przez rafal81 » czwartek 20 września 2007, 18:35
2 starsze babki które ugrzezły w czasach komuny bo kompletnie nie znają się ani na obowiązkach jakie mają wobec kursantów ani na zasadach uprzejmości.
2 lata temu przystąpiłam do kursu w tym ośrodku ale niestety musiałam przerwac( ze względów finansowych) kurs, wpłaciłam ośrodkowi ok 500zł ,zdążyłam wykorzystać 10 godzin teorii, teraz gdy uskładałam cała kwotę chciałam kontynuować kurs w w/w ośrodku, jednak zrezygnowałam po tym jak jedna z TYCH kobiet naubliżała mi, i wmawiała,z e mój kurs jest nie ważny itp itd poczym sie zdenerwowałem, bo nikt mi ciemnoty nie będzie wciskał tymbardziej ze wszystkie kursy po 98 r sa nadal aktualne, postanowiłem odebracv wtórnik swoich godzin aby udać się do innego ośrodka, i tu jedna z niespodzianek- minął termin przetrzymywania kart zajęć i nie posiadają już takowej( co jest nieprawda, ponieważ specjalnie utrudniają mi kontynuowanie kursu, a zależy mi na szybkim jego ukończeniu) ,W ogóle karty zajęć które sa przeprowadzane, posiada kursant a nie ośrodek, co bezprawnie przetrzymują w Diagramie. Już ponad dwa miesiące ubiegam się o oddanie przetrzymanych pieniędzy i nie moge sie doprosić, ale doprę swego.
Wszystkich, którzy mają zamiar udac sie na kurs w Diagramie przestrzegam, nie dziwcie sie jak przyjdziecie na wykłady, które sie nie odbeda, a Wy nie bedziecie o tym poinformowani, a wogóle cały ten osrodek to syf kiła i mogiła a włascicielki choc wydaja sie miłe to stare fałszywe wiedźmy.