Łódź

Oceń ośrodek szkolenia kierowców, w którym zdobyłeś lub zdobywasz drogowe uprawnienia.

Moderatorzy: ella, klebek

AUTO SZKOŁA GOCAR

Postprzez paulisiak1987 » sobota 16 stycznia 2010, 17:53

jestem od pewnego czasu kursantką AUTO SZKOŁY GOCAR na ulicy Hufcowej 20 :) teoria przedstawiana jest w sposób ciekawy :) oczywiście zakończona jest egzaminem wewnetrznym :)
jazdy mam z przecudownym i miłym instruktorem dzięki któremu jazda po ulicach dla osób które wsiadają pierwszy raz za kierownice jest tylko przyjemnością!!!!!! a nie strachem jak to opowiadają niektórzy kursanci z innych szkółek. Gorąco polecam pana Andrzeja F. z tej szkołki :) jazda z nim to sama przyjemność :) pan Andrzej F. ma dobre podejście do kursanta tzn. stara się aby kursant podchodził do jazdy bez stresu a z drugiej strony cały czas czuwa aby wychwycić każdy błąd w czasie jazdy dzieki czemu kursant radzi sobie później na egzaminie państwowych a nie wyjeżdża jak ciapcia i wraca za 10min z oblanym :)
bardzo podoba mi się u pana Andzreja F. to że w czasie jazdy po mieście prowadzi z kursantem rozmowe dzięki temu kursant nie tylko jedzie prosto jak kukiełka z tysiącami myśli w głowie ale także uczy się podzielnej uwagi co przyda sie w przyszłości :)
GOOORĄCO POLECAM WSZYSTKIM AUTO SZKOŁE GOCAR !!!
paulisiak1987

Postprzez Margo » niedziela 17 stycznia 2010, 21:07

http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/2912 ... ,id,t.html

Temat dotyczący jednego z łódzkich OSK.
15.09.2009r. zdany egzamin na kategorię B
WORD ŁÓDŹ
Margo

Postprzez Wietrzas » wtorek 02 lutego 2010, 13:02

Ja polecam AUTO SZKOŁĘ F1 znajduje się ona na ul. Narutowicza 41! Zadałem prawko za pierwszym razem. Mogę się o nich wypowiedzieć w samych superlatywach! Instruktorzy są bardzo sympatyczny i uczą nie tylko jak należy zdać egzamin ale również jak sprawnie i bezpiecznie poruszać się po ulicach. Jazda "elką" była dynamiczna i pewna. Czułem się bezpieczny z instruktorem, bardzo szybko wyłapywali moje błędy! I tłumaczyli mi jak mogę ich unikać w przyszłości:) Jeśli chodzi o teorie to terminy instruktor ustalał z całą grupą tak zeby każdemu pasowało. Nie mogę powiedzieć na ich temat złego słowa! Prowadzą Oni również płatność ratalną wiec jesli chodzi o finanse to też idą kursantowi na ręke. Wszytskie zajęcia odbywają się planowo! Nie spotkałem się z zakończeniem jazd przed czasem! Jeśli umówiłem się z egzaminatorem na mieście to ON na mnie czekał nie ja na niego! BARAZO PROFESJONALNE podejście do kursanta! SERDECZNIE POLECAM WSZYSTKIM!!! A szkole życze dalszych SUKCESÓW, bo z tego co wiem istnieją ok. rok a już mają ich sporo :) POZDRAWIAM!
Wietrzas

Postprzez ella » wtorek 02 lutego 2010, 21:04

Użytkownicy piszący z tego IP
F1 Auto Szkoła [ 2 Posty ]

Wietrzas [ 1 Post ]

ella
Moderator

Postprzez moisellebaton » środa 03 lutego 2010, 11:37

a ja chciałabym polecić autoszkołę Waldemara Zdrzalika.

Pan Waldemar jest bardzo cierpliwym człowiekiem, uczy jeździć, a nie tylko jak zdać egzamin. Atmosfera podczas jazd bardzo sympatyczna - nigdy nie zdarzyło się, żeby krzyczał. Jeśli chodzi o kurs, to również nie mam zastrzeżeń. Trzeba tylko przypomnieć o wspólnym przeglądzie tego, co znajduje się pod maską i obsłudze :)
Jazdy odbywają się na yarisce.
Dzięki Panu Waldemarowi udało mi się zdać egzamin na Smutnej za drugim razem (za pierwszym poległam na placyku, bo przekombinowałam łuk).
Gorrrrrrrrąco polecam!

