Po egzaminie-poweredjj

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Po egzaminie-poweredjj

Postprzez xtek » sobota 03 grudnia 2005, 20:00

Dzis podchodzilem po raz pierwszy do egzaminu.
Plac - skosne, prostopadle tylem.
Trafilem na bardzo milego, wyrozumialego egzaminatora, razem z egzaminatorem koordynujacym czy jakos tak (we dwoch byli).
Oba manewry zrobilem z korekta, po drodze samochod zgasl 2 razy (bardzo czule sprzeglo).
Egzaminator przymknal oko na to i pojechalismy na miasto.
Przejechalem troche ulic, kazal na Grunwaldzkiej (taka glowna ulica w Gdansku) zawrocic.
Jedno miejsce zawrocenia przeoczylem (znowu przymknal oko), po czym znalazlem kolejne, zatrzymalem sie. Jak ruszalem, to pojechalem kawalek do przodu i silnik zgasl. Probowalem go zapalic (stojac w poprzek na przeciwnym pasie ruchu), az egzaminator powiedzial ze oblalem.

Chcialem tylko powiedziec, ze nie mam cierpliwosci do dalszych prob. Dzis zdecydowalem sie kupic prawko i juz skontaktowalem sie z odpowiednimi osobami.

Wiedzialem ze jestem za glupi zeby samemu kiedykolwiek zdac prawko, a skoro pomimo najlepszych warunkow nie udalo mi sie - to oznacza tylko, ze jestem "czlowiekiem drugiej kategorii".

poweredjj napisał(a):Dzis zdecydowalem sie kupic prawko i juz skontaktowalem sie z odpowiednimi osobami.

Kretyn? Skad jestes, bede wiedzial gdzie sie nie wybierac...
xtek

Postprzez bodek541 » sobota 03 grudnia 2005, 20:06

powerdji masz jeszcze dwie próby.Jeśli kupisz prawko to znaczy że poprostu jesteś jednym z tych co niestety popierają bandyctwo.Ja zdawałem w ciągu 2 lat 6 razy i zdałem ja sie nie poddałem.Oczywiście mam tylko nadzieje,że nie będziesz zagrożeniem na drodze oczywiście mam nadzieje,że jak kupisz prawko to złapie Cie policja i znajdzie te osoby.
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez poweredjj » sobota 03 grudnia 2005, 20:15

Tak, popieram bandyctwo.
Polska to kraj bandytow, gdzie Policja wspiera korupcje, gdzie wszedzie panuje bezprawie.
Dlatego wlasnie okradziono mi mieszkanie (na bardzo duze pieniadze), dlatego niedawno okradziono mnie w autobusie. Skoro bandyci maja tak dobrze, to czemu i ja mam nie skorzystac?
Nie jestem glupim malym czlowieczkiem, ktory bedzie grzecznie podchodzil 100 razy do durnego egzaminu.
Nie znam sie na motoryzacji, nigdy mnie to nie fascynowalo. Potrzebuje prawka i mam w dupie to, jak je zdobede. Jesli ktos mnie za to zlapie - to trudno. Wtedy kupie nastepne...

Wiedzialem ze od Was - Forumowiczy nie uslysze ani jednego slowa otuchy.
"Kretyn"? Dziekuje, sami pokazujecie Wasz poziom.
poweredjj

Postprzez bodek541 » sobota 03 grudnia 2005, 20:32

Ja nie powiedziałem,że jesteś kretynem ale masz dwa podejścia chłopie.Poraz pierwszy sie przyznaje na forum,że w ciągu 2 lat zdawałem 6 razy i zdałem.Ja sie nie załamałem.Też miałem chęć załatwienia egzaminu za łapówke ale powiedziałem sobie że w dupie ich mam i musze zdać.Jeździłem jak ostatnia sierota plac nie wychodził miasto do kitu.Raz tak ulewałem czyli na placu a raz na mieście.Wziąłem sie w garść.Jeżeli już wydałeś na kurs to zdawaj.To zamiast podchodzić do egzaminu mogłeś odrazu kupić prawko.Tylko co na to twoja dziewczyna że chcesz kupić prawko.Wiesz,że jest surowa kara za kupienie prawka więc lepiej uważaj.Obym Cie nie spotkał na swojej drodze.
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez xtek » sobota 03 grudnia 2005, 20:33

