Ruch w Lublinie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Ruch w Lublinie

Postprzez Esham » czwartek 24 stycznia 2013, 12:31

To mój pierwszy post, więc Witam wszystkich! I przepraszam za ewentualne błędy w temacie :)
Mam trochę nietypowe pytanie, a mianowicie w jakich godzinach na tygodniu jest największy ruch uliczny w Lublinie? W lutym będzie moje trzecie podejście do egzaminu praktycznego, który wypadł na poniedziałek o godzinie 18:00... Chcę być odpowiednio przygotowany na wszystko, dlatego chcę wiedzieć jak bardzo w tych wieczornych godzinach są zatłoczone ulice :D.
Esham

Re: Ruch w Lublinie

Postprzez LeszkoII » czwartek 24 stycznia 2013, 14:35

Czy jakakolwiek odpowiedź pomoże Ci zdać egzamin? Jeden powie, że duży inny że mały a jeszcze inny że to zależy od pogody. Najlepiej nastaw się psychicznie na bardzo bardzo trudny egzamin.
"Specjalista to ktoś, kto wie wszystko o czymś i nie wie nic o czymkolwiek innym. W miarę postępów specjalizacji, to w końcu specjalista będzie to ktoś taki, kto wie wszystko o niczym i nie wie niczego o wszystkim" - śp. Józef Kossecki
LeszkoII

Re: Ruch w Lublinie

Postprzez Salvatore » czwartek 24 stycznia 2013, 19:17

Nie wiem jak jest w Lublinie ale z reguły o tej porze wszędzie jezdzi mniej samochodów, jest mniej pieszych zwłaszcza w zimę. Tzw "godziny szczytu" występują o 6 do 8-9 kiedy większość jedzie do pracy, szkół itd i od 14 do 16 kiedy wracają.

Powodzenia.
Salvatore

Powrót do Egzamin na prawo jazdy