Bez prawa jazdy okolice W-wy

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Bez prawa jazdy okolice W-wy

Postprzez kicek » piątek 13 kwietnia 2007, 23:30

Witam. Czy zna ktoś z Was w W-wie lub okolicach jakiś większy plac (kiedyś był na lotnisku Bemowo) gdzie można by pouczyć się jazdy samochodem. Za kilka miesięcy będę mógł zapisać się na kurs prawa jazdy i przez ten czas chciałbym "oswoić" się z autem.
kicek

Postprzez fafal » sobota 14 kwietnia 2007, 00:22

Sluchaj mnie teraz wyraznie.

Jedziesz ulica Modlinska do Legionowa. Mijasz po lewej stronie McDonald przed soba masz wiadukt zaraz za wiaduktem masz swiatelka. Na krzyziwce dajesz w prawo na Marki. Jedziesz ulica Struzanska po przejechaniu jakis 1,5 km masz ostry skret w lewo. Jedziesz caly czas prosto po prawej stronie mijasz schronisko dla zwiatzat (dokladnie dla psow) przed soba bewdziesz mial dwa zakrety pierwszy w lekko w lewo drugi zas w prawo. Po przejechaniu jakis 300 metrow bedziezz mial skret w lewo przez mostek i Ty musisz dac przed tym skretem w lewo w prawi w polna drozke.
Ta drzka dojedziesz do wielkiego placu w miejscowosci Jozefow. Swego czasu byly tam parkingi, obecnie plac ten jest pusty i mozesz tam jezdzic do woli.
Interesujesz sie motoryzacja? a moze ciezarowkami?
Sprawdz http://www.fan4truck.yoyo.pl/forum
Prawo jazdy:
kat. B
kat. C
kat. C+E
fafal

Postprzez kicek » czwartek 17 maja 2007, 22:51

Dzieki. Byłem tam,pojeździłem z godzinkę ale straszna nawierzchnia i kamienie.Może ktoś zna jeszcze inne miejsce ?
kicek

Postprzez tomxx » piątek 18 maja 2007, 22:34

Zakłady Ursus
tomxx

Postprzez bkt » poniedziałek 21 maja 2007, 17:14

Jakikolwiek maly placyk pusty o wielkosci 50m na 50m nie starczy? :)
bkt

Powrót do Luźna gadka