Obcierka

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Obcierka

Postprzez Rundzislaw » czwartek 05 listopada 2015, 00:38

Witajcie, jakieś 2 miesiące temu obtarlem samochód ojca, sam nie wiedziałem jak to się stało. Domyślałem się tylko, że zapewne obtarłem coś podczas parkowania, ale kompletnie nie wiedziałem gdzie, kiedy. Wczoraj zaś telefon z policji do taty, że spowodował on kolizje i ucieckł z jej miejsca... Oczywiście o obcierce wiedział tego samego dnia, w którym miała ona miejsce. No i stąd moje pytanie, co w tej sytuacji może się zdarzyć? Sami policjanci sugerują, żeby jakoś dogadać się z poszkodowaną, bo nic strasznego się nie stało. No ale jednak jak się nie uda, to co może się wydarzyć? Oczywiście na policji wiedzą, że to ja jako syn jestem sprawca zdarzenia i tak dalej. Glupio mi strasznie, no bo jakbym wiedział od początku co się stało, to zostawilbym chociaż jakiś kontakt do mnie, a tak to wyjde na nie wiadomo jak strasznego buraka i tym podobne.
Rundzislaw

Re: Obcierka

Postprzez lith » czwartek 05 listopada 2015, 10:54

Nie da się 'obetrzeć' samochodu i nie zauważyć :O
lith

Postprzez Borys_q » czwartek 05 listopada 2015, 21:04

Czy ten ludek ma jakiegoś świadka? Każdy może znaleźć na parkingu obtarty samochód i zgłosić na policje obcierkę z tym samochodem. Może ktoś ciebie przytarł jak cie nie było i zbiegł?
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez piotrekbdg » sobota 07 listopada 2015, 18:47

lith napisał(a):Nie da się 'obetrzeć' samochodu i nie zauważyć :O

No chyba, że to był czołg Tygrys i zawadził samochód gąsienicą.
piotrekbdg

Postprzez pasqudek » sobota 07 listopada 2015, 21:28

Borys_q napisał(a):Każdy może znaleźć na parkingu obtarty samochód i zgłosić na policje obcierkę z tym samochodem.

Ale nie kazde uszkodzenia 2 aut beda pasowac:p
pasqudek

Powrót do Luźna gadka