pozdrawiam

moisellebaton
moisellebaton

Postprzez Wietrzas » czwartek 04 lutego 2010, 13:40

Ostatnio zmieniony poniedziałek 12 kwietnia 2010, 17:26 przez Wietrzas, łącznie zmieniany 1 raz
Wietrzas

Postprzez szadi » wtorek 16 lutego 2010, 16:23

Witajcie ja z swojej strony polecam małą ale przyjazną Auto szkole jedynkę 8) przy Pomorskiej 35 tu liczy się nie ilość ale jakoś szkolenia

dobrze uczą i nikt kto nie nadaje sie na egzamin państwowy nie wychodzi z auto szkoły zasady trochę rygorystyczne ale to procentuje umiejętnościami :)

polecam jazdy z panem Darkiem dużo potrafi nauczyć i do tego się nie denerwuje na kursantów

teoria Dobrze wykładana przez pana Janusza do tego na każdym spotkaniu kawka, herbatka. oprócz teorii poruszaliśmy np tematy jazdy samochodem z życia wzięte itp.. ekstremalne zachowania na drodze itp..

Polecam 8)
szadi

polecam

Postprzez piggletka » wtorek 23 lutego 2010, 00:52

witam,
chciałabym polecić moją "ukochaną" zwariowaną szkołę safe driving!!! Atmosfera niesamowita, instruktor, pan Tadeusz ze złota!! Nigdy na mnie nie krzyczał, choć nie raz powinien!!;)
No jutro to na pewno oberwę za to co ja robię teraz--> posiadając samochód i prawko, jednak no widać tęsknię za nim;)!!
Wspaniały człowiek, instruktor... Wyrozumiały, szczery, szalony. Uczy bezstresowo--> czasami szantażuje na żarty;) Poza tym wspaniale uczy i jeździ "trasami egzaminacyjnymi", bo od lat siedzi w samochodach. Był mechanikiem, teraz ma własną auto szkołę i mieszka obok wordu, więc wie gdzie najczęściej jeżdżą "elki" egzaminacyjne i tamtędy jeździ, choć wyznaje zasadę, że Maratońska to tylko fragment nauki, najczęściej proszę po śródmieściu, gdzie nauczysz się jeździć, a nie wykujesz na blachę trasy;) Poza tym no jest szalony, placyk hmmmm idealny!! Jedyne czym się różnił tym z egzaminacyjnego na Maratońskiej, to tyczki były niższe...;D
Z nim zrobiłam cały kurs, bo to znajomy brata, teraz moja bratwa z nim jeździ...;) Jest jeszcze jeden instruktor pan Irek, ale z nim niemal wcale nie jeździłam, bo należy on do typowy służbistów, a ja wolę "na wesoło", ale także uczy... I to jak!! No, ale jak jak zaznaczałam miałam kurs na wesoło z małymi wstrząsami i szantażem u pana Tadka:) No, ale wiem, że Pan Irek też ma podejście do ludzi. Jednak mnie nie udało mu się "ułożyć" i teraz jedyni8e śmieje się, że jeżdżę jak szajbus i tyle;)
piggy
piggletka

Postprzez kasia126 » środa 24 lutego 2010, 20:27

Witam, ja polecam Auto Szkołę "JOLKA". To profesjonaliści, mają indywidualne podejście do kursanta. Miła atmosfera i zaangażowanie instruktorów sprawiają, że każdy może stać się dobrym kierowcą i otrzymać to upragnione PRAWO JAZDY. :)
kasia126

Postprzez Hotasice1986 » poniedziałek 08 marca 2010, 15:31

Witam serdecznie.Od zawsze pragnęłam jeżdzić autem i mieć wymarzone prawo jazdy.W listopadzie 2009 roku zaczęłam szukać odpowiedniej auto-szkoły.Kusiła mnie cena 949 zł w Riderze na Sienkiewicza,lecz moja znajoma poleciła mi zupełnie inną.Poprosiłam ją o telefon do autoszkoły w której uczyła się.Po chwili zadzwoniła do Asi(cudowna młoda kobieta która prowadzi auto szkołe)również na Sienkiewicza,obok Ridera.To wszystko nie wyglada tak kolorowo,a więc kursanci mając za soba juz 30 godzin jazd,wyznaczony termin na egzamin nie potrafia wykonać manewrów takich jak parkowanie itd,wiele osób z Ridera skarżyło się,musieli wykupywac dodatkowe godziny na nauke tych rzeczy które obowiazkowo powinny być podczas kursu.To sie mijało z celem,zaryzykowałam zapisałam się do
AUTKO-SZKOŁA
Joanna Kikosicka-Oskroba
ul. Sienkiewicza 47 (II piętro)
:D
Teorię skończyłam w ciagu 5 dni,jesli czegos nie potrafiłam,miałam problemy Asia zawsze odpowiadała na wszelkie pytania,moje watpliwości.Potem egzamin teoretyczny w autoszkole zaliczony 1 bład :wink: Następnie jazda,sama przyjemnośc,zero stresu.Pomimo wiele negatywnych opini na temat uczacych kobiet w auto szkołach moge stwierdzić,zę to bzdura.Ja trafiłam naprawde na świetnego nauczyciela który prowadzi ta auto szkołe od kilkunastu lat.Wyjeżdziłam 14 godzin,starciłam prace musiałam przerwać kurs,ale jutro zaczynam dalszą nauke praktyczną po mieście,16 godzin i egzamin :roll: Naprawde nie pożałujecie,kiedy zapiszecie się do Asi,ja kiedy mam wolną chwile zawsze tam jeżdze porozmawiać,napic sie czegoś ciepłego i pozartowac.Oproćz Asi jest jeszcze 3 instruktorów.Pozdrawiam
Hotasice1986

