Bardzo Poważny Problem (!)

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Bardzo Poważny Problem (!)

Postprzez Polonez » wtorek 25 kwietnia 2006, 18:27

Witam! Mam do rozwiązania bardzo poważny problem , myśle że stali bywalcy forum mi pomogą. Otóż u znajomej była nieciekawa historia- spytała mi się jakie beda tego efekty ale szczerze mówiąc nie mam pojecia. A było to tak. Jej Ojca policja zatrzymała za jazde pod wpływem alkoholu :roll: . Napewno prawo jazdy straci ... Mają oni jednak Forda z pojemnoscią silnika 2.0 Z uwagi na to że jej Ojciec już samochodem nie bedzie jeżdził Ford ten raczej już im się nie przyda a chcąc zaoszczędzić zastanawiają się nad kupnem czegoś mniejszego ( CC , Fieste ), Chcodzi im głównie o to żeby płacić małe OC. I tu pies pogrzebany. Czy moga nowe auto zarejestrować i ubezpieczyć na jej Ojca :?: Z tego co wiem miał on maxymalne zniżki , za bezkolizyjną jazde . wiek itp. Czy te żniżki i wszystko przepadło - czy można na tą osobe zarejestrować nowy samochód ?
jestem za nakazem całorocznego używania mózgu podczas prowadzenia auta:)
Polonez

Re: Bardzo Poważny Problem (!)

Postprzez Xsystoff » wtorek 25 kwietnia 2006, 20:32

Polonez napisał(a):czy można na tą osobe zarejestrować nowy samochód ?

Oczywiscie, ze tak. Wlascicielem pojazdu moze byc osoba nie posiadajaca PJ. Nie wiem jak ze znizkami, ale podejrzewam, ze tez zostana.
Xsystoff

Re: Bardzo Poważny Problem (!)

Postprzez Czoobek » wtorek 25 kwietnia 2006, 23:53

Xsystoff napisał(a):[ale podejrzewam, ze tez zostana.

O ile nie "przydzwonil" po pijaku :)
Pozdrawiam!
Czoobek

Obrazek
Czoobek

Powrót do Luźna gadka