 15:36
Drezyna napisał(a):1.A co, wolałbyś udolne grafiki na okrasę![]()
2.Kiedy brak argumentów - wyciągamy dziadka z wehrmachtu![]()
3.Przyznaj się, nazbierałeś punktów, skierowali cię na kurs reedukacyjny i szukasz znajomości?
Trzeba było tak od razu, koledzy z forum pomogą. No co koledzy, pomożecie
szymon1977 napisał(a):1.że wobec braku zgodności co do właściwej interpretacji PoRD zależnie od poglądów prezentowanych przez grupę trzymających władzę trzech userów efektów ich pracy obawiać się możesz także Ty.
2.Zresztą, to Ty a nie ja w kółko powtarzasz swoje poglądy nie próbując w żaden sposób ich uzasadnić.
3. Nie jest możliwe, abyś wykazał, że trzymająca władzę grupa trzech userów wobec braku zgodności co do właściwej interpretacji PoRD będzie wstanie czyjekolwiek wypowiedzi obiektywnie ocenić pod względem zgodności z PoRD.
4. \bynajmniej nie jest to obawa o mój byt na Forum.
przez szymon1977 » środa 03 lipca 2013, 16:03
A może o wyrzucenie tych co nie wiedzieć czemu kilka manewrów połączyli w jeden wielki bo wszystkie mają miejsce podczas jednego przejazdu przez skrzyżowanie?szerszon napisał(a):Nie chodzi o wyrzucenie kogoś , kto sie pomylił. Trzeba pozbyć sie m.in takich, co prosty manewr skrętu dziela na kilka etapów i skręcając w lewo skręcaja w prawo.
Ale to nie o cytowanie przepisów chodzi tylko o właściwe ich zastosowanie w konkretnej sytuacji. Nie zorientowałeś się jeszcze, że nie tylko na poziomie kierujących, ale i instruktorów, egzaminatorów a nawet wyżej, na poziomie dyrektorów ośrodków egzaminacyjnych nie ma co do tego jednomyślności? Za kogo Ty się uważasz, że pomimo tego i na dodatek bez żadnego uzasadnienia oceniasz, która interpretacja jest błędna, a która właściwa? Troszkę Cię ego przerosło.szerszon napisał(a): Tak, oczywiście...poza przepisami ,linki wrzuciły krasnoludki
przez ella » środa 03 lipca 2013, 20:32
chyba nici z urlopuA dokąd, a dokąd moderator na urlop???
przez szymon1977 » środa 03 lipca 2013, 21:09
Obecnie na proste pytanie "czy mam migać prawym zjeżdżając z klasycznego ronda pierścieniowego?" odpowiedź brzmi: "W Krakowie tak, w Warszawie nie." Na drugie proste pytanie "czy jadąc drogą z pierwszeństwem przejazdu przez to skrzyżowanie (tutaj przykładowe skrzyżowanie) mam migać kierunkowskazem?" odpowiedź znów brzmi "W Krakowie tak, w Warszawie nie." Czy przy obecnym stanie rzeczy ktokolwiek choć troszkę tematem zainteresowany nie ma już przed przystąpieniem do dyskusji wody z mózgu zrobionej? Czy jest możliwe udzielenie prostej i rzeczowej odpowiedzi? Czy odpowiedź w stylu lepiej migać bo przepisy swoje a kierowcy swoje to jest to, czego oczekuje zadający pytanie?ella napisał(a):Na proste pytanie tasiemcowa zawiła odpowiedź.
Z prostej i jedynej odpowiadającej faktycznemu stanowi rzeczy odpowiedzi w stylu "W Krakowie tak, w Warszawie nie" podchodzący do egzaminu z pewnością.ella napisał(a):Z tasiemcowych wątków ( wiecie o które chodzi) nikt normalny żadnego pożytku nie ma...
Problemem jest to, że nikt tak na prawdę nie wie co jest białe a co czarne, choć każdy jest o swoich racjach przekonany. Ja swoją rację próbuję udowodnić coraz bardziej w temat się zagłębiając, oponenci jedynie powtarzają w kółko swoje zdanie w żaden sposób nie próbując go udowodnić.ella napisał(a):Na SIŁĘ usiłujecie udowodnić, że białe to czarne, żaden nie ustąpi.
A jak inaczej mam spróbować wykazać, że oponenci są w błędzie (albo oponenci wykazać, że to ja w błędzie jestem) na skutek braku wiedzy elementarnej zanim w ogóle dojdzie do czytania przepisów? Bo przepisy czytamy te same i wszyscy tak samo je rozumiemy tylko nie każdy rozumie użyte w nich pojęcia.ella napisał(a):Szymon przestań wklejać te swoje rysunki bo to naprawdę do niczego nie prowadzi
przez Drezyna » środa 03 lipca 2013, 22:07
przez szerszon » czwartek 04 lipca 2013, 00:17
Drezyna napisał(a):Mam nadzieję, że to nie przez szerszon-a i jego pokrętne intrygi...
przez szymon1977 » czwartek 04 lipca 2013, 01:49
przez oskbelfer » piątek 05 lipca 2013, 23:12
przez jasper1 » czwartek 11 lipca 2013, 22:18
przez Zonaimad » niedziela 14 lipca 2013, 21:53
szerszon napisał(a):Nie obawiaj się![]()
szerszon napisał(a):Zamiast w ten sposób pisać lepiej swoje zarzuty poparłbyś dowodami. Odcinek X, 5m 17s Pan D powiedział.... To co teraz napisałeś nie przynosi Ci splendoru.
szerszon napisał(a):Co może o tym wiedzieć człowiek, który zdawał testy na zasadzie 3Z.
szerszon napisał(a):Są to ludzie, którzy w tym siedzą. Co może o tym wiedzieć człowiek, który zdawał testy na zasadzie 3Z.
Wiem już , ile musieli umieć i ile znać ustaw i rozporządzeń, aby w ogóle podejść do egzaminu i nie nastrzelać sobie obciachu.
O ile pamiętam zdałeś PJ ze 3-4 lata temu.
przez ella » wtorek 23 lipca 2013, 23:09