WORD ELBLĄG

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

WORD ELBLĄG

Postprzez Adriana » sobota 26 sierpnia 2006, 00:38

Jak myślicie, czy w elblaskim WORDZ-ie biorą w łapę???? :?:
Adriana

Postprzez scorpio44 » sobota 26 sierpnia 2006, 01:38

Wydaje mi się, że od czasu dosyć sporej afery łapówkarskiej związanej z elbląskim WORD-em (sprawa ciągnie się zresztą do dzisiaj i chyba nawet jeszcze planują kolejne zatrzymania) egzaminatorzy się boją i nie ryzykują. Ale kto to sprawdzi... Będziesz miała niefarta, to się natniesz.

PS: Trochę zaniepokoiło mnie Twoje pytanie, bo nie jestem na 100% pewien, czy boisz się tego, że będą chcieli w łapę, czy może chodzi Ci o to, że Ty byś chętnie podpłaciła i nie wiesz, czy będzie to możliwe. Jeżeli o to drugie, to nie mamy o czym rozmawiać. ;)
scorpio44

Postprzez Adriana » sobota 26 sierpnia 2006, 15:00

Oczywiście że nie chcę dawać w łapę oszustom!!!!Chcę to prawko otrzymać sprawiedliwie. Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję że w WORD-zie w Elblagu nie natknę się na taki incydent.
Pozdrawiam seredcznie!!!
Adriana

Postprzez ella » sobota 26 sierpnia 2006, 15:17

Mam nadzieję że w WORD-zie w Elblagu nie natknę się na taki incydent.

Uważasz, że może się zdarzyć, że wsiądziesz do samochodu i egzaminator powie "dawaj kasę bo inaczej nie zdasz". Jak umiesz jeździć to na pewno zdasz jak nie za pierwszym razem ( stres jest czasami silniejszy) to za drugim. A od tego, że cię jakiś egzaminator nie słusznie obleje są odwołania. Jak widać na forum sporo ludzi się odwołuje i jak tylko mają rację to egzamin mają zaliczony.
Wytłuściłam to "mają rację" bo niektórzy przejeżdzają na czerwonym świetle i uważają, że egzaminator się na nich uwziął :lol:
ella
Moderator

Postprzez scorpio44 » sobota 26 sierpnia 2006, 16:11

ella napisał(a):Uważasz, że może się zdarzyć, że wsiądziesz do samochodu i egzaminator powie "dawaj kasę bo inaczej nie zdasz".

I pomyśleć, że przez ładnych parę lat naprawdę tak bywało...
scorpio44

Postprzez Adriana » niedziela 27 sierpnia 2006, 17:11

:roll: Ja nie wiem jak było kiedyś ale mam nadzieję że tak już nie jest. Co do egzaminu, szczerze mówiąc mam czas- będę tak długo jeździła aż się nauczę. we wrześniu zaczynam.
Adriana

Powrót do Luźna gadka