GORĄCZKA SYLWESTROWEJ NOCY

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

GORĄCZKA SYLWESTROWEJ NOCY

Postprzez Agawa » czwartek 29 grudnia 2005, 09:47

Jak spedzacie Noc Sylwestrową :?:
Chodzicie na bal sylwestrowy, czy może w towarzystwie znajomych witacie Nowy Rok :?:
A może w domku, przed telewizorkiem :?:

Ja z moim mężem od 5 lat mamy ten sam schemat spedzania Sylwestra: kupujemy baterię fajerwerów i o godz. 23.50 wychodzimy na polko przed dom z tymi właśnie fajerwerkami, szampanikiem i dwoma kieliszeczkami :lol:
W tym roku pobliliśmy nasz rekord fajerwerkowy...wydaliśmy na nie 150 zł :>
Rodzinka piromanów :lol2:

A jak jest u Was :?:
Agawa

Postprzez cappricio » czwartek 29 grudnia 2005, 10:15

ja spedzam sylwestra w domku (nie swoim) w malym gronie przyjaciol :twisted: co by sie nie trzeba bylo szampanem dzielic za bardzo ;P :grin2:
moze pojedziemy na Stary Rynek :hmm: przyjezdza Gipsy King do Lodzi :grin2: straaaaaaaaaaasznie bym chciala ich posluchac :grin2: no ale łobacy sie :]

Agawa, a synek sie jeszcze nie wybiera do kolezanki na sylwestra? :> :grin2:
cappricio

Postprzez Sławek_18 » czwartek 29 grudnia 2005, 10:36

a ja nie mam w tego sylwka nic zaplanowane, plany mialem zeby jechac do wiednia do qmpla ale nie wypalilo z powodu braku $$$ i tak oto zostaje w domu na "kino domowe"
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez Silent » czwartek 29 grudnia 2005, 10:41

A ja ide na 20'osobową imprezkę która odbędzie się u mojego przyjaciela ;) Na fajerwerki wydawanie pieniędzy wydaje się być dla mnie po prostu paleniem tych pieniędzy ;) Wolę przed północą pójść pod ratusz i pooglądać profesjonalny pokaz zintegrowany z dobrą muzyką - bo takie kupne fajerwerki za żadne skarby nie dorównają profesjonalnemu pokazowi pirotechnicznemu ;)
Obrazek
Silent

Postprzez Agawa » czwartek 29 grudnia 2005, 11:07

cappricio napisał(a):Agawa, a synek sie jeszcze nie wybiera do kolezanki na sylwestra?

Nie, na szczęscie jeszcze sie nie wybiera :> :lol2:
Agawa

Postprzez volve » czwartek 29 grudnia 2005, 12:43

Agawa-->> Hehe...capri pewnie sie spytala, bo sama chcialaby z nim pojsc :lol2:

Ja na sylwestra jade do kumpla na wieś(pare km od Szczecina). W sumie ciekawie to wyglada, bo czesto ludzi ze wsi jada specjalnie do miasta na jakis pokaz fajerwerkow, a ja zupelnie w drugą stronę :D Ale w sumie takie domowki są najlepsze, a nie jakies wielkie bale, czy siedzenie samemu w domu 8)
volve

Postprzez Vella » czwartek 29 grudnia 2005, 12:47

volve - a czemu nie ;) capri ma nową suknię balową, trzeba wypróbować przed studniówką ;)
Coś być musi... coś być musi, do cholery, za zakrętem...
Vella

Postprzez wiruswww » czwartek 29 grudnia 2005, 13:05

ja zazwyczaj spędzam z przyjaciolmi na imprezie u kogos. a w tym roku niestety w domu mimo ze byla zplanowana fajan impreza u kumpa, strasznie sie zorchorowałem, zeby bylo sam namowiłem kumpla na te impreze i nie moge sie pojawic na niej
Czasami mam dość tej całej techniki. Przez tą całą technologie ludzie oduczyli się rozmawiać twarzą w twarz :( I to jest naprawde smutne.
wiruswww

Postprzez volve » czwartek 29 grudnia 2005, 13:14

Vella-->> Ale probleme dla capri moze byc odleglosc:) Do Krakowa trzeba troszkę km przejechać ;)

wirus-->> Ja teraz sie modle, żeby do soboty nie zachorować :) Na szczescie w tym roku jeszcze nie chorowalem i mam nadizeje, że tak zostanie :D
volve

