Jak odzyskać przelane 112zł za egzamin?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Jak odzyskać przelane 112zł za egzamin?

Postprzez ulka84 » piątek 29 grudnia 2006, 15:47

Witam wszystkich mam takie pytanie,którego nigdzie nie znalazłam.W czerwcu przelałam pieniądze za egzamin do word-u,ale okazało się że musze dopłacić jeszcze za egzamin teoretyczny gdyz minęło pół roku i nie wyrobiłam się w terminie.Od tamtej pory nie zdawałam a kasa leży na ich koncie.Teraz chcę kasę spowrotem gdyż w obecnej chwili nie chcę zdawać egzaminów.Czy jest możliwy zwrot moich pieniędzy?Czy może one po jakimś czasie przepadają?Jak to jest,proszę o odpowiedz.Pozdrawiam.
ulka84

Postprzez ella » piątek 29 grudnia 2006, 20:59

Czy to znaczy, że zapłaciłaś za teorię i praktykę i zdawałaś tylko teorię a na praktyczny nigdy się nie zapisywałaś?

Co do zwrotu pieniędzy to wydaje mi się, że najlepiej będzie zadzwonić do WORD i zapytać. Bo zaraz się okaże, że w jednych można a w drugich nie.
ella
Moderator

Postprzez ulka84 » piątek 29 grudnia 2006, 21:55

Zapłaciłam tylko za praktyke mój instruktor pojechal mnie umówić ale okazało się ze nie wyrobilam sie w terminie tym 6miesiecy bo trzeba dodatkowo wtedy i teorie zdawac,no i mnie nie zapisał,bo mialam wplacic za te teorie.Nie wplacilam i nie zdawalam nic,teraz chcę spowrotem pieniądze bo nie wioem kiedy bede zdawala,narazie nie chce.
ulka84

Postprzez Stanisław Szal » sobota 30 grudnia 2006, 11:33

W Kaliszu chyba w takich sytuacjach nie zwracali kasy, tylko trzeba było dołożyć im jeszcze 30 zł. i można było wtedy zdawać egzamin za to co było wpłacone wcześniej. Osobiście nieliczyłbym na zwrot kasy... :/
Stanisław Szal

Postprzez ulka84 » wtorek 29 maja 2007, 12:59

Szukam na forum i szukam ale nie moge znalezc odpowiedzi na moje pytanie.Czy te pieniadze które przelałam za egzamin praktyczny w czerwcu 2006 są nadal aktualne?Czy nie muszę sie niczego obawiać że "przepadną" i np.jak się będę umawiać na egzamin to pani mi powie że teraz to trzeba jeszcze raz wpłacic za egzamin praktyczny bo tak sobie ustalaja?
ulka84

Postprzez ulka84 » piątek 30 listopada 2007, 20:11

Wiem już że pieniądze nie przepadły wystarczy mieć kwitek że zostały wpłacone.
ulka84

Powrót do Luźna gadka