Ja skończyłam kurs w Autoszkole
WOTA na ul. Nawrot (
wota.com.pl).
I z czystym sumieniem wszystkim POLECAM.
Podobno to najstarsza szkoła w Łodzi. Faktycznie - dało się odczuć, że ekipa doświadczona i kompetentna. Na początek sympatyczny "skład" w Sekretariacie. Łatwo się porozumieć. Lekarz właściwie na miejscu (a to spore udogodnienie)
Część teoretyczna przeprowadzona fantastycznie

Podejrzewałam nudy, a tu taka sympatyczna niespodzianka. Qpa niezbędnych informacji sprzedana rzeczowo i z wielkim humorem. Mimo późnych godzin kursu, naprawdę chciało się tam chodzić. Nie sposób było się nudzić.
(Panie Pawle M. ...pewno Pan tu nie zagląda, ale i tak napiszę, że lepiej trafić nie można było. Jest Pan "bezbłędny"

Potwierdzają wszyscy, których znam i którzy znają Pana).
A praktyka... To dopiero była frajda

...na początku okrutnie się bałam. Myśl, że wsiadam za kółko i mam sama prowadzić to ustrojstwo "w gąszczu" innych aut, paraliżowała. Niemniej jednak trafiłam przez przypadek na takiego Gościa, który bardzo szybko mnie "wyleczył"

Nie bardzo wiem, jak On to zrobił, ale Facet jest naprawdę świetny. Polecam Jarka wszystkim - szczególnie tym, którzy boją się jeździć (ja, panikara, jestem gwarantem, że przejdzie Wam po pierwszej godzinie jazdy). Spokojny, opanowany - ani razu się nie zdenerwował. Widać, że naprawdę lubi to, co robi. Kompetentny Instruktor z prawdziwego zdarzenia, który naprawdę uczy jeździć (nie tylko "pod egzamin").
...i choć pewno brzmi to wszystko, jak pieśń pochwalna.. to możecie mi wierzyć, że nikt tam mnie nie namawiał i nie zachęcał, żeby to tutaj napisać. I tym fajniej się pisze, że to po prostu prawda (a "plastik" od dwóch dni w kieszeni

).
Zresztą - pomyślałam, ze sporo ludzi jest w takiej sytuacji, jak ja kiedyś - szuka miejsca na kurs i w tej dżungli szkół wszelakich, ciężko im się zdecydować na jedną konkretną. Tyle, że ja teraz już wiem, że może nie warto szukać takiej, która będzie "pod nosem" (bo bliżej, wygodniej.. bo to wszystko jedno...itp..), ale oddać się w ręce "specjalistów".
Ja swoje pieniądze wydałam w bardzo dobrym miejscu.