Też mam już prawko

Postprzez basta » czwartek 11 marca 2010, 10:20

Ja kończyłem szkołę kierowców TURBO prawko kategorii A i B zdałem w Łodzi za pierwszym razem więc jeśli ktoś chciałby robić prawko to zdecydowanie polecam SK TURBO nawet jak na wykłady trzeba podjechac do Pabianic oni sa naprawde świetnie przygotowani do tego żeby nauczyć jeździć młodych kierowców POLECAM TURBO !!!
basta

autoszkoła AUCIOCH !!

Postprzez musmach » piątek 19 marca 2010, 13:32

Właśnie zdałam egzamin :)
Uczyłam się w autoszkole Aucioch http://www.aucioch.republika.pl/
Zawsze bałam się chamskich instruktorów i tego, ze nie będę umiała się nauczyć, jak to wszystko w samochodzie zgrać jednocześnie.
W tej szkole nie zauważyłam nawet, kiedy nauczyłam się jeździć:)
Nigdy nie miałam problemu z ustaleniem terminu jazdy, instruktor był miły, ale fachowy. Jeździłam i po centrum (na samym początku) i po Retkini - dzięki temu na egzaminie jechałam taką trasą, jak na kursie, chociaż instruktor uczył mnie po prostu jeździć a nie wykonać trasę na pamięć. Zjeździłam tą Retkinię tak, że chyba byłam w każdej uliczce, co okazało się pomocne na egzaminie, bo musiałam przejechać też przez osiedlowe uliczki.
Teoria była w nowych salach przy Nawrot, zawsze kawa, herbata i ciasteczka, sprzęt multimedialny i testy dla każdego z książką.
Szkoła mała, ale nie idzie "na ilość", tylko dba o każdego kursanta - instruktor był ze mną na egzaminie i czekał pod bramą trzymając kciuki :) POLECAM!!!!!!!!!
musmach

Re: Też mam już prawko

Postprzez ella » niedziela 28 marca 2010, 19:48

basta napisał(a):Ja kończyłem szkołę kierowców TURBO prawko kategorii A i B zdałem w Łodzi za pierwszym razem więc jeśli ktoś chciałby robić prawko to zdecydowanie polecam SK TURBO nawet jak na wykłady trzeba podjechac do Pabianic oni sa naprawde świetnie przygotowani do tego żeby nauczyć jeździć młodych kierowców POLECAM TURBO !!!

Użytkownicy piszący z tego IP
SK TURBO

basta

ella
Moderator

Postprzez radoslavv » poniedziałek 29 marca 2010, 16:22

A czy ktos moze napisac kilka slow na temat szkoly Górecki? Chodzi mi o kategorię A, czyli motocykle.

Waham się pomiędzy Góreckim a WOTĄ. Będę wdzieczny za wszelkie uwagi.

W razie czego walcie na GG: 9101267, jesli komus wygodniej.
radoslavv

Postprzez annawieczorkiewicz » czwartek 01 kwietnia 2010, 15:24

26 marca 2010 okazał sie byc dla mnie szczęśliwym dniem - zdałam egzamin praktyczny na kat. Stres był parktycznie nie do opanowania, ale sam egzamin miło wspominam. Chyba miałam szczęście bo trafiłam na fajnego egzaminatora :D Pewnie nie poszłoby mi tak dobrze gdyby nie szkoła Auto Rider i mój instruktor Tomasz.Sympatyczny, przystojny facet 8) , który naprawdę potrafi nauczyć . Polecam !!!
annawieczorkiewicz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Oceń OSK