Witam mam mały problem z odebraniem prawa jazdy

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Witam mam mały problem z odebraniem prawa jazdy

Postprzez krzychu62653 » środa 29 lipca 2015, 16:06

Witam mój problem polega na tym że, jakieś 3 lata temu straciłem prawko na kat.B na dwa lata z wykluczeniem kat.A . Od razu zrobiłem psycho testy i te zwykle na kat AiB jak na egzamin bo tak było wymagane, wiec prawko na kat.A mogłem sobie wybrać ale tego nie zrobiłem bo nie było mi akuratnie potrzebne. Po trzech latach zapisałem się na kat.B i zrobiłem badania tylko na kat.B zdałem ładnie pięknie przychodzę do urzędu, place przy kasie wracam do babki a ta do mnie że nie wyda mi prawka bo nie zrobiłem badan na katA i B i nie wyda mi prawka. No myślę sobie jak? jak już dawno moglem wybrać na samą kat.A po co mi są potrzebne te bania no mogę się mylić dlatego założyłem ten wątek bo nie widzi mi się płacić dodatkowe dwie stówy żeby na badaniach mieć podkreśloną jeszcze drugą kategorie :wow: . A niedługo kończą mi się badania na B tak wiec jak się nie dowiem na czas co i jak to od razu robię na A i B heh. Z góry dzieks za odp.
krzychu62653

Re: Witam mam mały problem z odebraniem prawa jazdy

Postprzez Rogatek » czwartek 30 lipca 2015, 08:57

Nie robileś w ogóle badań na A?
Obrazek

Kategoria B: 04-04-2012 za pierwszym
Kategoria C: 24-07-2015 za pierwszym
Kategoria D: --
Rogatek

Re: Witam mam mały problem z odebraniem prawa jazdy

Postprzez krzychu62653 » czwartek 30 lipca 2015, 15:15

badania na A i B robiłem od razu po utracie kategorii B po tych trzech latach tylko samo B nie wiem po co mi jeszcze dodatkowo robić na A jak tej kategorii nie straciłem a wcześniej miałem badania tylko termin wygasł
krzychu62653

Powrót do Luźna gadka