poweredjj napisał(a):Tak, popieram bandyctwo.
Polska to kraj bandytow, gdzie Policja wspiera korupcje, gdzie wszedzie panuje bezprawie.
Dlatego wlasnie okradziono mi mieszkanie (na bardzo duze pieniadze), dlatego niedawno okradziono mnie w autobusie. Skoro bandyci maja tak dobrze, to czemu i ja mam nie skorzystac?
Nie jestem glupim malym czlowieczkiem, ktory bedzie grzecznie podchodzil 100 razy do durnego egzaminu.
Nie znam sie na motoryzacji, nigdy mnie to nie fascynowalo. Potrzebuje prawka i mam w dupie to, jak je zdobede. Jesli ktos mnie za to zlapie - to trudno. Wtedy kupie nastepne...

Wiedzialem ze od Was - Forumowiczy nie uslysze ani jednego slowa otuchy.
"Kretyn"? Dziekuje, sami pokazujecie Wasz poziom.

A co? Myslales ze siadziemy, poklepiemy cie po ramieniu, wypijemy 0,5 i powiemy witaj stary? Myslasles ze ktos cie pochwali? Nie, tu jeszcze nikt sie nie poddal i nie poszedl na latwizne kupujac prawo jazdy, bo jest to totalny kretyznizm
Ostatnio zmieniony sobota 03 grudnia 2005, 20:38 przez xtek, łącznie zmieniany 1 raz
xtek

Postprzez scorpio44 » sobota 03 grudnia 2005, 20:36

Poweredjj... Nawet największe bluzgi nigdy nie będą gorsze niż kupienie prawka. To Ty pokażesz "poziom", jeżeli je kupisz, a nie my go pokazujemy. To wtedy własnie będziesz "człowiekiem drugiej kategorii"! A nie wtedy, kiedy nie możesz zdać egzaminu! Niech to do Ciebie dotrze. Pomyśl lepiej nie tylko o tym, jakie mogą Cię czekać konsekwencje Twojego czynu, ale również o tym, ilu znajomych i przyjaciół się od Ciebie może odsunąć, kiedy się dowiedzą, że kupiłeś prawko. No ja w każdym razie swojemu dobremu znajomemu takiej decyzji nie wybaczyłbym nigdy.

Mówisz, że chcesz kupić prawko, i liczysz na słowa otuchy?! Chłopie, zastanów się...
scorpio44

Postprzez poweredjj » sobota 03 grudnia 2005, 20:51

Mam kolezanke w pracy co kupila. Jakos nikt sie nie smieje. Ludzie rozumieja to calkowicie.
poweredjj

Postprzez xtek » sobota 03 grudnia 2005, 20:56

Jak kazdy sie bedzie usprawiedliwial ze "kradnie" bo inni kradna to daleko ten kraj nie zajdzie. To co prezentujesz to typowe podejscie zbuntowanego nastolatka i nie mow nawet ze masz paredziesiat lat.
Ostatnio zmieniony sobota 03 grudnia 2005, 20:58 przez xtek, łącznie zmieniany 1 raz
xtek

