Łódź

Oceń ośrodek szkolenia kierowców, w którym zdobyłeś lub zdobywasz drogowe uprawnienia.

Moderatorzy: ella, klebek

F1

Postprzez Paula90 » środa 28 kwietnia 2010, 21:59

Witam serdecznie.
Wybierając się na kurs prawa jazdy szukałam na różne sposoby odpowiedniej dla mnie szkoły. Zdecydowałam się na F1 (strona internetowa: http://www.f1autoszkola.com/ ), z czego jestem bardzo zadowolona.
Szkoła mieści się na ulicy Narutowicza 41, posiada własny plac manewrowy, nowe żółte yariski z klimatyzacją a od niedawna nawet 150- konną toyotę;-) Zajęcia prowadzone są przez profesjonalnych instruktorów, którzy do każdego kursanta podchodzą indywidualnie i z ogromną cierpliwością. Jazdy zawsze odbywają się punktualnie, kursant wykorzystuje maksymalnie swój czas, a instruktorzy wyłapują nawet najmniejsze błędy od razu wszystko tłumacząc. Nauka nie odbywa się wyłącznie po „trasach egzaminacyjnych”. Dzięki temu jazda jest dynamiczna, pewna i sprawia przyjemność. Po zdanym egzaminie wiem, że poradzę sobie w trudnych sytuacjach. Mój egzamin teoretyczny i praktyczny zaliczony został pozytywnie!
Dziękuję całej ekipie F1 i gorąco wszystkim POLECAM!!!
28.04.2010
egzamin praktyczny- POZYTYWNY!
Paula90

Postprzez kapibara22 » wtorek 04 maja 2010, 23:55

1. Autoszkoła Łaciński=najlepsza autoreklama w mieście.

2. Instruktor nie ma być przystojny tylko dobrze uczyć i być w miarę miły.

3. Niezbyt polecam Autoszkołę SZALKOWSKI. 1/5 czasu zmarnowana na odwożenie matki właściciela, tankowania, płacenie rachunków. Jednym słowem taxi 6 400.

Gdyby nie to to oceniam na 3+ jak ktoś ma blisko to czemu nie.
Ostatnio zmieniony wtorek 01 czerwca 2010, 15:55 przez kapibara22, łącznie zmieniany 1 raz
kapibara22

Postprzez KASIK 100 » sobota 08 maja 2010, 11:58

06. maja 2010 zdałam egzamin. Kurs skończyłam u Ślązaka na Tatrzańskiej. Miałam bardzo fajnego instruktora pana Andrzeja G. Bardzo dużo mnie nauczył a zaczynałam od zera nie wiedziałam nawet gdzie jest gaz ani w ogóle nic. Bardzo polecam tą szkołę. Instruktorzy fajni a pan wykładowca super.
KASIK 100

Kobieca AUTO SZKOŁA ANNA _ ŁÓDŹ

Postprzez Brida » środa 12 maja 2010, 17:43

Chciałabym polecić wszystkim Paniom oraz oczywiście Panom
Auto szkołę prowadzoną przez kobiety , gdzie instruktorkami są Panie:)
Zdane prawo jazdy zawdzięczam właśnie tej szkole, Jazdy odbywały się zawsze trasami egzaminacyjnymi, każdy element który sprawił trudność był trenowany do skutku.
Jazdy w miłej i spokojnej atmosferze , zawsze naszpikowane trudnymi elementami. Cierpliwe instruktorki , umiejętnie tłumaczą i poprostu czasem kobieta najlepiej zrozumie kobietę, nawet najbardziej frustrujące sytuacje , nie są powodem do zniechęcenia,

Każda godzina jazd była spożytkowana na maxa :) i to właśnie się liczy aby jak najwięcej każdego dnia zdobywać umiejętności i swobody za kółkiem :)

Ula
Brida

Jaką autoszkołę wybrać w łodzi

Postprzez lauda » niedziela 16 maja 2010, 19:40

Witam jestem tu pierwszy raz , widzę że przewija się tu troszkę szkół . Wstyd się przyznać ale osobiście miałem przyjemność przerobić aż 4 szkoły w łodzi. Zaczęło się w 2007 w wocie robiłem kurs na bałutach , niestety próbowałem trzech egzaminów bez rezultatu, potem był bajon ale juz rok później i to samo trzy razy , na bałutach zaliczyłem jeszcze zasade ale niestety nic nowego mnie nie nauczyli i znowu nie zdałem kolejne trzy razy . W końcu w 2009 otworzyli filję na maratońskiej i całkiem przypadkiem trafiłem do takiej szkoły expert, fakt jeździłem aż 10 h po retkini ale w końcu udało się . Z tych wszystkich szkół najbardziej spodobał mi się właśnie expert , szkoła ma młodego właściciela który doskonale rozumie potrzeby współczesnych młodych lódzi. Mi się podobało
lauda

Postprzez nutella » poniedziałek 24 maja 2010, 10:29

KOBIECA AUTO SZKOŁA "ANNA"- ODRADZAM!!!![/b][/b] mały profesjonalizm, samochód prywatno - kursowy, pani oszczędza na benzynie , duże przerwy podczas jazd, załatwianie prywaty, bo jest jedna instruktorka - właścicielka, której jedynie zależy na kasie. jeszcze raz nie polecam. :!:
nutella

A ja polecam....

