przez chupacabra » wtorek 06 listopada 2007, 20:40
Nie wymusiłem pierwszeństwa. Porpsotu wyprzedzałem przed pasami. Nie wiedziałem, że ta babeczka ruszy. Moge mieć pretensje tylko do siebie. Egzamiantor naprawde wporządku gościu. Super charakter. Jedyne co moge zarzucić to jest to, że wsyztsko było tak "Szybko". Wsiadł do auta i powiedział ze rozpoczynamy egzamin. Wysiadł i zaczałem usatwiac lusterka. Podszedł i szybko kazał otworzyć klape. Nie zdazyłem sobie ustawić wewnetrznego lusterka dobrze. Byłem tak zestresowany, ze nie mogłęm znaleźć dźwigni do podważania kapy. On cały czas "szybko szybko otwieramy klape" . Otworzył i mówi "prosze pokazujemy płyny" no i ja mówiłem i jak pokazłem płyny to kazał mi siasc i właczyc pozycyjne. I tak sie zdenerowałem, że odrazu właczyłem mijania :( Myslalem ze odwale, powłączałem siwatła i kazał mi pokazywać. I na lampce kierunkowskazu powiedziałem "przeciwmgłowe" na lapmpce drogowych mijania., I takie błedy. On mnie sie zapytał ktore mocniej swieci i jakie to jest. I mówi "ma pan juz 2 błedy". W tym momencie myslałem, że juz nie zdałem. Szybko ustawił auto na pierwszej kopecie. Łuk przejechałem. Górka wporzadku i szybko jedziemy. Ja byłem w jakims takim dziwnym amoku ze to tak szybko sie odbywa ze wjezdzajac na skrzyzowanie nawet nie pomyslalem o tej rowerzystcie no i odrazu oblane :( On coś do mniem ówił po egzaminie, lae nie pamietam co. Nie mogłem sie skupić. Wysiadłem podziekiwałem i na tym koniec. Ale facet naprawde wporzadku. Ludzkie podejście do zdającego. Nawet powiedział nam wierszyk: "ja sobie zdaje sprawe, że z was jest zielona sałata i dupa wam lata i mi naprawde nie płącą za oblanie was". Spoko facet :) I ma taki sympatycnzy wyraz twarzy. Szkoda,ze nie zdązyłem sobie troche dużej pojeździć. No, ale trudno ;/ Boje sie, że taki egzmainator sie juz nie zdazy. A już najbardziej boje sie drugi raz robić jazde w tunelu :( Trodno najwązniejsze, że przesiadki nei było. Tylko mi porpsotu przykro było jak widziałem wylatujace z radoscia osoby, któe sie cieszyły :( Zobaczymy co bedzie za 2 miesiace ;/