przez tony26 » wtorek 29 grudnia 2015, 17:32
Dziękuje za odpowiedz, widzę że chyba nie ma szans na odzyskanie prawa jazdy w inny sposób niż pojechanie na to badanie. Mając prawo jazdy MOGĘ jezdzić w obrębie mojego miasta, więc i pracować, więc i zarabiać, więc i robić wiele innych rzeczy, więc i w miarę normalnie żyć (jak większość ludzi mówi z tą chorobą można normalnie żyć). Ale bez prawo jazdy NIE MOGĘ jezdzić, więc nie mogę pracować, więc nie mogę zarabiac, nie mogę robić wielu rzeczy co łatwo sobie wyobrazić, a w końcu zostanę bez grosza. Siedzenie w domu i myślenie, zamartwianie się nikomu na dobre nie wychodzi, a to mnie być może czeka. Po tym jak zabrali mi prawo jazdy, znalazłem jakąś opinie, w której zacytowane są matki słowa ,, Prawo jazdy ma zabrane, bo tak jezdził, że ludzie się bali,,. Najpierw namota, że zabiorą mi prawo jazdy, a potem jak mi zabiorą to chodzi i takie rzeczy opowiada, a jak się jej pytam co mam teraz z tym zrobić to mówi, żebym jezdził bez prawka tylko w pasach, może mnie nie złapią. No ale widzę, że chyba nic nie da się zrobić, oprócz wyjazdu. Dziękuje za zainteresowanie, ale poczekam może ktoś znajdzie prostsze wyjście.