Witam
Mam wazne pytanko,otoz w 2001 skonczylam kursy dostalam terminowe prawko chodzilam w okularach wada 3,5 astygmatyzm .Niestety prawka nie zdalam. Teraz chce znow przystapic do egzaminu no i .. Badania byly wazne do 2004 roku.Zanim zloze wniosek o egzamin umowilam sie do innego lekarza by zrobic badania.Nosze soczewki od 3 lat i mam mniejsza wade 2,5 . On orzekl ze da mi bezterminowe i zaznaczyl w zaswiadczeniu ze jazda w soczewkach.Zanim je wystawil pytal czy moje dokumenty trafily do Wydzialu Komunikacji ,bo jak tak to musi jakies inne oznaczenia wpisac .Powiedzialam ze chyba nie bo prawka 4 lata temu nie zdalam i chyba sa tam gdzie egzaminy zdaje.Ale tutaj przeczytalam ze po roku one trafiaja do WKomunikacji. Co mam zrobic teraz Czy nie beda w WK krecili nosem jak po zdaniu egz dostana zaswiadczenie bezterminowe? Czy mam isc do WORD zapytac sie czy w WK sa moje papiery napewno ,a jak beda czy mam udac sie przed zlozeniem papierow do lekarza.Nie chce zeby mial on czasem nieprzyjemnosci prze to. Pilnie oczekuje porady!!!!