Witam
Przeglądałem to forum już od dłuższego czasu (nawet zanim rozpocząłem kurs), jednak dopiero dzisiaj się zarejestrowałem ;) Jutro mam pierwszy egzamin (teoretyczny i praktyczny), zatem proszę Was bardzo - życzcie mi powodzenia :D
Uważam, że nie jeżdżę najgorzej - potrafiłem prowadzić już przed rozpoczęciem kursów. Chciałem nawet przed ukończeniem 18-stki wyrabiać B1, ale jakoś przepadł ten pomysł. Kurczę, tak by się chciało zdać już to prawko - wspaniale byłoby zajechać na maturę samemu samochodem :roll:
Teoria wykuta, ale mimo wszystko jeszcze teściki dzisiaj będę robił :)
Przy okazji mam takie jedno pytanko - mianowicie pomyślałem sobie, że podczas jazdy (po mieście - jeżeli się uda...), chciałbym "komentować" swoje zachowania na drodze (np. instruktor mówi, że skręcamy w prawo, to ja mówię - ok, włączam kierunkowskaz, zajmuję prawy pas, redukuję do "dwójki", skręcam - itp.). Oczywiście w sytuacjach, kiedy nie będę miał pewności, co do danegj sytuacji - nie będę nic mówił :lol: Jest to dopuszczalne, a co najważniejsze - czy jest to "mile widziane" w oczach egzaminatorów?
Ok, w takim razie jutro kierunek: Odlewnicza :) Pozdrawiam serdecznie.