Postprzez Gosiek_26 » środa 26 maja 2010, 22:01

Właśnie dzisiaj zakończyłam egzamin z wynikiem pozytywnym ;-)
Osobiście polecam szkołę K. Kołodziejczak w Łodzi ( na Skrzyżowaniu Więckowskiego i Zachodniej) i instruktora Pana Andrzeja F. :) Rewelacyjny nauczyciel, całkowicie oddany temu co robi :)
Gosiek_26

Postprzez milaa0 » czwartek 27 maja 2010, 19:20

Witam serdecznie,
Właśnie zakończyłam kurs w szkole Gocar chciałabym bardzo polecić tą szkołę każdemu.Na pierwsze spotkanie na zajęciach teoretycznych poszłam z wielką obawą a wyszłam spokojna.Teoria przedstawiona w ciekawy sposób nie nudziłam się.Na wszystkie pytania dostawaliśmy odpowiedzi wiele wyniosłam z zajęć i egzamin wewnętrzny teoretyczny zdany bezbłędnie.Zaczęła się praktyka tutaj bardziej się obawiałam,ponieważ nigdy nie siedziałam za sterami.Zestresowana i pełna obaw poszłam na spotkanie przywitał mnie bardzo sympatyczny pan Jerzy S.Polecam go każdemu jest miły,cierpliwy i dobrze uczy i tłumaczy wszystko,potrafi odstresować .Dzięki niemu umiem jeżdzić.Jeździliśmy dużo po Retkini bo tutaj chce zdawać egzamin,ale też po innych osiedlach.Jutro ide zapisać się na egzamin państwowy napiszę jaki wynik jak już będzie po wszystkim.
Polecam szkołe Gocar i instruktora pana Jerzego S.
milaa0

Auto Szkoła Szalkowski

Postprzez dudek0992 » czwartek 27 maja 2010, 22:28

Serdecznie polecam Auto Szkołę Pana Szalkowskiego. Zajęcia teoretyczne odbywają się w małych grupach a wykładowca jest naprawdę kompetentny i znający się na rzecz. Zajęcia odbywają się w takie dni i godziny jakie pasują kursantom. Przechodząc do praktyki. Tutaj również się nie zawiodłem. Pan Jacek ( instruktor ) trzeba powiedzieć ma niezły refleks. Podczas jazd panuje miła atmosfera. Osobiście zdałem egzamin za 2 razem na smutnej ( ach ci piesi :) ) i uważam że zostałem do egzaminu dobrze przygotowany. Cena kursu też atrakcyjna. Pozdrawiam wszystkich przyszłych kierowców.
dudek0992

Postprzez kapsik1987 » wtorek 01 czerwca 2010, 15:51

Auto szkoła Górecki MOTOR- kat.A

GÓRECKI NIE NIE NIE!!

Motocykl: Honda CBF250 z 2002 roku :shock:
Przebieg 22 tys km prawie równo, prawdopodobnie kręcony, bo nie możliwe, że taki mały przebieg. Chodzi gorzej niż chińskie skutery. Luzu prawie nie da się wyczuć. Biegi wchodza masakrycznie. Ciesze się, że silnik wogóle działa.

Ostatnio zakończyłem kurs.

Autotragedia, podział mają 10 godzin na placu 10 w mieście.
Różnie to bywa ale ja tak miałem. Jazd uczy pani Agata, mądrzy się niemiłosiernie, baba za kierownicą, najmądrzejsza, ostatio chyba miała wypadek tak śmiga rewelacyjnie.

Opiszę po krótce:

Placyk: Pani Agata na 10 H jazd stała z kursantem czyli ze mna na placu może max 15 minut. Resztę poświęciła na rozmowę przez telefon w swoim złomie.

Miasto: Pani Agata lubi sobie porozmawiać przez telefon :) Nawet w czasie jazdy:) Tylko, że to kursant jest najważniejszy.

