Ważny czy od nowa?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Ważny czy od nowa?

Postprzez Alexor » piątek 12 stycznia 2007, 14:06

Witam szanownie ,

Moje pytanie pochodzi z tąd , że zacząłem prawo jazdy w wakacje 2005 r i ukończyłem je około listopada tamtego roku czyli wyjeżdżiłem 30 h i zaliczyłem teorie.Oblałem wewnętrzny na jeździe ,a teorie zrobiłem bezbłędnie .Jednak z ręką na sercu powiem z perspektywy czasu , że wtedy nie byłem dojrzały do jazdy i dobrze zrobiłem.Jednak teraz nie wiem czy mogę wnieść papiery do OSK , wykupić pakiet godzin , zdać wewnętrzny i iść na egzanim państwowy czy muszę wszystko zaczynać od nowa.

Z góry dziękuje za informacje :)
Alexor

Postprzez cman » piątek 12 stycznia 2007, 18:47

Nie musisz zaczynać od nowa. Jeśli wrócisz do tego samego OSK to wystarczy, że weźmiesz tyle godzin, ile będzie Ci potrzeba i zdasz ten wewnętrzny, a potem państwowy.
cman

Postprzez Alexor » piątek 12 stycznia 2007, 18:50

cman napisał(a):Nie musisz zaczynać od nowa. Jeśli wrócisz do tego samego OSK to wystarczy, że weźmiesz tyle godzin, ile będzie Ci potrzeba i zdasz ten wewnętrzny, a potem państwowy.

Dzięki ,a mogę w innym OSk , bo z tamtąd papiery wybrałem od razu jak odchodziłem.
Alexor

Postprzez cman » piątek 12 stycznia 2007, 18:51

Jeśli masz wszystkie papiery, a przede wszystkim wtórnik przeprowadzonych zajęć to możesz iść do dowolnego OSK.
cman

Postprzez Alexor » piątek 12 stycznia 2007, 18:53

Doceniam szybkość i na prawde wielce Ci dziękuje za poświęcenie chwilki.Pozdróweczka :)
Alexor

Powrót do Luźna gadka