Postprzez Matylda » czwartek 29 grudnia 2005, 13:16

Ja od 3 lat spędzam Sylwestra dosyć osobliwie :wink: W noc Sylwestrową razem z narzeczonym pijemy szampana siedząc w piżamkach przed telewizorkiem, za to już rano w Nowy Rok robimy wypad w góry. Pusto na drogach, bo imprezowicze śpią więc bardzo szybko jesteśmy na miejscu, stoki naeciarskie też są raczej puste więc zabawę mamy świetną.
Wcześniejsze Sylwki spędzałam raczej w lokalach , jednak znudziły mnie już miejsca gdzie trzeba być odpowiednio ubranym, uczesanym itd. Teraz najlepiej bawię się z "kinem domowym", a potem na nartach :grin2:
Życzę Wam szampańskiej zabawy i szczęśliwego Nowego Roku :D :D :D
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał !
Rozpoczęcie kursu: 22.08.2005
Egzamin 1 podejście: 23.11.2005 zaliczony pozytywnie
Prawo jazdy odebrane: 05.12.2005
Matylda

Postprzez cappricio » czwartek 29 grudnia 2005, 13:57

capri bardzo chetnie pojdzie na sylwestra z synkiem Agawy :grin2: a jak moj -zero kierunkowy Agawy synek, moj przyszly narzeczony- ma na imie? :>
a lubi tanczyc? :> Obrazek

krakooow... phy co to dla mnieee ;P wsiade w swoj prywatny helikopter w pieknej kiecce i w nowych butaaaaach ( :grin2: ) i pojaaadeee na najlepsza w zyciu impreze :grin2:

ale to nie jest karalne? :hmm:
znaczy z synkiem Agawy? Obrazek
cappricio

Postprzez volve » czwartek 29 grudnia 2005, 14:17

cappricio napisał(a):ale to nie jest karalne? :hmm:
znaczy z synkiem Agawy? Obrazek

A co Ty bys chciała robić z nim oprocz tańczenia?? :> A przecież taniec za zgodą matki raczej niebyłby karalny :)
volve

Postprzez Agawa » czwartek 29 grudnia 2005, 14:20

Nie zgadzam sie na żadne takie cappricio.Musisz sobie znaleźć innego partnera na tą noc.
Pozatym Kuba juz jest umówiony na Noc Sylwestrową z...pościelą :lol2:
Wczoraj mi juz zapowiadał żebym go przypadkiem nie budziła na fajerwerki :grin2: :lol2:
Agawa

Postprzez volve » czwartek 29 grudnia 2005, 14:31

Agawa ale pomyśl: czy nie lepiej, żeby Kubus zadawał się z porządna dziewczyną już teraz? Za pare lat nie wiadomo kogo moze spotkac, a capri przecież nie pali i walczy z palaczami(czyli już od razu dbala by o zdrowie synka) ma prawko(czyli odwozilaby go bezpiecznie po imprezach do domu). No zobacz same plusy :D:D

Dobra już nic lepiej nie pisze, bo w sylwestra Agawie jakiś fajerwerek zboczy z kursu i trafi w Wielgowo, gdzie sie bedę bawił :D

A teraz już tak na poważnie: To życzę wszystkim forumowiczom Wszystkiego najlepszego w nowym Roku!! I aby Ci, co dopiero czekają na egzamin trafili na wyrozumiałego egzaminatora i otrzymali upragniony papierek :) Oraz aby Ci co już mają prawko w kieszeni jezdzili spokojnie, nie powodując wypadkow :) No i na koniec życzę wsyzstkim, żeby trafili z formą na sylwestra(domyślcie się jaką :P )

Życzy volve zwany również Tomaszem :)
volve

Postprzez Agawa » czwartek 29 grudnia 2005, 14:36

Życzy volve zwany również Tomaszem

No to wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszych imienin Tomaszu :spoko:

Agawa ale pomyśl: czy nie lepiej, żeby Kubus zadawał się z porządna dziewczyną już teraz? Za pare lat nie wiadomo kogo moze spotkac, a capri przecież nie pali i walczy z palaczami(czyli już od razu dbala by o zdrowie synka) ma prawko(czyli odwozilaby go bezpiecznie po imprezach do domu). No zobacz same plusy

Dobra już nic lepiej nie pisze, bo w sylwestra Agawie jakiś fajerwerek zboczy z kursu i trafi w Wielgowo, gdzie sie bedę bawił

Nie zachwalaj tak..hehehe :wink:
A pozatym Kubus już ma narzeczoną a nawet dwie..jedna w miejscu zamieszkania a druga na wakacjach, tam gdzie co roku jeździmy...hehehe :lol2:
Agawa

Następna strona

Powrót do Luźna gadka