Pani Agaty Motto: "Nie umiesz jeździć, niezdałbyś" "Za szybko jedziesz" "Za wolno jedziesz"

Pani Agato: A od czego WY jesteście? Od siedzenia w samochodzie?? Ja bym się bardzo chętnie nauczył, ale tylko umiecie odsyłać na teorię, zamiast ćwiczyć praktykę. Szkoda Wam kasy na bezynę w waszych złomach ??
kapsik1987

Mariola Bajon

Postprzez grewcio » sobota 12 czerwca 2010, 11:17

polecam szkołe pani Marioli Bajon NA ul. WOJSLA POLSKIEGO ZDALEM ZA PIERWSZYM RAZEM BEZ ZADNYCH PROBLEMOW
grewcio

Postprzez Glassu » piątek 18 czerwca 2010, 16:39

Witam wszystkich jako nowy użytkownik!
Wczoraj w Łodzi za pierwszym razem udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy, sukces zawdzięczam Auto szkole CROSS i mojemu instruktorowi - Robertowi P. Naprawde dobrze nauczono mnie jeździć, instruktor zachował idealny balans profesjonalizmu i luzu przez wszystkie 30 godzin. Polecam każdemu tą szkołę!
Glassu

GIRLS SCHOOL

Postprzez meeg27 » środa 23 czerwca 2010, 18:50

Ja bardzo polecam GIRLS SCHOOL to kobieca auto szkola.
Powiem szczerze ze poziom przygotowania do wszystkiego w tej szkole pozytywnie mnie zaskoczyl. Zanim trafilam na Al. kościuszki do tej szkoly bylam chyba w 11-tu pytac, ogladac, rozmawiac wiec wiem co mowie :P

Ze szkolenia jestem bardzo zadowolona teoria to bulka z maslem jesli hodzi sie na te zajecia , a na jazdach bylam z instruktorką Olą , wszystko ekstra tlumaczy, jest bardzo wyrozumiala i mozna czasami urwac boki ze smiechu w samochodzie ...
Ogolnie moj facet jak wsiadlam do samochodu to byl pod wrazeniem i uwaza , ze dziewczyny dają rade heh

Czytalam tez duzo opini na innych forach i chyba nie tylko ja mam tak dobre zdanie o girls school.

Zreszta macie adres zobaczcie jak chcecie ;-0
www.girlsschool.pl

P.S. W CZWARTEK MAM EGZAMIN ... TRZYMAJCIE KCIUKI ;-)
meeg27

Postprzez aguuuunia44 » piątek 02 lipca 2010, 17:26

a ja bardzo gorąco polecam szkołę Auto- Rider na Sienkiewicza 38 http://www.auto-rider.pl/ Już z samej teorii bardzo dużo się wynosi (w przeciwieństwie do niektórych szkół które robią tylko parę bezsensownych spotkań tylko po to aby wpisać w dokumenty że teoria się odbyła)... Oferuję ona chyba najtańszy w Łodzi kurs kat. B (950zł) a mimo to może się porównywać z najlepszymi i najdroższymi szkołami. To po raz kolejny obala mit że im droższe tym lepsze. odnoszę wrażenie że ostatnio zaczyna się to odwracać we wszystkich dziedzinach:)Wracając do tematu w danej auto-szkole panuje bardzo miła atmosfera, instruktorzy są bardzo zaangażowani w szkolenia kursantów. Podchodzą do nich z pełnym profesjonalizmem. Bardzo miło wspominam chwile za kierownicą L-ki. w szczególności polecam jazdy z p.Tomkiem :) zresztą każdy instruktor w tej szkole potrafi uczyć jeździć dobrze i bezstresowo :) dodam że egzamin zdałam za drugim razem:)

jeszcze raz gorąco polecam i pozdrawiam całą ekipę Auto-Ridera:)
teoria:
17.06.2010 (+) - zero błędów:P
praktyka:
22.06.2010 plac (+) miasto (-) :(
25.06.2010 plac (+) miasto (+) xD
29.06.2010 Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
05.07.2010 Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie:)
aguuuunia44

Auto Szkoła EXPERT - Łódź

Postprzez elaw » wtorek 06 lipca 2010, 23:37

Tydzień temu zdałam egzamin i czekam na prawo jazdy.
Po 30 godzinach jazdy w innej auto szkole i dwóch nieudanych próbach zdania egzaminu państwowego trafiłam do Auto Szkoły Expert i rozpoczęłam jazdę z instruktorem o imieniu Bogdan.
Po kilkunastu godzinach jazdy z Bogdanem przystąpiłam do egzaminu i go zdałam, ponieważ byłam świetnie przygotowana.
Ten człowiek nauczył mnie dobrze jeździć i panować nad swoimi emocjami, co było bardzo pomocne podczas egzaminu, a nerwy podczas trzeciej próby były spore.
Dzięki temu facetowi uwierzyłam w swoje umiejętności, a jazda zaczęła w końcu sprawiać mi ogromna przyjemność i frajdę.
Bogdan ma świetne podejście do uczących się, zależy mu na wynikach i postępach kursantów.
Przed egzaminem miałam pewność, że zostałam przez Bogdana solidnie przygotowana, z pełnym wykorzystaniem każdej minuty jazdy, a wszystko to w naprawdę świetnej atmosferze.
Myślę, że gdybym zdecydowała się na tą szkołę od razu i rozpoczęłabym jady z Bogdanem, to zdałabym za pierwszym razem.

Polecam Auto Szkołę EXPERT i fantastycznego instruktora BOGDANA.
elaw

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Oceń OSK