Witam. Sprowadza mnie tutaj taki problem, otóż od trzech lat mam prawo jazdy kat b trzy lata jeżdżę własnym samochodem osobowym i już dwa lata rozwożę towar w hurtowni busami do 3,5t. Nigdy nie miałem problemów z jazdą, oceną odległości itp. 4 miesiące temu zdecydowałem że zrobię sobie prawko na ciężarówkę c i e pozdawałem za pierwszym razem na badaniach do tego prawka pani doktor stwierdziła że będę musiał jeździć w okularach, niestanowi to dla mnie problemu ponieważ w okularach chodzę cały czas, zrobiłem już kurs na przewóz rzeczy i badania lekarskie schody zaczęły się na badaniach psychologicznych otóż poległem już na badaniach strabologicznych nie ustawiłem "tych pręcików" w tej dziwnej maszynie, pani psycholog powiedziała że zaliczy mi to badanie jak przyniosę jej pozytywne zaświadczenie badania stereoskopowego do bliży i dali, to zaświadczenie załatwię sobie raczej bez problemu, natomiast prawda jest taka że do dali mam na pozytywnie a do bliży negatywnie, moje pytanie jest takie czy na dalszych ćwiczeniach psychologicznych jest wychwycona ta konkretna wada którą tu opisuje?
Proszę o jakieś informacje w tym temacie.
Z GÓRY DZIĘKUJĘ