Postprzez cappricio » sobota 03 grudnia 2005, 20:57

wiesz co... ludzie ZDAJĄ prawo jazdy. nawet za pierwszym razem. i nie placac za nie :/ a jesli nei zdaja to zazwyczaj z jakiegos powodu. Tobie zgasł silnik - ewidentnie Twoj blad. to czego Ty chcesz? zeby sie z Toba jak z niemowlakiem obchodzili?! :? zesiusia sie w majteczki - niewazne, jeszcze malutki, jemu wolno. a egzaminatorowi nie wolno wypouscic na ulice kierowcy, ktory ma jeszcze jakies luki...
w jakims celu ustalono zasady egzaminu. po to, zeby po ulicy jezdzily osoby, ktore w dostateczny sposob potrafia sie obchodzic z samochodem (bo jak powiem, ze potrafia jezdzic to zaraz krzyczec zaczniesz ola boga, no ale racja, po 30-40 godzinach jazd nie mozna sie nauczyc dobrze jezdzic). a jak popelniaja ten sam blad KOLEJNY raz w czasie 15-30 minut, no to przykro... po prostu musza jeszcze popracowac nad nauką...
i zamiast znowu tu sie buntowac przeciwko wszystkim uzytkownikom, poszedlbys lepiej do swojego osk i wykupil sobie jazdy dodatkowe... :?
cappricio

Postprzez poweredjj » sobota 03 grudnia 2005, 21:00

Dobra, moja polemika z Wami nie ma dalszego sensu.
Postaram sie skontaktowac z Modem, zeby wykasowal moje posty i usunal mnie z bazy danych.
poweredjj

Postprzez cappricio » sobota 03 grudnia 2005, 21:01

nie, lepiej niech ktos to zglosi na policje :? :? :?
cappricio

Postprzez august » sobota 03 grudnia 2005, 21:03

Chłopie wyjechałeś z placu to już jest coś. Ja za pierwszym podejściem (i dużo moich znajomych) nie wyjechało z placu za pierwszym podejściem, a za drugim razem zdali cały egzamin łącznie ze mną. Podchodząc do drugiego i trzeciego egzaminu dużo nie tracisz.
Pozdrawiam.
august

Postprzez bodek541 » sobota 03 grudnia 2005, 21:10

Ja uważam,że posty te powinny zostać dla przestrogi innych.Kupowanie prawojazdy po pierwszym niezdanym egzaminie to jest szczyt.Rozumiem,że człowiek mógłby sie załamać po 20 egzaminie i wtedy kupować.Gdzieś kiedyś tu było na forum,że facet za którymś razem zdał egzamin ale zdał.Ja nienawidze ludzi którzy kupują prawojazdy>powedjii Ty to jak małe dziecko-zabieram zabawki i ide do domu.To jest poddanie sie szerzenie bandyctwa i korupcji.Konsekwencje są poważne.Jakbym był twoim kolegą i byś mi powiedział,że chcesz kupić prawko odrazu bym to zgłosił na policje.Nie zdałeś egzaminu ponieważ zgasł Ci na środku skrzyżowania więc stworzyłeś zagrożenie w ruchu.Ja nie ręczyłbym za siebie jakbym Cie spotkał na ulicy z kupionym prawo jazdy.
bodek541

Postprzez poweredjj » sobota 03 grudnia 2005, 21:14

"Jakbym był twoim kolegą i byś mi powiedział,że chcesz kupić prawko odrazu bym to zgłosił na policje"

To ch**owy z Ciebie kolega. Strasznie ch**owy.
Idz na ulice, bij kierowcow. 25% z nich (statystycznie) nie ma prawka. STAN NA STRAZY MILOSCI, PRAWOSCI I SPRAWIEDLIWOSCI! :)

Rozumiem ze wszyscy Twoi koledzy, ktorzy mieli nielegalnego Windowsa, sciagniete mp3-ki, albo "zalatwili" sobie kategorie "d" do wojska, zostali przez Ciebie podani na Policje?
Moze jak jakis Twoj kolega sciagal na klasowce, to tez zakapowales o tym?
poweredjj

Postprzez tikas » sobota 03 grudnia 2005, 21:25

eee moze nie myle....
moze on od poczatku zaplanował ta historyjke i caly jej przebieg...
lacznie z data egzamu i jego oblaniem...
zeby wzburzyc u nas dyskusje...
po co sie afiszuje ze kupuje prawko???to powód do dumy??? z pewnoscia :?
Bochnia
tikas

Następna strona

Powrót do Luźna gadka