Elkrys!Może na początek powiem, że są najlepsi i tyle

Wybierając kurs na prawo jazdy wahałam się, którą szkołę wybrać. Ostatecznie ranking zdawalności utwierdził mnie w przekonaniu, że będzie to właśnie szkoła ELKRYS
Dziś- po ukończeniu kursu i egzaminie państwowym zdanym za pierwszym razem wiem, że dokonałam świetnego wyboru.
Zacznę od zajęć teoretycznych prowadzonych w sposób ciekawy i przejrzysty. Ponadto atutem był fakt, że grupa sama ustaliła kiedy chce się spotkać na zajęciach, co było mi bardzo na rękę, gdyż nie mieszkam w Bydgoszczy. Miła atmosfera oraz uśmiechnięty i profesjonalny wykładowca- pan Jacek sprawiły, że kończąc teorię byłam w pełni przygotowana do poruszania się po mieście.
No i nadszedł upragniony czas jazd

Na pierwszej z nich wszystko dokładnie omówione, a na kolejnych utrwalane.
30 godzin praktyk będę wspominać bardzo miło. A wszystko to dzięki instruktorom, którzy wkładają w swoją pracę dużo serca. Są bardzo cierpliwi, mają ogromną wiedzę, świetnie tłumaczą i w każdej chwili służą pomocą i dobrą radą, a jazdy po Bydgoszczy mijają we wspaniałej atmosferze z uśmiechem na twarzy instruktora i kursanta. Korzystając z okazji pozdrawiam gorąco wszystkich tych, z którymi miałam okazję jeździć i podziękować, że przyczynili się do sukcesu. Atutem szkoły jest to, że właśnie owi instruktorzy zmienią się na jazdach- nie uczysz się przy boku jednej osoby. Uważam to za ogromny plus. Po pierwsze każdy przekazał jakąś cenną wskazówkę, a po drugie idąc na egzamin nie odczuwa się stresu związanego z tym, że nagle obok pojawi się całkiem inna osoba, która nas egzaminuje. Ośrodek posiada też film z przykładowymi trasami egzaminacyjnymi. Muszę przyznać, że jest bardzo pomocny. Długo jeszcze można by wypisywać zalety szkoły.
Wszystko to sprawiło, że egzamin zdałam za pierwszym razem, z czego ogromnie się cieszę. Wiem, że wszystko dzięki Elkrysowi!

Jeśli zastanawiasz się nad kursem prawa jazdy to wybierz właśnie tę szkołę jazdy- na pewno nie będziesz żałował. Polecam ją bydgoszczanom, ale też osobom nie mieszkającym w Bydgoszczy- bowiem nauka prowadzona jest w godzinach dogodnych dla kursanta

Można by powiedzieć, że wszystko co dobre szybko się kończy. Ani przez sekundę nie żałowałam wyboru i już tęsknię za tymi czasami

Aż żal było kończyć ; ))
Polecam tę szkołę każdemu.Wysoka zdawalność, konkurencyjna cena, świetna atmosfera, cudowni ludzie- czego chcieć więcej

Pozdrawiam.
Monika Z.