MOZE cos w rodzaju kodeksu dla mlodych kierowcow?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

MOZE cos w rodzaju kodeksu dla mlodych kierowcow?

Postprzez bkt » piątek 30 marca 2007, 22:51

Tak sobie pomyslalem ze moze przydalby sie przyklejony temat ktory moglby mlodym kierowcom, ktorych tu pewnie jest sporo "ulatwic" poruszanie sie samochodem dzieki Waszym postom, postom kierowcow doswiadczonych. I nie chodzi mi tu o wykladanie tego, co jest w kodeksie, tylko jakos krotko w punktach przyklejony temat z najbardziej niebezpiecznymi rzeczami na jakie nowi powinni uwazac. Z rzeczami, ktore czesto spotykaja kierowcow na drodze i sa ze tak powiem niepisane? Tak tylko sobie pomyslalem, ja tu pisac nie bede nic bo dopiero mam prawko ze 2 tygodnie :)
bkt

Postprzez pcuryllo » piątek 06 kwietnia 2007, 00:12

ale co tu można pisać ? przecież nic tak nie uczy ja praktyka, oczywiście poprzedzona wcześniej odpowiednią teorią.

Mysle ze najbardziej niebezpieczna rzecza jaka popelniaja mlodzi kierowcy jest zbyt szybka jazda. Ja wcale nie mowie, ze maja oni jezdzic zgodnie z przepisami dot. predkosci, jednak z taka predkoscia na jaka pozwalaja warunki atmosferyczne jak i inne typu: ruch pieszych, zwierząt, samochodów itp.
Pozdrawiam,
Piotr Curyłło

http://kierowca-zawodowy.pl
pcuryllo

Powrót do Luźna gadka